Aşk İlişkileri Erkekler sadece evlilik için mi diz çöker yoksa her erkeğe diz çöktüren kadın var mıdır? Venyum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin sadece evlilik için diz çökmedikleri gerçeği doğru mu? Erkekler sadece evlilik için mi diz çöker yoksa her erkeğe diz çöktüren kadın var mıdır? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Evlilik teklifinde diz çökmek; sana teslim oldum manasına gelir. Ömrümün sonuna kadar saygım ve sevgim manasında. Bir kadın, erkeğinin dik durmasını istemelidir. 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sırf diz çökmemek için eğilmeyi bıraktım 🤪 Diz çökmem ben 1 0 Yorumla
MuratGüzeller Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Diz çöktürmek daha çok mecazi anlamda sanırım, çokturdugunu gördüğüm çok insan oldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi kereye mahsus oda evlenme teklifi ederken oda zorunluluk olsun 1 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sadece zeybek oynarken diz çökeriz oysa. 1 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Diz çökmeden evlenilmiyor mu 0 2 Yorumla Venyum +1 yıl Soru o mu nasıl bir algın var? Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Benim algılar farklı Yorumla