Güncellemeler
+1 yıl
markette sandewisch yapiordim utangac oldugum icin bu isi sectim ama nereye kadar chefler müsterilerdne ilgilenen extra satisda yapan birni istiyorlarmks artik ekimdne beri orada calsitim üc kez hatam oldu sandewisch falan yanlis yaptim yeni chef gelince cikardi hemen yasim 24 kafayi yiyicem yine isisz kaldim isi zar zor bulmustum maas az olsada idare edecektim cok zoruma gitti cok kötu oldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende 33 yaşındayım utangaçım işsizim işe giremiyorum bile çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim hâlâ aynıyım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti
cok üzüldüm haline neden kendi degistirmedin degsitir bende degsitircem
Bu yaşıma kadar değişemedim maalesef zamanla daha da içime kapandım zaten senelerdir hiç evden dışarı bile çıkamıyorum
bendne gecn sene yaptim aynisini isisz kaldimda cabaliyio is aradimsa benöe dalaga gectielr ciddiye almadilr bir sene yakin evde oturdum sonra is buldum 6 ayda kovdular cok utnagacskn falan cabaliycam yenidne bendne daha kucukleri gorunce cok kiskaniyorum ben neden asosyalim bu genc gpzel halimle mesela bugun camide dermege katilcam insna icine cikmaya calsiiyorjm sende yap sonra daha cok pisman olursun boyle ölü hayat mi olur
Maalesef ben yapamıyorum 33 yaşındayım çocukluğumdan belli böyleyim hiç açılamadım kendimi aşamadım hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz yaşadım 5 10 15 20 sene önce de aynıydım hâlâ aynıyım evden dışarı çıkamıyorum maalesef gençliğim hep evde geçti artık yaşamayı unuttum ölü gibiyim zaten her şey içimde kaldı hiçbir şey yaşayamadım
aielen falan yokmu nasil kazancino saglyiorsun internetre giriyorusn
Ailemle yaşıyorum kazancım yok gelirim yok hep parasız yaşıyorum asosyalim hiç evden dışarı çıkmıyorum ki zaten masrafım yok
hic sevgili evlenemk falan istemiyormsun aielen hic bisey demiyormi bu duruma kadin olsan cok kizarlsrdi bu yasta evöenemdin diye
Kızıyorlar bende isterdim işim eşim kendi hayatım olsun ama olmadı maalesef
gencleri kiskaniyormusun mesela tiktok ceken haytaini yasayna ben cok kiskaniyorum bugun konser var mesela herkes gidcek ben yine gidemiycem
Evet çocukluğumdan beri hep imreniyorum özellikle ergenliğim gençliğim hep gençlere imrenerek geçti hiçbir şey yaşayamadım hiç gezemedim eğlenemedim sosyal hayatım aktivitem olmadı etkinliklere katılamadım konsere sinemaya kafelere gidemedim işe giremedim para kazanamadım arkadaşım çevrem olmadı hiç kız arkadaşım olmadı aşk yaşayamadım kendime ait hiçbir şeyim olmadı gençliğim hep böyle geçti gitti hâlâ aynıyım
benimde malsef ayni 25 olmasan hayatima ceki düzen vermek istiyorum yurtdisidna ezik haytai yasiyorum genclerin takildi ortamlarda degilim ask yasamadim hic bir halt kriz geciyorum ben gencleri görünce
Anlıyorum utangaçlık gerçekten kötü yaşayan bilir ama daha gençsin belki daha güzel bir iş bulabilirsin ve hayatın düzelir benim gibi umutsuz olma ben artık düzeleceğimi sanmıyorum zaten gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti sen yine dışarı çıkabiliyorsun işe girebiiyorsun bence daha güzel bir iş bulursun ve hayatın daha güzel olur bu imkansız değil sadece sabret ve umutlu ol
inşallah yapabilriim sende yap seninde gec degil hersey elimizee bu senede arkdas edinemzsem intihar ederim belki
Saçmalama intihar etmek çözüm değil ki benim aşamadığım şeyler gençliğim heba oldu gitti ama yine de hep sabrediyorum umudum da hâlâ var hayata geç kaldım ama umutsuz yaşanmıyor işte
kendinee cabalaman lazim
Bilmiyorum gittikçe daha da içime kapandım ben artık bazı şeyler imkansız geliyor bana
biseyler yapmalisin istw
Evden dışarı çıkamıyorum ne yapıyım ki
niye cikamiyorsun ayagina kimse gelmez ben mecvur cikiyorum maskeyle cikmayi dene yavas yavas
Bazı meslek grupları utangaçlığı kaldırmaz evet. Bunu doğal karşılıyorum. Genelde satış üzerine, hedefli işlerde utangaçlık zarar ettirir. O yüzden olabilir
Nasıl bir işin vardı da işten çıkarıldın ya?
Sunum tarzı bir şey miydi?
markette calsiyordum et salam bölümde onlarda satis yapcaktim
Güncellemeyi okudum ya. Peki sana bir sorum var.
Aklında şöyle şöyle durumlar ya da ortam olsa aslında uyangaçlığımı yenebilirim dediğin bir yapı var mı aklında?
aslinda var kendimi güvende hissetim arkdaslarim yanimd aolursa yenebilriim gibi
Yani bir nevi sen uaparsın kanka diye gaz verecek insanlardan mı bahsediyorsun 🤔
evet ama o insanlar yok asosyalim beni asgalayan vardi artik yanliz kaldim
Neden yalnızsın? ya da asosyal. Nerede yaşıyorsun ki?
yurtdisinda arkdas cevrem yok neden diyip durma yok uste
İyi de yurt dışında olduğunu belirtmedin ki. Nerden bilim ben senin yurtdışında olduğunu
bilsen ne olcakki
Türkiyede yanına bir arkadaş bulmakla yurtdışında yanına bir arkadaş bulmak arasında dağlar kadar fark var da. Gerçi Alamanyada Türk çokmuş da neyse.
neden daglar kadar fark var evet türk cokta cogu kafa dengi zor
Neyse tammdır 👍
Yanlış yoldasın utanacak ne var kimse senden üstün değil
Utanmak güzel bi huydur. Merek etme senin içim en hayırlısı olsun
Satış falan ki yapıyorsun niçin işini kaybettin
marketee sandewisch yapiordum chef ben müsterilerden konusabilen isci istiyorim seni cikarmka zorudnayim dedi
Sosyal medyadan falan arkadaş edin, açılmaya bak, ayrıca kitap oku, kişisel gelişim kitapları
gercektne artik degismem lazim aban göre is yok cok utaniyorum müsterilerdne konusamiyorum
Hayata küsme gayret et
naisl küsmem hayatimd ahic bisey degismiyor gencligim gidior
Gençlik gitmeden gayret et
demi hemen bsieyler yapmam lazim
Aynen
Ne sebeple işten çikardilar
Muhtemelen benıde cıkarırlar kanks
Açılmak ister misin
Şaşırtıcı bir neden
2 ay içinde rahat birisi yapabilirim
Sosyal fobin mi var?
+111