Sabah yağmuru penceremi bulandırıyor Ve hiçbir şey göremiyorum Görebilseydim bile bu tamamen gri olurdu Duvarımdaki resminle birlikte Bu bana o kadar da kötü olmadığını anımsatıyor O kadar da kötü değil
Her şey nedenini bilmediğim bir şeyle başlar. Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi yok. Şunu aklından çıkarma: Bu şiiri zamanı geldiğinde okumak için yazdım. Tek bildiğim şey zamanın değerli bir şey olduğu. Sarkaç sallanırken zamanın uçup gitmesini izliyorum. Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izliyorum. Saat hayatı acımasızca harcıyor. Bu, çok gerçekdışı. Aşağıya hiç dikkat etmedim. Pencerenin hemen önünden zamanın geçip gitmesini izliyorum. Dayanmaya çalışıyorum ama zamanı sadece senin gidişini izlemek için harcadığımın farkında bile değildim. Her şeyi içimde tuttum. Ve çabalamama rağmen hepsi dağılıp gitti. Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Nedenini bilmediğim bir şeydir ne kadar çabaladığının hiçbir öneminin olmaması. Şunu aklında tut: Bu şiiri ne kadar çabaladığımı kendime hatırlatmak için yazdım. Benimle alay etmene rağmen, senin varlığının bir parçasıymışım gibi davranmama rağmen, Benimle kavga ettiğini hatırladığım tüm o anlara rağmen… İlişkimizin bu kadar ilerlemesine şaşırıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Artık beni hayatta tanımazsın; Ama zaten eskiden de tanıyor sayılmazdın. En sonunda hepsi bana geri dönüyor. Her şeyi içimde tuttum. Ve çabalamama rağmen ilişkimiz tamamen dağıldı. Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek. Ama sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Tüm kalbimle sana güvenmiştim. Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım. Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var. Tüm kalbimle sana güvenmiştim. Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım. Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var. Çok çabaladım ve çok mesafe katettim. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Bazı konularda pişmanlık duyuyor gibi, aynı zamanda özlem de var keşkeleri de çok anıları unutamıyor seni unutamıyor Çok değişmiş, kendince bütün mücadeleyi ilişkiniz adına o vermiş çabalamış hep ama sen biraz pasif kalmışsın ondan dolayı da sana çok kırılmış ve de tüm bu herşeye rağmen üzgün bi şekilde sana kırgın olduğu için akışına bırakmış ve vazgeçmiş
Yukardaki sözler şimdi aşağıya yazdığım sözlere gönderme mi sence?
Yani ilk aşağıdaki paylaşıldı sonra yukarıdakiler paylaşıldı diye düşün.
Gittiğinden beri Bir boşluk var Gittiğinden beri Dünya aynı değil. Eskiden gittiğimiz yerlere gidiyorum Hala oradaymışsın gibi hissettiriyor. Tüm o anıları tekrar yaşıyorum. Keşke burada olsaydın. Gittiğinden beri Yalnız kalmış, bir kalp kaldı geriye. Gittiğinden beri Hiçbir şey eskiden olduğu gibi değil. Her tarafta anılarımız var Her şeyi çok net hatırlıyorum Tüm o günleri Keşke burada olsaydın Tüm o yalnız gecelerde Yalnız gecelerde Senin için savaşmam lazım Evet, savaşmam lazım Gittiğinden beri Kanayan bir kalp kaldı geriye Gittiğinden beri Eskiden olduğum adam değilim Karda bıraktığın adımları takip ediyorum İzlerin yavaş yavaş kayboluyorlar Bir şeyi kaybettiğimizi o gittiğinde anlıyoruz Keşke burada olsaydın Tüm o yalnız gecelerde Yalnız gecelerde Senin için savaşmam lazım Evet, savaşmam lazım
Bir telefon çığlığıyla Yalnız bir güne uyandım Bir an yanımdasın sandım Dün de yok, yarın da yok Sonsuz bir şimdi içinde O an nefessiz kaldım Başka türlü bir şey bu Yalnız seni isteyen Başka türlü bir şey bu Sen gelsen aniden Kardelen, uçup gittin elimden Peki, yine döner misin? Sen kardelen, açıversen yeniden Beni hala ister misin? Aynı cümleyi on kere okurum Bir şey anlamam, çünkü Aklım hep sende Eski bir rüya uğruna Başka bir rüyaya tutundun, keşke Anlasan sen de Beni yine sever misin? Beni yine ister misin? Beni hala sever misin? Kardelen..
Ertesi günü Hoşlandığım kişi de şu 3 sözü beğenmiş.
Kalabalığa karışmak hiçbir yetenek gerektirmez. Ama yalnız ve dik durmak gerçekten çok şey gerektirir.
Biliyor musun, her şeyden haberim var ama bazı şeyleri bilmek istemiyorum.
Bir şeyi çok seversen, onu özgür bırak.
Sonra ben dün şu sözü beğenmiştim tivitte;
Sevmek mi sevilmek mi? Nelsson:Severken sevilmek
O da bugün sadece benim beğendiğim tiviti beğenmiş. (bu beğendiğim tiviti paylaşan sayfayı takip etmiyor)
(Bu kişi daha önceden hayatımda olan birisi, küs değiliz ama eskisi gibi konuşmuyoruz)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
En ufak şeyle bile mutlu olmayı bilen bi insanı anımsattı bana
Sence geçmişten birinden mi bahsediyor yeni biri mi
Geçmişten biri
Sana bir şey daha sorabilir miyim
Evet
Her şey nedenini bilmediğim bir şeyle başlar.
Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi yok.
Şunu aklından çıkarma:
Bu şiiri zamanı geldiğinde okumak için yazdım.
Tek bildiğim şey zamanın değerli bir şey olduğu.
Sarkaç sallanırken zamanın uçup gitmesini izliyorum.
Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izliyorum.
Saat hayatı acımasızca harcıyor.
Bu, çok gerçekdışı.
Aşağıya hiç dikkat etmedim.
Pencerenin hemen önünden zamanın geçip gitmesini izliyorum.
Dayanmaya çalışıyorum ama zamanı sadece senin gidişini izlemek için harcadığımın farkında bile değildim.
Her şeyi içimde tuttum.
Ve çabalamama rağmen hepsi dağılıp gitti.
Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek.
Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım.
Nedenini bilmediğim bir şeydir ne kadar çabaladığının hiçbir öneminin olmaması.
Şunu aklında tut:
Bu şiiri ne kadar çabaladığımı kendime hatırlatmak için yazdım.
Benimle alay etmene rağmen, senin varlığının bir parçasıymışım gibi davranmama rağmen,
Benimle kavga ettiğini hatırladığım tüm o anlara rağmen…
İlişkimizin bu kadar ilerlemesine şaşırıyorum.
Hiçbir şey eskisi gibi değil.
Artık beni hayatta tanımazsın;
Ama zaten eskiden de tanıyor sayılmazdın.
En sonunda hepsi bana geri dönüyor.
Her şeyi içimde tuttum.
Ve çabalamama rağmen ilişkimiz tamamen dağıldı.
Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek.
Ama sonunda hiçbiri önemli değil.
Her şeyi kaybetmek için düşmek zorunda kaldım.
Tüm kalbimle sana güvenmiştim.
Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım.
Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var.
Tüm kalbimle sana güvenmiştim.
Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım.
Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var.
Çok çabaladım ve çok mesafe katettim.
Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım.
Bu sözlerden ne anladın?
Bazı konularda pişmanlık duyuyor gibi, aynı zamanda özlem de var keşkeleri de çok anıları unutamıyor seni unutamıyor
Çok değişmiş, kendince bütün mücadeleyi ilişkiniz adına o vermiş çabalamış hep ama sen biraz pasif kalmışsın ondan dolayı da sana çok kırılmış ve de tüm bu herşeye rağmen üzgün bi şekilde sana kırgın olduğu için akışına bırakmış ve vazgeçmiş
Sence beni istiyor mu hala
Şans istenebilir ama senden umudunu yitirmiş uzun ve detaylıca konuşman gerek onunla her şeyi
Sana bir şey daha sorabilir miyim?
Evet sorabilirsin
Yukardaki sözler şimdi aşağıya yazdığım sözlere gönderme mi sence?
Yani ilk aşağıdaki paylaşıldı sonra yukarıdakiler paylaşıldı diye düşün.
Gittiğinden beri
Bir boşluk var
Gittiğinden beri
Dünya aynı değil.
Eskiden gittiğimiz yerlere gidiyorum
Hala oradaymışsın gibi hissettiriyor.
Tüm o anıları tekrar yaşıyorum.
Keşke burada olsaydın.
Gittiğinden beri
Yalnız kalmış, bir kalp kaldı geriye.
Gittiğinden beri
Hiçbir şey eskiden olduğu gibi değil.
Her tarafta anılarımız var
Her şeyi çok net hatırlıyorum
Tüm o günleri
Keşke burada olsaydın
Tüm o yalnız gecelerde
Yalnız gecelerde
Senin için savaşmam lazım
Evet, savaşmam lazım
Gittiğinden beri
Kanayan bir kalp kaldı geriye
Gittiğinden beri
Eskiden olduğum adam değilim
Karda bıraktığın adımları takip ediyorum
İzlerin yavaş yavaş kayboluyorlar
Bir şeyi kaybettiğimizi o gittiğinde anlıyoruz
Keşke burada olsaydın
Tüm o yalnız gecelerde
Yalnız gecelerde
Senin için savaşmam lazım
Evet, savaşmam lazım
Evet öyle aynı duyguları yansıtıyor
Son bir şey daha sorabilir miyim 🙏🏻 Yorumlama tarzın çok iyi çok teşekkür ederim🙏🏻
Olur sor 😆😅
Ben geçenlerde bu şarkıyı paylaşmıştım.
Bir telefon çığlığıyla
Yalnız bir güne uyandım
Bir an yanımdasın sandım
Dün de yok, yarın da yok
Sonsuz bir şimdi içinde
O an nefessiz kaldım
Başka türlü bir şey bu
Yalnız seni isteyen
Başka türlü bir şey bu
Sen gelsen aniden
Kardelen, uçup gittin elimden
Peki, yine döner misin?
Sen kardelen, açıversen yeniden
Beni hala ister misin?
Aynı cümleyi on kere okurum
Bir şey anlamam, çünkü
Aklım hep sende
Eski bir rüya uğruna
Başka bir rüyaya tutundun, keşke
Anlasan sen de
Beni yine sever misin?
Beni yine ister misin?
Beni hala sever misin?
Kardelen..
Ertesi günü Hoşlandığım kişi de şu 3 sözü beğenmiş.
Kalabalığa karışmak hiçbir yetenek gerektirmez. Ama yalnız ve dik durmak gerçekten çok şey gerektirir.
Biliyor musun, her şeyden haberim var ama bazı şeyleri bilmek istemiyorum.
Bir şeyi çok seversen, onu özgür bırak.
Sonra ben dün şu sözü beğenmiştim tivitte;
Sevmek mi sevilmek mi?
Nelsson:Severken sevilmek
O da bugün sadece benim beğendiğim tiviti beğenmiş. (bu beğendiğim tiviti paylaşan sayfayı takip etmiyor)
(Bu kişi daha önceden hayatımda olan birisi, küs değiliz ama eskisi gibi konuşmuyoruz)
Ne düşünüyorsun, gönderme mi sence bunlar?
Özlü sözlerde daha çok genelleme yapılmış hani bi gönderme olmamış gibi
Ama o severken sevilmek sözü var ya onda bi kıpırtı var gibi
Ne anladın ondan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!