Babamla olan ilişkim?

bugün sırf meyve suyunu arabanın bagajına koymadığım için gelip bana it vs. bir sürü hakarette bulundu. aslında ilk yapışı değil. YKS sınavına tekrardan hazırlanıyorum ve gelip bana "bu sene de başaramazsın" diyor. mezunşyet törenime geldiğinde zorla bir fotoğraf çektirebildim ve o kadar mutlu oldum ki anlatamam. bunun öncesinde karantina zamanında bana gelip sürekli "obez, pislik, nasıl bir insansın sen?" tabirlerini sık sık kullanıyordu. Bu lafları söylediği sırada depresyondaydım ve bu yüzden de benle dalga geçiyordu. zamanında çok zorbalığa maruz kaldım. bu sebeple karantina benim için bir çöküştü. yaptığım ve katıldığım etkinliklere annemin zoruyla katılırdı. sırf bana "seninle gurur duyuyorum" demesini istediğim için çok çabaladım ama asla duymadım. üç kız kardeşiz. ablam ve küçük kız kardeşimle arası çok iyi. bana gelince sürekli hakaret, bağırıp kızma. ne yaparsam yapayım asla memnun değil. geçen yıl sarhoş olduğu sırada ağlarken gördüğümde yanına oturmuştum ve sarılmıştım. ertesi sabah anneme "kızım bana sarıldı" diyip sevinmiş. sorun şu ki ben teması seven biriyim. anneme sürekli sarılır öperim, çünkü annemin bana yaklaşım şekli hem bir anne hem de bir yakın arkadaş gibidir. ama konu babama geldiğinde tam tersi. ondan uzaklaşmamın tek sebebi bana yaptıkları. geçmişte onu affettim ama hala içimdeki bazı şeyler onu affedemiyor.

Babamla olan ilişkim?