Güncellemeler
+1 yıl
Simdi de gelmis kalk yemek yap diyo yapmıyorum sen benim paramı caldın şerefsiz diyip yuzume tukuruyo yemek yapmıyosan s*git dedi aglıyorum
Enistemden 50 tllik priz sparis ettik evdeki prizi degistirecek neyse babamdan 200 aldım bozuk yokmus 150de cebe indireyim dedim bayram harçlığı olsun diye neyse 150 tl icin demedigi laf küfür kalmadı bende 50 tlyi cebimden verdim 200nu geri verdim ablam 50 tlyi geri bırakmıs 150 tl icin bana el kaldırdı gozlerim doluyo siz olsanız ne yapardınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
200 tl için kimse fakir olmaz benim kızım benim canımı alsın
150 tlylede ben zengin olmam zaten harclık olsun bisey alırım eve olur kendime olur eve aldıgımız halı bulasık makinasıni da kendime alıyomusum gibi tavır yapıyo bin tl para yedin dedi bulasık makinası tablet tuz parlatıcısıni da kendi cebimden aldım ne olmus sanki
boş ver canım baban demekki biraz size karşı cimri olabiliyor zaten bir baba evladıyla arasına paranın lafını yaparsa bu durum hep böyle devam eder sende ondan istem zorda kalmadıkça en iyisi kendin kazan kendin harca görüyorsun babadan bile hayır gelmiyor bazen
Ben zaten boyle bi babanın kardesinin yanından geldim yaklasik 1 ay oldu para kayboldu benden bildiler baska cok olaylarda oldu bende dondum babamın evine köye babam da 2 ay daha sabredemedin diyo yine gidicem de bi yerlere kira falan tutmam lazim duzgun bi is bulmam lazım buralarda duzgun is yok kalmak istemiyorum zaten yaslı diye uzuluyodum ama bana üzülen yok hemen evlendirmek arıyo beni
Anladım canım baban biraz eski kafalı düşüncesiz ve sevgisiz bir insan herhalde insanı insan yapanda düşüncesi dir insanlara olan davranışıdır sevgisi dir sen onun için çoğu şeyi göze alıp onun yanına yalnız kalmasın diye gidiyorsun ama o senden 100 tl yi kıskanıyor ne diyim valla sana yazık senşn düşüncelerine yazık şans mı desem kadari desem bilemedim ama sen doğru bir insansın güzel bşr insansın sakın onlar gibi bir insan olma hiçbirzaman
Olmamaya çalısıyorum çıkarcı menfaatci birisi babamdan kaçıcam diye yanlıs biriyle de evlenmek istemiyorum köyde durup kimseyi de tanıma sansım olmuyo
Herzman hayatında kendini düşün yalnış karlar verme gerçekten seni anlayan herzaman senin yanında olan birini sev yalnış kişileri hayatına alma hem gençliğini hem kendini ziyan etme normalde ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın
O kadar laf etmiş el kaldırmak nedir bi de para için sana sabır dilerim üzülme lütfen..
150 tl için bide zehir zıkkım olsun baba yerine koyup yaptıgım hersey bayramda da akrabamıza benden harclık istemiyo diye anlatıyodu istedik gorduk ne oldugunu
Çok üzüldüm kuzu ama takılma belki boşluğuna gelmiştir baban sonuçta anlık sinir de olabilir.
Hep böyle hep sinirli hep kufurlu kiz cocuguna soylenmicek kufurler falan Allah veriyo belasını da fark etmiyo kalıcak bi gun tek basına
O halde hiç düşünme tek başına kalacak diye de konuşma ileride başına kalır. Madem değer vermeyen ağzı bozuk bir adam bırak bozuk ağzıyla yaşasın ilgilenme.
Ilgilenmeyince hayırsız evlat oluyo hayır duasını almak istiyoruz ölmüş anamıza sövüyo
Nadıl baba dövmek nedir ceza verir ama hiç bir evlada el kalkmamalı
Adam haklı. Belki cebinde başka parası yok? Önce istersin verirse indirirsin cebe.
Deste deste parası var ve ben onun emekli maasına hiç dokunmam sadece ev ihtiyacı alısverisi o da 1000 tl falan tutuyo aylık alısveris yapıyoruz ayda 2 defa falan gideriz çarşıya
Doğrudur. Demekki baban parayi seviyor. Tepkisi de aşırı zaten. Takma. Bir daha da istemeden alma. Bu adam için önemli demekki. Taniyosun böyle böyle işte
Parayı oğlu istese önemli değil kosa kosa veriyo bide oglu dolandırılıyo milletin karısına kızına yediriyo yinede varım yogum senin diyo desin bende bakmıyorum o zaman yemek te yapmıyorum şimdi gitsin kendi yapsın para doyursun gözünü eve aldıgımız hersey ogluna kalıcak esyalar pesime goturmicem ama onu aldırana kadar ne azarlar yiyorum ben
Sen çok kafana takmissin. Baba adil değil demekki. Allah yardımcın olsun. Ama dünya malı dünyada kalır. Para bir şekilde kazanılır. Sen kafana takma derim sana. Yaşadığını da bilmiyorum tabii. Benimki tavsiye.
Guncel oku:(
El kaldırması yanlış ama ekonomi çok kötü senin yaptığın yanlış ama babanınkide yanlış
Ekonomi kotu ama biz köyde yasıyoruz
kira yok dogalgaz yok su faturası yok kızına 2 yıldır 150 tlyi cok gorecek kadarmi kotu 2 yıldir babamdan toplasan 500 bile istememisimdir babamda al kızim harclık yap dememistir
Ya babanın davranışı zaten kötü ama senin ki de doru değil daha detaylı konuşmak ister misin
Olur mesaj atamıyorum
Şimdi dene
Ama gidip gururlanarak anlatiyo kizim ehliyet aldı diye 1 kurus dahi istemedim kendim calistigim parayla aldım nasıl benim emegimi anlatırken gurur duyuyosa bende babam arkamda diye gurur duymak isterdim 5 kurus dahi vermem diyen bir adamdan ne kadar gurur duyulursa artık 5 kurus degerim yok demekki
Özelden yazabilirsin
babana allah akıl fıkır versın kaldıkı sen kız evladısın ya cok ayıp etmıs
Haklı ama adam cebe indirmicektin.
Niye 150 tl ile fakirmi olur evde kalan tek bekar kızıyım ve illaki benden de ona para dönüyo
Yanlis yaklaşmış maalesef
3 kuruş para için değer mi ulan ah ah
boş ver
Senin babanı s****