AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskiden bir olaya yaşananlara vs alışamamasından rahatsız olduğunu ama artık alışamadıpını kabullendiğini ve alışamadığına da alıştığını söylüyor, kişi kendine karşı bile duyarsızlaşmış kısaca.
Sana bir şey daha sorabilir miyim
Beklenen soru, sor
Okudum sorunu
Allahım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret, değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için sabır, ikisi arasındaki farkı bilmek için akıl ver."
“hadiseler kendiliğinden unutulmaz. onları unutturan, tesirlerini hafifleten, varsa kabahatlilerini affettiren daima öbür hadiselerdir.”
Bu sözlerden ne anlıyorsun?
Açıkça diyorki değiştirebileceğim şeyler varsa hayatta bu konuda güç istiyorum değiştiremeyeceklerim için de sabır ve bu ikisini ayırt edebileyim ki boşa çabalamayayım
Hadise olayı da şu hadiseler kendi kendine unutulmaz yaşanan bir tatsızlık ya da tavır gibi onları unutturan ya da bu kırgınlığı kızgınlığı hafifleten diğer telafi edici davranışlardır.
Bunların neyini anlamadın ben anlamadım
Ya bi mevzum var da kendi kendime yorumlamak istemedim durum şu; Bu sözleri beğenen daha önce benden hoşlanan birisi o zaman ben başka birisinden hoşlanıyordum. şu son 1 aydır sevgilisi var. benim onunla tanıştıktan sonra hiç sevgilim olmadı. sevgilisi olduğunu öğrendiğim için ben de hayatımda birisi varmış gibi sözler beğendim 2-3 haftadır da tivitte instada aktif değilim. o da girmiyodu girip bunları beğenmiş. onun sevgilisi olduğunu bildiğimden haberi yok ama. Normalde böyle şeyler beğenmez. Laf mı sokmaya çalışıyor diye düşündüm
Belki de sevgilisine laf sokmaya çalışıyordur hemen üzerine alınma bence.
Ben storilerine başka bir yerden bakmıştım kendi hesabımdan bakmadım. Bu sözleri beğendikten sonra kızla paylaştığı fotoları öne çıkanlara koymuş. Ona laf sokmaya çalışsa böyle yapmazdı diye düşünüyorum bak ben sevgili yaptım gibi gözüme sokmaya çalışıyormuş gibi geldi
Sevgilisi olan bir adam sana bunu yapıyorsa seninle sevgiliyken de bir başkasına yapar. Bu karaktersizlik unutma.
Hayır amaç ne yani ben anlayamadım.
Amaç mı önemli olan şu tabloda sence?
Merak benimki sadece ben tecrübesizim bu konularda sevgilim olmadı hiç ne yapmaya çalıştığını tam olarak kestiremiyorum
Karaktersiz diyorum bacım uzaklaş diyorum aynısını sana yapar diyorum anlatabiliyor muyum?
Benim onunla olmak gibi bir niyetim yok zaten bacım. Diyorum ya merak ettim sadece napmaya çalışıyor diye 2 şey geldi aklıma ne kadar doğrudur bilemem bi bak işte sevgili yaptım diyip kıskandırmak, biri de işte alışamamaya da alışıyo falan acıtasyon gibi geldi
Bence ikisi de.
Bu erkekleri ben anlayamıyorum hem sevgili yapan kendisi hem de tribe giriyo tapulu malı gibi görüyorlar herhalde onlar hayatlarına bakcaklar sen köşede onları bekliceksin
İşte o nedenle beklemeyecek hayatına devam edecek onun gram umrunda olmadığını ona göstereceksin o da ağzının payını alıp ağlayarak günlüğüne yazacak
Ne kadar kararsız olduğunu ifade etmeye çalışıyor bence.,
Buyur
Allahım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret, değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için sabır, ikisi arasındaki farkı bilmek için akıl ver."
“hadiseler kendiliğinden unutulmaz. onları unutturan, tesirlerini hafifleten, varsa kabahatlilerini affettiren daima öbür hadiselerdir.”
Tek atı kaçıp giden yaşlı bir çiftçiyle ilgili kadim bir Çin hikayesi anlatılır. Atının tek geçim kaynağı olduğunu bilen komşuları, onu teselliye koşarlar. Yaşlı adam teselli edilmeyi reddederek, “neyin iyi, neyin kötü olduğunu kim bilebilir?” der. Gerçekten de, birkaç gün sonra atı geri döner, hem de yanında vahşi bir atla birlikte. Yaşlı adamın dostları bu sefer onu kutlamaya gelirler. Kutlamaları reddeden ihtiyar, “neyin iyi, neyin kötü olduğunu kim bilebilir?” der. Yine birkaç gün sonra yaşlı adamın oğlu vahşi ata binmeye çalışırken düşerek bacağını kırar. Dostları oğlunun talihsizliğinden duydukları üzüntüyü bildirmek için yine gelirler. “Neyin iyi, neyin kötü olduğunu kim bilebilir?” der ihtiyar. Aradan birkaç hafta geçer ve kasabaya, komşu ülkeyle savaşacak güçlü erkekleri askere almak için ordudan adamlar gelir; ama yaşlı adamın oğlu savaşacak durumda olmadığı için paçayı kurtarır. Neyin iyi, neyin kötü olduğunu kim bilebilir?
Akıl mı direk bu hikaye geldi..
A
Hayat hiçbir yanlisi duzeltmiyor biz sadece o yanlışlara alışıyoruz
Evet
Alışamadığını kabulleniyo
Evet
Dökemedim kelimelere sadece bi olayın derinliğini kapatan başka bi olayın olması bunu anladım
Ya bi mevzum var da kendi kendime yorumlamak istemedim durum şu; Bu sözleri beğenen daha önce benden hoşlanan birisi o zaman ben başka birisinden hoşlanıyordum. şu son 1 aydır sevgilisi var. benim onunla tanıştıktan sonra hiç sevgilim olmadı. sevgilisi olduğunu öğrendiğim için ben de hayatımda birisi varmış gibi sözler beğendim 2-3 haftadır da tivitte instada aktif değilim. o da girmiyodu girip bunları beğenmiş. onun sevgilisi olduğunu bildiğimden haberi yok ama. Normalde böyle şeyler beğenmez. Laf mı sokmaya çalışıyor diye düşündüm
Olabilir
Alışamama düşüncesinidd benimsiyor insan
Sorabilirsin
Birincisinde bazı şeyleri degiştiremedigimizde onlara katlanmamız gerektigini ve katlanmak ve göz yummak arasindaki fark
2. Mesela bi anını düşün iyi ya da kötü
Kötü olursa ondan daha kötü bişey yaşadığında onu unutabilirsin aynısı iyi olan anın içinde geçerli
Çıkardığım anlam bu
Bu konularda yorum yapamam maalesef
Karanlık içinde karanlık düşün.
Tabii efendim
Sana alışmaktan vazgeçmiş işte
Değişiyorum diyor
Sor
Bir imtihan dünyasın dayız bazılarına Allah zor yollar koyuyor bazılarına kolay yollar önemli olan sabırlı olmak ve düşmemek düşersende geri kalkmayı bilmek
Şükretmek gerekiyor çünkü bizim çektiğimiz aslında çile değil ya da zorluk değil bizi güçlendiren şeydir sana şöyle bir örnek vereyim peygamber efendimiz peygamber olduğu halde Allah ona çok acı çok çile zorluk gösterdi sen peygamberin diyr ayırması sence Allah görmüyor mu
Tatava yapmış
Mantık dışı