Babamla tartıştım?

Bugün babamla çok büyük kavga edip tartıştık ve bana elini kaldırmasına kadar büyüdü ama asla vurmadı ve bende hiç bir şekilde korkmadan gözünün içine bakmaya devam ettim ve bana yarın seni burada görmek istemiyorum annen biletini alsın ve defol git buradan dedi bana (babamın yanına yurt dışına taşındım) ama ben zaten gitmek istiyorum ve annem kabul etmiyor bu seferde beni eğitimim için daha iyi olacağını söylüyor ama ben iyi değilim buradan kaçmak ve gitmek için kendimi yiyip bitiyorum hatta bazen tek çıkış yolunun intihar olduğunu bile düşünüyorum, bazı geceler balkona çıkıp atlayıp kendimi o boşluğa bırakıp huzura kavuştuğumu bile hayal ediyorum daha önce bir çok defa böyle bir girişimim olmuştu ama annem hiç fark etmemişti sadece 1 defa fark etmişti o da sonu hastanede bittiği için öğrenmişti ve çok üzülüp ağlamıştı şimdi tekrar aynısını yaşatmak istemiyorum anneme ama artık bende dayanamıyorum her gün ellerim titriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ek olarak anneme babamla yaşadığımız şeyleri anlatsam bile bana babama saygılı davranmam gerektiğini söyleyeceği için anlatamıyorum ama bilmiyor ki saygı kazanılması gereken bir şey ve babam benim saygımı hak etmiyor
Babamla tartıştım?