Hep beni buluyor zaten. Kombin soruyorum benden kıyafetsiz fotoğraf istiyor. Her fırsatı değerlendirmeye çalışan erkekler neden böylesiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayyanii artık şu cinsellik meseleleri ile ilgili olarak erkekleri öcü gibi görmeyi bıraksanız mı? Evet çıplak foto istemesi acizlik kabul ediyorum. Ekrana bakarak zevklenmek çok saçma 😛 Ama erkek cinsellik ister yani bu gayet normal bir şey kadında isteyebilir ama erkekler daha istekli olur genelde seni seven sana değer veren seninle seks düşünmez demek çok saçma bir şey gerçekten sevmediği önemsemediği birini sadece haz ve zevk için yaklaşıyor olabilir birisi bu doğru ama her cinsellik düşünen sevmiyor demek değildir öyle olsa bütün erkekler kalpsiz herkes çıkarcı demek olur. Mesela bir kadını çok seviyorsam onunla sevişmek isteyebilirim bu çok normal bir şey hatta ben sevmediğim bir kadına nazaran değer verdiğim kişiyle seks yapmayı daha çok isterim bu şekildedir genelde. Sizi de leylekler getirmedi yaniii , olaya dini açıdan bakacak olursan da evet kadın içinde erkek içinde evlilik dışı ilişkiler günahtır. Ama şu seks istiyor bu erkekten olmaz öhö öhö triplerini bırakın yaniiii 😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayEngelle. Bunu istemenin bile bir usulü ve zamani olmalı. Tamam.. sen varken auseden isteyecek haki yok. Ama her zaman zamanında yaşanmalı.. ona bu şekilde destek olman için uygun bir geçmis var mı? O bu konuda senin tarafından destek almayı hak edecek kadar kaliteli birimi.. gerçekten seviyor ve bunu zaten iliklerine kadar hissediyormusun? Yoksa tek amacı bu işlermi? Güzel analiz edebilmen şart.
00 Yorumla
10 ayÇocuk aranızda ki muhabbete dayanarak muhabbet olsun diye espri yapmış. Sende kendini gizliye alıp isim vermesen de deşifre ediyorsun. Ha bu kadar muhabbetin yoksa kombini neden soruyorsun? Laf olsun paylaşımı yapmışsın
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Bir tane görsel vardı, aşkım düştüm diyordu, çok güzel düşmüşsün meleğim, boydan atsana diyordu! 😂
Aklıma o geldi! 😅

Hep öylesini severler... Sektör edeceksin uzak duracaksın! 😅
123 Yorumla- 10 ay
Belki 10 sene olmuştur göreli çok eski paylaşım 😅
Ama hep böylesini severler tercih ederler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 10 ayCinsellik için birlikte olan bir erkek. Ayrılıp yoluna bakacaksın.
42 Yorumla
Soran10 aykesinlikle öyle bir soğuma geldi anlatamam
- 10 ay
Lafını söyle ondan sonra ayrıl 😂
10 ayKusura bakma da ‘elbisem yakışmış mı?’ diye sorup, karakteri yerlerde birine sırf fiziği var diye kapı açan sonra da 'neden hep beni buluyorlar' diye şikâyet eden biri, mağdur değil tercihinin sonucunu yaşıyor.
Her fırsatçıya alan açıp, sonra tüm erkekleri topa tutmak kolay.
Asıl soru şu Kendine saygısı olmayanları seçip, sonra da genellemeyle temiz insanlara çamur atma hakkını sana kim veriyor?
‘Neden hep beni buluyorlar?’ değil, 'Ben neden her gördüğümü içeri alıyorum?' sorusunu sormadıkça bu döngü sürer gider.
Karakter, kombinle gelmiyor ne yazık ki.78 Yorumla- 10 ay
Doğru demişsin gerçekten.
- 10 ay
Rica ederim, sen de sağol.
- 10 ay
@Memo35352 Anlatamazsın bunu. Gelip burada ağlamak daha kolay geliyor çünkü.
- 10 ay
@BasedKhan Teşekkür ederim dostum. Sağ olasın.
10 ayBen bir ilişki yaşarken şu soruyu soruyorum hep bu kadınla evlenmek ister miydim? Bu soru çoğu şeyi kafanda eliyor, şimdi düşünsene şöyle bir adamla evlendiğini hayatının büyük hatalarından birini yapmış olacaktın, o yüzden bu soruyu sormak arada kendine ilişkinin devam edip etmeyeceğine, damga gibi karar vuruyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAynı numarayı çeken düşüğe "anlaşılan IQ puanın istediğim soruya cevap vermek için yeterli değil" deyip engellemiştim. Bulunduğu her platformda da onun nasıl bir abazan olduğunu söyleyip herkesin uzak durmasını sağladım.
Böylesi bunu hak ediyor. En son fotoğrafını kullanamıyordu yeni hesabında bile. Bana basit davranana ben de basit davranırım sorun değil. Pandemi zamanı çok boş vaktim varmış cidden şimdi düşününce. Yine olsa yine yaparım hoş.33 Yorumla
Soran10 ay:D cevabın komik olmuş
Cevap sahibi10 ayTeşekkür çok anlık gelişmişti 😂
10 ayYa aranızdaki samimiyete çok güvenmiş " bu kız elimde nasıl olsa, olumsuz bir durum bile olsa benden uzaklaşmaz. Şansımı deneyeyim " tespitiyle yol almış ya da gerçekten kadın ruhundan anlamayan tecrübesiz bir hanzo/ergen.
40 YorumlaToplumda ciddi manada ahlak erozyonu var.
Mide bulandırıcı.72 Yorumla
Soran10 aybence de isterken utanmıyorlar bile
- 10 ay
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayneden erkeklerin cinselliğinden kaçıyorsunuz. evet cevabın şu olmalı. beni arzulaman benmle sevişmek istemeni normal karşılıyorum ama evlenmeden vermeyeceğim. bunu bil diyeceksin. ondan sonrada sonuca katlanacaksın
118 Yorumla
Soran10 aykıyafet konuşurken konuyu böyle yapması normal değil ki
- 10 ay
canı istemiş dürüstçe söylemiş. sende reddetme hakkına sahipsin. ne deyim. tercih meselesi.
- 10 ay
@BirGaripGörünmezAdam hakaret yok ortada sadece yorum paylaşmış hakaret eden sizsiniz. Sadece düşüncelerini belirtti diye de kimse i. bne olmaz, kızların cinsel objeniz olduğunu düşünüyorsanız eğer i. bne girmek için aynaya bakmanızı öneririm.
- 10 ay
bunun erkeklikle değil insanlıkla alakası var, o zaman biz kadınlar da regl döneminde hormonlarımız çok dalgalanıyor diye gidelim cinayet işleyelim mantığa bak. her şeyin yolu yordamı vardır, karşındakini tam tanımadan bir şey istemezsin. bir kadına baktığında aklına sadece cinsellik geliyorsa, elbisen çok yakışmış bile diyemiyorsan cinsel terapistten dürtüsel davranan ergenin tekiyim centilmenlik ve incelikli bir adam olamadım diye randevu al. bir erkek nerede ne diyeceğini bilmiyorsa, böyle zekasız kaba saba tavırlarla üste çıkmaya çalışıyorsa en iyisi yol vermektir. yol vermiş de zaten.
- 10 ay
@cglakinin Siz erkek içgüdüsünü bilmeden onu tahrik ederek neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. bu gerçeği kabullenin.
- 10 ay
@Uskskdks Ben sadece seks odaklıyım ama saygılıyım. Kadınlara cinsel olarak bakmamak için kadınla iş arkadaşı olmam lazım. Akraba olmam lazım. Onun dışında...
- 10 ay
@cglakinin Size normal geliyor. Kadın erkek için en güzel yaratık. Anormal olan erkeğin kadını kadının erkeği cinsel olarak arzulamamasıdır. Anormal olan eşcinsellik tir.
- 10 ay
@cglakinin in an onunde yaprak olds have vereceksin bana
başa çıkmak yerine neden yol vermiyorsun ve bunu söyleme cesaretini nereden buluyor, normalde bir kadına bunu söylerken ne tepki alacağını bilmesi lazım ya da tepki almayacağını mı düşünüyor acaba
20 YorumlaBenim ex de sürekli nude istiyordu hiç atmadım, hatta zamanla bu tavırlarından midem bulanmaya başladı bir gün Instagramına girdim mesajlarını okudum arkadaş grubu ile olan, arkadaşlarına yazmış hala daha alamadım nude alayım atacam gruba çekeriz hepimiz yazmış. Sakın ama sakın atma gerçekten seven adam dokunmaya bakmaya bile kıyamaz nude isteyenlerin hepsi şeref yoksunu.
21 Yorumla- 10 ay
Okurken ben tiksindim
Bu sütü bozuk mundarin yaşı kaçtı
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
10 ayErkeklere suç atmanın bir manası yok, kimse nude alamayacak potansiyeli olan birinden nude istemez, sen tanışma sırasında o havayı vermişsin ya da atmışsın o yüzden istiyor, sorun erkek değil "sizsiniz".
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aybul internetten bir foto at gitsin yüzü görülmesin yüzün nerde derse asla yüz açık atmam de gitisn snede at de sonra ubnu arkadaşlarına yayınlayayım gör de elbise sorusuna nude cevabı resmen abazayız abazayızzzz bu ne terbiyesizliktir?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kimle karsilastircan deseydin 🤣😂🤣
sonucta bu elemani en basta kabul eden sen degil misin? hic mi analiz etmedin oncesinde? haktir size boyle seyler 🤪01 Yorumla
Soran10 ayiki yüzlüleri tek seferde anlamıyorum şurada bile beni suçlu yaptın ya bir şey demiyorum zihniyetinin ne olduğu bellli
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle sapıklara hepiniz anında engeli çaksanız birdaha hiçbirinin yapmaya totosu yemezde sen atmasan başkası atıyor o nude fotoyu böyle cesaret buluyolar🤦🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. Sen niye fikirleri cok onemliymis gibi erkekleri insan yerine koyup kombin soruyosun ki suc sende jdbahdb engelle gec ya abazayi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 10 ayKöpek mı bu saldırgan vs başa çıkmak lldkkd aşıları tam olsa bari
Hem başa çıkmak istediğin ile başkaları çıkar ağzının payını vermek için listesinden00 Yorumla Neden sebep arayacağına bu tür insanları hayatından çıkarmayı dene ayrıca her giydin şeyleri birilerine atma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anasını anarak konuya başlarsanız eğer başa çıkmış olursunuz
20 YorumlaHoşuna gitmiş galiba kız meymun koymuşsun az değilsin sende Fadime 😂
20 Yorumla
10 ayÇıplaklığı itici buluyorum ben. Bir kadını çırılçıplak görmek yerine onu spagetti askılı Uzun kırmızı elbise içinde görmek isterdim onu.
00 YorumlaBaşa çıkılmaz, öylesi direkt silinir. Sen fikrini isterken o vücuduna odaklanmış. Böyle biri seni sadece obje olarak görüyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Seninde pek hoşuna gitmiş anlaşılan. Sen başedemezsin. Bir bakmışsın kendini tamamen kaptırmış yoldan çıkmış olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Uzak dur bence bank gitsin oylesinden hayır gelmez. Seni kullanır atar bir kenar. Erkek değil mi hepsi aynı. Hepsinin beyni c. knde çalışıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayNasıl başa çıkılır diye sorduğuna göre devam edeceksin. Adamın kişiliği bu değişmez o yüzden ya görmezden geleceksin ya da bitireceksin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 aySizde şu genellemeden vaz geçseniz.
Sapık sadece erkekte mi var sanıyorsunuz?
Lütfen artık.
Yaptığınız tercihlere dikkat edin.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Adamın ne suçu var , adam bir de iç çamaşırı uyumunu görmek istemiş ne var yani 🤦🏻 Çok fesatsınız... 😂
00 Yorumla
10 ayAhlak erezyonu millet neden utansın ki kafasi o maddi çalışan kişinin zaten türkiye bu yüzden gelismiyo 😂😂
00 Yorumla
10 ayBen kombin de sormuyorum ama yine istiyorlar anlamadım gitti
10 Yorumla
10 ayBaşa çıkılmaz kapının önüne koyulup bir güzel uğurlanir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Orta parmak atsaydın elbisesiz böyle duruyor diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. O beyniyle değil başka tarafıyla yazıyor o an çünkü 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
10 ay2 3 yıldır konuştuğun erkek arkadaşınsa senin bileceğin iş gönderip göndermemek :D
00 Yorumla
10 ayÇok sokağa erkek bir köpek bul testislerini çekip at
00 YorumlaBunun amacı cinselllikk
direk yola çöpe direk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
10 aySil ya da engeli bas zmn kaybı yaşama bence😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 10 ayBöyle bitik dolu. Birde bunlarla konuşmaya devam mi ediyirsunuz
00 Yorumla Aradigin oysa at resmini eğer ki o değilse yol ver gitsin
00 Yorumla
10 aynude istemese beni beğenmiyor mu diye soracaksın
00 Yorumla
10 ay"Sg kanka" yazıyorsun. Anlamıyorsa da engelliyorsun. Yapacak bir şey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayNiyetin aynıysa istediğini vereceksin, başa çıkmaktansa baştan çık gitsin😀
01 Yorumla- 10 ay
😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aySizi rahatsız ediyorsa uyarıyorsanız Siz de devam etmeyin, daha normal biriyle çıkın :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayErkeklerin akli neden hep tek tip calisir anlamiyorum 🤦🏻♀️ hepsi de fix mi olur
02 Yorumla- 10 ay
Apla ben farklıyım 😝
- 10 ay
@wkertenkele haklısınız çok var böyle düşünen ama herkeste bir değil genellemek doğru değil
10 ayDirek engelle yoksa naz yapıyor oda istekli der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
10 ayBöyle sapık birisiyle başa çıkıcam diye uğraşana kadar engeli basıp şutlayacaktın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
10 ayHayvanın teki heralde. Bununla baş etmeye çalışma, tekmeyi bas gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
10 ayKesin ve net bir şekilde rest çek bir daha öyle bir şey istemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayYani olduğu gibi yorumlasana aslında bu sabırsızlık neden kimbilir
00 Yorumla Sevgilini tüm erkeklerle bir tutmak onun senden böyle bir şey istemesinden daha kötü 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay00 YorumlaBaşa çıkacak bir durum yok engel atıp yoluna devam ediyorsun bu kadar
00 YorumlaSapık işte. Ayrılmak gereken durumda halen ne yapmam lazım diye soruyorsunuz. Kendinize saygınız yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayHoşuna gidiyor demek ki yoksa bu soruyu sormazdın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Giç nude istemedim isteyenede göndermedim genel olarak saçma buluyorum
02 Yorumla- 10 ay
@gölge3334 isteyenler oldu buluştuğumuzda yakından detaylı incelersin dedim sapık dedi engelledi 🤦♂️🤣🤣🤣
10 ayKadınlar fırsat bulsa daha beter..
gizliden cevap açık olsa neler yazardım da :)
023 Yorumla- 10 ay
@Uskskdks ama işte her şey açıktan yazılmıyo.
Bizim karşılklı fırsat verdiğimiz insanlar güzel tecrübeler yaşayıp yaşattılar - 10 ay
@Uskskdks sen diyosun ki, kadınların sadece 100 de 10 u seksi severek yapıyo, ?
- 10 ay
@Uskskdks bence ya senin yaş gereği hormonlar oturmamış, ya da hiç çevren yok ;)
bi amcan olarak sana KESİN bilgi, kadınlar bir kez "dokunulduktan" sonra, 2 ve 3 . sefer çok dahja istekli oluyolar.
farklı dünyalarda yaşıyo oalbiliriz tabi bişey demem - 10 ay
@Uskskdks yok. bence sen siştede biraz ablalarınla takıl, erkeklerden kat kat sağık olduklarını göreceksin.
Ben sana reelden de tonla örnek anlatırım. - 10 ay
@Uskskdks evlat, ben sana yaşadıklarımı anlatıyorum, yani, senden 1-2 tane olabilir, bişey demem.
kimse kismeden yapıştırma bi ilg falan beklemiyor, sen, hayatını 3. decade'inde biri olarak afaki konuşuyosun, napiim, şimdi, kızlarla mı tanıştıriim seni? i.
ben olanı söylüyorum, kimse benim ilgimie muhtaç değil o kadar, olan bu, sen neye istersen inan yani, basit - 10 ay
Abicim sanki kadından dönme gibi konuşma aloooo ben zaten kızım ve kızların içindeyim anlıyor musun kafan basıyor mu bizim doğamız gereği sizin gibi dimdik gezmiyoruz anında çünkü ihtiyacımız yok senelerce yapmayabiliriz sen erkek halinle bizim doğamıza karışıyorsun öyle değil diyorsun bre adam senin gerçek cinsiyetin ne bu yorumu ne erkek yazar ne de kadın akıllara zarar çünkü. Kadın sizin gibi değil bunu kalın kafana sok fıtrata aykırı. Evlenince kadın neden başım ağrıyor diyorda siz hergün yapıyorsunuz kalın kafalı abim sizin gibi uçan seks değiliz çünkü kadının boşanınca niye 6 ay iddet süresi varda erkeğin yok çünkü siz duramıyorsunuz kadın durur anladı mı kalın kafan
- 10 ay
@Uskskdks tamam yeğen tamam.. sen eksik kal. gerek yok. kız kurusu gibi gez, banane ki
- 10 ay
@Uskskdks git hadi git
- 10 ay
@Uskskdks sen fizyoojik olarak yapamadığınız durumdan bahsetmişsn, ben sana, psikoljik olarak kadınların daha yatkın ave istekli olduğundan bahsediyorum.. Yani, şimdi tek tek anlattırma bana..
İstekli, istekli kadınların "günüm geldi" demesinden bahsetmiyorum ben.. Bişeyler yaşadıktan sonra, daha çok arayan, siteyen, çağıran tarafın kadın olduğundan bahseiyorum
Tamam, kabul, senin tanıdıkların istemeyerek zorla yapmış, sensin ok. Leküm diniküm veliyyediin. Engelledim sanıyodum seni, tamam kral sensin, mahalleme uğrama lütfen, uzaklarda kalalım - 10 ay
Kardeşim istek mistik yoook yok. Kalın kafan almıyor hala ben anlarım ederim ohh yeahhh kadınlar bizden seks delisi deli ediyorum iyi seviyor kafasındasın zevk alıyor benden diyip ego kasıyorsun ama hayır aptalsın kadın zevk almaz numara yapar tıpkı sizin aşık rolü yapmanız gibi siz aşık rolü yapıyorsunuz seks için biz neden ilgi için numara yapmayalım
- 10 ay
@Uskskdks
@KizlarSoruyor-Sistem
arkadaşı alabilir miyiz, türkçe analmıyor sanırım. engelledim hala geliyor, salyangoz heralde.
+ cinsel soğulluk tedavisi görsün - 10 ay
@Uskskdks gizliye ben girmedim zatren de, sen engellenemiyon mu la?
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Demek ki çizgileri daha da kalınlaştırmak genişletmek lazım… 🤷🏼♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
10 ayNiyeti belli sal onu knk. Elbisene bayıldım ama etek gibi duruyor sanki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Seende haklisin. O da hakli gecerli sebebi vrdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ulannn 🤣🤣🤣
Adam fenaymış valla şeytanın aklına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAtma sende resim niye yakışmış mı diye soruyonki kız arkadaşına falan sor
13 Yorumla
Soran10 ayFlörtüme neden atmıyım kimi
Cevap sahibi10 ayErkekler böyle fesat düşünür atmak istiyorsan at da sonuçları bu yani nude ister sonra fiziğine iltifat eder sonra buluştuğunda da dokunmak ister.. sen bilirsin karar senin başa çıkmak istiyorsan sevgilinde olsa arada mesafe olmali ciddiyet olmalı çok çok samimiyet tez ayrılık getiriyor
- 10 ay
Tecrübeli garı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. öyle ama beynimiz oraya taşındı. Aklımız fikrimiz orada hep.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySiz kadınlar oranızı buranızı açarak dolaşırsanız nude da isterler, başka şey de isterler. Önce herkes kendine bakmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Elbisem yakışmış mı dedim, nude istedi 🙈 "Bi de elbisesiz at" diyen biriyle nasıl başa çıkılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler