Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ilişkimi öğrenir öğrenmez bitirdim zaten ailesine de söyledim? asla devam etmem aslaa soruyu sorma amacım tamamen kötü hissetmek çaresiz hissediyorum ve kötü hissediyorum kendimi çocuk yaştaki birine yanlışlıkla da olsa aşık olduğum için... keşke bambaşka olsaydı suçun çoğu bende kandığım için farkındayım zaten kötü hissediyorum 😔😔😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Onunla konus azindan laf almaya calis sana yaninda itraf etsin.
Hem birbirinizi sevgiyosaniz yasin onemi yok.
O yasta cocuklar kensinden buyuk kizlara ablara ilgi duyarlar.
yaşın nasıl önemi yok çocuk daha? yaş farkı reşit olmayana önemsizdir
Aynen olmadi 2 yil sonra yakinlasirsiniz.
Vay MK ya 16 yaşında bebe 25 kız düşürüyor gel de çıldırma
gyhrjmkhjnkgm
22 yaşındayım demişti 😔😔
Ağlicam artık
yazk lan sanada içim acıdı
😒
60 yasindaki dede 18 yasindaki kizi isteyince 35 yasindaki dayi 19 yasindaki kizi isteyince normal bumu anormal
verdiğin örneklerin hepsi reşit yalnız deyip soran gacıyı iyice dertlendirmek istemezdim ama mecbur kaldım soran sorry
ağlıcam iğrenç biriyim😔😔😔 neyse ki öğrenir öğrenmez bitirdim ilişkimi ama hala kötü hissediyorum
takma ya
üzülmee
@oylesinebiri6r68 bak gördün mü üzdün soranı mutlu musun?
Gayet güzel.Çok şanslısın. İleride evlenirsen seni çok mutlu eder yatakta. Yeter artık dersin. Hiç inmez.
Hayır gerçekten kötu bi durum o aşkı içinde bu konudan dolayı bitirebilir sin yazık etme kıza da kendine de 20 olsaydı 18 olsaydı neyse 16 abes ve kimse hoş karsilamaz lütfen rica ediyorum sevgini içine gom uzak dur
zaten asla birlikte olmam onunla nasıl bitireceğim anlamında sormuştum etik olmadığının farkındayım...
Evet 🥰
Ben 16 yaşında 25 yaşında kızla cinsel ilişki bile yaşadım doğal bişey bunlar
neresi doğal saçmalama sübyancılığa giriyo bu benim acil bitirmem lazım
hislerimi yani ilişkiyi çoktan bitirdim
O senin düşüncen ben memnundum o zaman ama karar senin
Su an bende ayni durumdayim ayni yas 25 ime yeni girdim ve oda 17 sine 5 ay sonra girecek bana 21 demisti napicagimi bilemiyorum sen ne yaptin
aynı yerde oturduğumuz için karşılaşıyoruz bazen o kadar bitti benim için o
kandırılmamışsın ki sen
derken? 22 yaşındayım dedi 4 ay konuştuk nasıl kandırılmadım gayet kandırıldım öğrwnir öğrenmez bitirdim zaten
benım o yaşda 29 yaşında manıtam vardı :D
korkunç
yok bana herşeyi o öğreti hocalık yaptı :D
Çocuğa istismardan 15 sene yatma sonra :)
ilişkimi öğrenür öğrenmez bitirdim zaten ailesine de söyledim sadece çaresiz hissediyorum hislerimi nasıl bitirebilirim anlamında sordum😔😔😔
Bir yalancıdan ve çocuk yaşta birinden kurtulduğuna sevinmelisin. Duygularını regüle edecek yaştasın üzülme karşına dürüst biri çıkar bir gün.
teşekkür ederim
Bende 20 yaş büyüye aşık olmuşum
Sübyancı :D
ya ne sübyancısı 22 yaşındayım dedi bana asla beraber olmam onunla nasıl bitireceğim anlamında sordum soruyu
2 yıl fazla görüşmeyin tutuklanırsın falan dikkat et. Sonra devam edin
asla devam etmem daha isterse 5 yıl geçsin soruyu sorma amacım nasıl hislerimi bitebilirim anlamındaydı çaresiz hissettiğimden dolayı
İşin zor senin
Ahaha devam et nolcak
Ne dicemi bilemedim