Biraz hızlı ilerlediği doğrudur ama ciddi düşünüyorsa seni elinden kaçırmak istemiyor olabilir... ama hızlı ilerleyip setçe düşmekte var.. onun için sen bir adımını geride tut yinede...
asiri hizli yani hatta bana sordu biz daha ileriye taşımak için seninle tanışıyoruz şu an degil mi diye bende evet dedim sevindi baya 😃😃😃 artik ilerisi ne demek oluyo bilemiyorum
Neden hızlı davrandığı belli oldu hızlı davranması çok normal yaşı gelmiş geçiyor.. boş ilişkilerle zamanını harcamak istemiyor onun için acele etmesi çok normal...
ama yinede hizli giden atin b. oku seyrek olur derler 🤣 daha görmediği biriyle bu kadar samimiyet beni düşündürüyor benimde yas geciyor ama hiç aceleci degilim yani
ahahah evet haklısın :)) daha görmediği mi bu olmadı işte internetten mi tanıştınız siz... bak o zaman tehlikeli biraz... samimiyse gerçekten ciddi düşünüyorsa internettende olsa sana güven verebilir ama.. öncelikle ailesini alıp yakın tanışmalar başlamalı ama biraz daha kendinizi tanıdıktan sonra... bu işler hoop diye olmuyor maalesef:)
aynen öyle tanistik bulusacagiz yakin zamanda ama simdiden böyle konuşmasi beni düşündürüyor 😃😃😃 hani önyargili degilim elbette evlilik için konuşanlar var yani görücü usulude olsa ayni olur gidersin adamla 2 saatin icinde kahve icer tanisir gelirsin ve karar alirsin yani
Görücü usülünde doğu öyle olur ama görücü usulünde birilerin referansıyla tanırsın karşı tarafı en azından bir güvencen vardır sana sadece karşındakine ısınmak ya da karşındakini sevmek kalır.. ama bu çok farklı.. karşındakini tam olarak tanımadığın için tereddütlerin oluyor ister istemez bunu aşmak içinde iyice tanımak lazım:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Laf olsun muhabbet olsun diye sormuş olabilir.. ya da aileni yakından tanımak istiyorda olabilir...
kendi ailesinide anlatti hatta detayada girdi
1 haftalik biri icin cok sacma geldi bana bu kadar ailesini tanitmasi garip degil mi?
Biraz hızlı ilerlediği doğrudur ama ciddi düşünüyorsa seni elinden kaçırmak istemiyor olabilir... ama hızlı ilerleyip setçe düşmekte var.. onun için sen bir adımını geride tut yinede...
asiri hizli yani
hatta bana sordu biz daha ileriye taşımak için seninle tanışıyoruz şu an degil mi diye
bende evet dedim sevindi baya 😃😃😃 artik ilerisi ne demek oluyo bilemiyorum
İlerisi evlilik demek tabiki :)) anlaşıldı bu ilişkide oldukça ciddi ama daha bir hafta olmuş hemen seni korkutmasaydı :)) yaşlar kaç..
aynen işte cok hizli ya 😃 26-30
Neden hızlı davrandığı belli oldu hızlı davranması çok normal yaşı gelmiş geçiyor.. boş ilişkilerle zamanını harcamak istemiyor onun için acele etmesi çok normal...
ama yinede hizli giden atin b. oku seyrek olur derler 🤣 daha görmediği biriyle bu kadar samimiyet beni düşündürüyor benimde yas geciyor ama hiç aceleci degilim yani
ahahah evet haklısın :)) daha görmediği mi bu olmadı işte internetten mi tanıştınız siz... bak o zaman tehlikeli biraz... samimiyse gerçekten ciddi düşünüyorsa internettende olsa sana güven verebilir ama.. öncelikle ailesini alıp yakın tanışmalar başlamalı ama biraz daha kendinizi tanıdıktan sonra... bu işler hoop diye olmuyor maalesef:)
aynen öyle tanistik
bulusacagiz yakin zamanda ama simdiden böyle konuşmasi beni düşündürüyor 😃😃😃 hani önyargili degilim elbette evlilik için konuşanlar var yani görücü usulude olsa ayni olur gidersin adamla 2 saatin icinde kahve icer tanisir gelirsin ve karar alirsin yani
Görücü usülünde doğu öyle olur ama görücü usulünde birilerin referansıyla tanırsın karşı tarafı en azından bir güvencen vardır sana sadece karşındakine ısınmak ya da karşındakini sevmek kalır.. ama bu çok farklı.. karşındakini tam olarak tanımadığın için tereddütlerin oluyor ister istemez bunu aşmak içinde iyice tanımak lazım:)
Genelde kizlar babalarıyla sorunlu oluyor ya ondan sormuştur
ben tam tersiyim ama bunu merak etmesi garip 😃
Ondandır. ve iyi olduğunu belirtmen güzel
Kendi ailesinide en ince detayina kadar anlatti hatta kendi kendime dedim bunu niye bilmem gerekiyor simdi
Ciddi dusunuyorum mesaji oluyor biyerde
Muhabbet edecek konu bulamamıştır belki. Mal biraz sanırım
😅 yani konu konuyu acti aslinda ama niye bunu sordu bilmiyorum
Sohbet olsun diyedir
kendi ailesinide cok detayli anlatti garibime gitti 1 hafta oldu daha
Evliliğe programlanmıştır
bir erkegin hemen yeni tanistigi biriyle evlilik dusunmesi cok garip degil mi?
Yokluğun ne demek olduğunu bilseydin garip gelmezdi. Tok açın halinden ne anlar djdhdhs
🤣🤣🤣🤣🤣 yokluktan mi ya o kadar mi
Bilmem g*tümden atıyorum işte belki de gerçekten konuşmayı bilmeyen biridir
gerci adam 30 yasinda 😃
Sohbet etmeyi bilmeyen insanı sevmem yaşın önemi yok
yok ondan degil hani artik evlenme yasi gelmiş ya ondan 😃
Git direkt evlilik düşünüyorsan yarın gel iste de olsun bitsin
🤣🤣 işte onu demeye benim g. yemez çünkü henüz düşünmüyorum hazir degilim
O zaman aile muhabbetlerini hatta nasıl eş olacağını, bir evlilikten neler beklediğini, çocukla ilgili düşüncelerini dinlemeye devam et
Yani hem iyi yanlari var hem de kotu bunu sormasinin
aciklar misin?
Şefkat durumunu merak ediyor ordan yürüyecek kandırmaya
babandan korkuymu acaba
hic görmedi ki
daha yeni tanistik cocukla
işte yokluyor
Aileni yavaş yavaş tanımak istemiş
1 haftadir tanisiyoruz daha sence erken degil mi
Erken muhabbet olsun diye de sormus olabilir. Kötü bir amaçla olmadığı kesin
kendi ailesinide en ince detaya kadar anlatti hatta dedim bunu bilmeme gerek varmiydi diye
Psikolojik şiddet gördüğünü anlamıştır
🤣🤣 o nasil oluyor yahu babamla asiri iyi anlasirim
Belli
yine geldin sen soruma ya hep böyle negatifsin 😃😃😃
Flörtün var uzak dur benden 😏😏