O da neyin nesi sayın KS izleyicileri? Sevgiliniz ne yapıyor öyle hı? Yaz gelmiş sıcaklar akıyor ter ter vücuttan derken sevgiliniz çorabını günlük değiştirmiyor ve hafif kokuyor çoraplar oradan bulaşıyor koku ayağa oradan ev derken olay aldı başını gitti Bir de üstüne beyaz çorap giymiş batmış be ya hu beyaz değil kirli sakal ay pardon kirli beyaz olmuş 🤣 Tercihiniz hangisi pasaklı üç günde bir çorap değiştiren ve ayağına temizliğine güvenen manita mı yoksa günlük çorap değiştiren mi?Bazı çoraplar vardır yiyesiniz gelir 🤣🤣
Sevgilin çorabını günlük değiştirmese sevgilini değiştirir miydin?
Bu soruyu İroni olarak algılıyorum ve gülüyorum 😂😂😂😂 Ama kanka Artık insanlar bunlara çok fazla söylemiyor be insanların artık dertleri kederleri o kadar büyük ki artık Eskiden güldüğümüz şeylere şimdi gülemez oluyoruz maalesef 😔😔😔
Sabah akşam değişir çoraplarını Kocam, kaldiki işten başka bir yere gideceksek eve gelmeyecekse çorap kıyafet getir yaninda der. Bende gün içinde ayağımdan çıkarttığım çorabı temiz olduğu halde bir daha giymem. Cinsiz yaniii
Ilk önce uyarırdım "Sevgilim çorabın çıkarır mısın?" derdim oda büyük ihtimalle "Neden çıkarıyorum?" derdi " Affedersin ama çok kötü kokuyor sevgilim" derdim oda böyle tatlı tatlı uyardığım için beni kırmaz ve değiştirdi.
Ama sırf çorabını değiştirmiyor diye de ayrılmazdım...