Görsele imzamı atarım...
Günaydınışko eyyy site sakinleri ❣️

Sağır sultan bile duysun eskidi o yasaklar çiğniyorummm... narammm naramm..
Görsele imzamı atarım...
Günaydınışko eyyy site sakinleri ❣️

Sağır sultan bile duysun eskidi o yasaklar çiğniyorummm... narammm naramm..
İşte bu kafada oldugunuz icin evlilikleei bitridiniz yaaa evlenilecek kadın degilsiniz
Zaten KADIN olmaktan çıktınız ERKKEKLERE PRENSES oldu diyen KIZLAR sizler ne zaman KIZ KADIN PRENSES oldunuz ki ERKEKLERE PRENSES diyorsunuz
Bu PRENSESLERE HAKARET
YABANCI KIZLAR = YABANCI KIZLAR
2 + 2 = 4
2 * 2 = 4 eder
He tamam 😀
İyi gülüyon da hersey ortada sen gülünce hicbir sey degismiyor hersey ortadayken bunu inkar etmek nasil bir kafa yaoisi diyecem de TÜRK KIZI olunca hersey mümkünn tabi
Erkekler dünyanın en değerli varlıklarıdır fakat ben bu siteden erkek denmeyecek kadar kalitesiz insanlar görüyorum yorumlarda. Erkek erkek olduğu sürece zaten kadın Onun için bir kadın olur. Yaratılışına saygısı olmayan nerede Ne konuştuğunu bilmeyen laf arasına girenden erkek olmaz. Kadınlara gelince ben burada gördüm aşağılık kadınları. Bir kadın karşısındaki erkeğe karşı uslubuna dikkat etmelidir. Sormuş olduğu sorularla zaten nasıl bir karaktere sahip olduğunu göstermiş olduğu gibi vermiş olduğu cevaplarla da ne kadar çirkin bir düşünceye sahip olduğunu göstermiş oluyor. Kısa bir not dünyadaki hiç bir varlık bir erkeğin saçının teli olamaz ama erkek olacak
Evet abla yani bir tarafa attığımız zaman topu olmuyor. Zaten evlenilecek ve eğlenilecek kadın da erkek de kendisini belli eder Yoksa evlilik zor bir şey değil fakat doğru insanı bulmak zor. Hemen hayatına birini alıp hadi evlenelim diyen insanların bilinçsiz olduğunu anlamakta zor değil hemen bir çocuktan sonra ya da 3 beş ay dan sonra geçimsizlik ve boşanmalar oluyor. Olaya ciddi bakan insanlar zaten Şıp diye evlilik kararı almazlar kendimden örnek vereyim ben mesela. Ailemden gördüğüm gibi ben evlenirsem asla ayrılmam sonu ölüme kadar gider ama o kalitede bir insana denk gelmedim. Kadının bir üslubu olmalı bir saygısı bir değeri olmalı internet ağzıyla ya da bir başkasından duyduğu kelimelerle sana gelmemeli sabitimiz kendi duygularıyla konuşmalı. Günümüzde böyle birine ben denk gelmedim abla. Basit bir site şurası bana bir tane yorum paylaşır mısın erkek ya da kadının düzgün bir şekilde sohbet ettiği soru sorup cevap verdi bir tane soru atabilir misin bana mümkün değil işte bu böyle bir şey abla. cevremizdeki kadin kız erkek maalesef bu şekilde. ben sanıyorum ki yurt dışı evliliği yapacağım.
Evet maalesef abla🌹🙏
İşin aslına bakılırsa evlilik bence tamamen insan doğasına aykırı bir durum. Ya insan bencildir, doyumsuzdur, sıkılgandır. En sevdiğin yemeği bile 3 gün üst üste yiyemezken aynı kişiyle kafadan bir 50 yıl geçirmek ne kadar mantıklı geliyor? Bu görüşümden dolayı beni linçleyenler çıkacaktır mutlaka ama isteyen istediğini düşünebilir.. Maalesef tüm gerçek bundan ibaret..
Erkek kadın olarak bakmıyorum konuya.. karakter meselesi bu tamamen.. eğer bir insanın karakteri oksa o kişi ile evlenilmez.. evlenmek için de önce aşk gibi konuların olması gerekiyor benim için.. ve güven olması gerekiyor. ama bu zamanda kalmadı maalesef pek
Öyle kıvırcıgımm
Yaa kıvırcığımm da dermiş 😊🤲
Derim tabi abliş niye demim
Teşekkür ederim abla 🌺
Rica ederim
Evlenmek, insanın doğru kişiyi bulmasına ve o kişiyle değerli bir bağ kurmasına bağlı. Cinsiyetler üzerinden genelleme yapmak yerine, herkesin hataları olabileceğini ama iyiyi bulduğunda bunun bir hazineye dönüştüğünü düşünmeliyiz. İlişkilerde dürüstlük, sevgi ve saygı varsa, her iki taraf da evlenilecek "varlık" olabilir. ❤️🔥 İnsanı insan yapan, davranışları ve kalbidir. 🫶🏼
Cevap
43Cevap
İki cinste de evleninmeyecek varlık var, görsel haklı ama
Görselle aynı fikirdeyim. Ama düzgün erkekler var...
Toplumsal bakış açısı bazen “erkekler artık sorumluluk almak istemiyor” veya “kadınlar çok beklenti içine giriyor” gibi genellemeler üretir. Gerçekte evlenilecek kişi, cinsiyetten bağımsız olarak; karakteri, değerleri, hayat anlayışı ve sorumluluk bilinciyle belirlenir. Evlilik zor geliyorsa genelde sebep şunlar oluyor. Güvensizlik (aldatma korkusu, geçmişteki hayal kırıklıklar. Uyumsuzluk endişesi (hayat tarzı, maddi beklenti, aile yapısı farkı) Sorumluluk yorgunluğu (evlilikte emek vermek istememe, özgürlük isteği) Yani aslında ne erkekler tamamen “evlenilecek değil”, ne de kadınlar. Doğru insan, doğru zamanda bulunmadığında herkes zor görünüyor...
Rica ediyorum ama çok rica ediyorum arkadaşlar bakın böyle ayrıştırıcı sorular sormayın Zaten insanlar birbirine çatmaya kıvılcım ararken bu tür sorular insanları Gerçekten tetikliyor bu tarz sorulardan kaçınalım her yere bunu yazıyorum sorunun cevabına gelecek olursak da Altını çiziyorum cinsiyet ayırmaksız bak özellikle Altını çiziyorum cinsiyet ayırmaksızın kimin karakteri daha zayıfsa o bitti net
Sayın uber modaratör hanım uber olarak sizin böyle soruları sormamanız gerekir müdahale etmeniz gerekir sadece bir tavsiye teşekkürler
İlk olarak bu görseldeki yazıyı yazan değil. 😃 İnsanlarımızı hep kolay şeylere alıştırdık. Yani konfor alanımız o kadar güzel ki çıkmasımız gelmez. Hazır ne bulsak sahip çıkarız ama iki yazı yazmaya veuretim yaoamaya gel desek aman benden geçti ondan bundan gitti der. Sonuç Z kuşağını görüyoruz. Sonra kalkıp onları tamamen sucluyoruz. Sanki sütten çıkma ak kaşığız bizde. Yani demem o ki her iki cinsi de al birini vur ötekine. 😃
Doğru..
Teşekkürler efendim. ✨💯
Ricalar.
Erkekler kadınları kadın oldukları için seslerini bakışlarını bedenlerini seviyor...
Kadınlar erkekleri hissettirdikleri için iletişimleri için ve 3-6 ay sonra da maddi imkan koruma kollama yardım etme duygusal duvar gibi gibi şeylerinden dolayı ama erkeğin genel de çabası, alın teri ve devamlı suyun üstünde kalmak için çırpınışı için sevilir. Yani çok daha menfaatli ve sınırlı bir sevgi durumudur. Bedensel bir sevgi genelde oluşmaz direkt.
Kadınların sevgisi menfaat fayda oranıyla belirlenir kısacası. Kendileri duygusal görünüşlü-kostümlü Banka çalışanları gibilerdir.
Günümüz şartlarında erkek kadın fark etmiyor evlenilecek kavramının içi hızla çürüyor. Çünkü insanlar ya geçici bedensel hazlar peşindeler, ya da beklentileri gerçekten çok zirve yaptı. O yüzden de biz evlenilecek kavramını yaşatanlar olarak azınlık kaldık.
Benim Erkek olarak Tam evlenilecek adam dediğim kişi biricik Anamın biricik eşi, Kocası olan Biricik BABAM dı...
https://www.youtube.com/embed/LvdLbG5gm5YFeminizim adı altında ki faşistleri seeevmiyeem. İkiside birbirine mecbur varlıklardır efenim...
Vallahi raichu olcam :D
Faşist esmerim aklsfasjkf hapsetmiş bizi poketopuna evrim geçirmemize izin vermiyor :D
Bere klima taktır sjakbfa
Sanki bi pikachu sahibi olmak kolaymış gibi bir de 3 ün 5 in hesabını mı yapcazz aaa. Vallahi roket takımına giderim jesse nin pokemonu olurum. Arada dikizlerim hem onu...
pika pikaa :D
Birbirlerini anlamayan sadece üremek için ya da toplumun baskısıyla evlenmiş olan cinsler evlilik için yanlış varlıklar
Doğru..
Çok nadir düzgün erkek var. Ben erkekler demek istiyorum. Evlenen çoğu kadın tekrar babamin evine dönmeyeyim, çocuk varsa babasız kalmasın, veya ailesi yuvanda dur kocandir dediği için birkaç zulme sessiz kalıyor maalesef..
Hepsini aynı kefeye koyma. Anlayışlıyım empati sahibiyim bu zaman kadar doğru kişiyi bekliyorum hiç kimseyle birlikte olmadın.
evlilikte neymiş sonradan türemiş zati ne gereği var
Erkeklerin çoğuyla güven kurmak, denge kurmaktan daha zor. Bu da onların değil, düzenin suçu gibi görünse de... sonuç değişmiyor. Evlenilecek biri olmak, bazen sadece güven vermeyi becerebilmektir. Çoğu beceremiyor.
Erkeğin yağtığını kadın kadınının yaptığını erkek yapmamalı zaten. Erkekler kadınlaşıyor kadınlar erkekleşiyor. İnsan ne yaparsa kendine yapar. İki varlıkta evlenilesi değil şu an sebebi gene kendileri istekler kriterler hep artıyor
Cinsiyet değil karakter meselesi tamamen
Sorumluk sahibi olmaya, flörtöz, sadakatsiz, teşhircilik, saygısız, ahlaksız kişiler evlenilecek kişiler değildir
Bunun temel sebebi erkekler guzrl kadınlarla sadık olanlar arasında sadık onlani secer kadinlarsa sadık erkek başarılı erkek arasında başarılı olanı secer
Cinsiyet olarak bakmıyorum bu olaya. Toplumsal olarak bakıyorum. Erkeği ile kadınıyla evliliğin ne olduğunu anlayamayan bir toplumuz ne yazık ki.
Kimse hakkında genel konuşmayız.
Birilerinin yaptığı hataları herkese mal etmek yanlış.
Kişilik karakter meselesi.
İkiside karakterli ve sadık olduğu müddetçe evlenilecek varlık..
Kötüler kalbi kararmış olanlar evlenilecekler değil burada önemli olan insanlık
Erkekler tabiki neden böyle bir eziyete katlaniyorsunuz.
Sorunuz yanlış ?
Hangi insanla evlenilmez?
Evlenilmemeli deseniz neyse 🤷
Sevginin değerini bilen, karşısındakine saygı gösteren herkes evlenecek varlıktır bence 🙂
Kararsız kaldım bazı evlenilesi erkekler var ayıp olmasın
bu zamanda aklı olan bekar yaşar evlenip başını agritmaz..
Bu işin kadını erkeği yok, karakter meselesi.
Erkeği kadını boş ver evlilik başlı başına hata evlenilmemeli 😂😂
Cinsel ihtiyaçlar var
biz sizin yaptıgınız herşeyi yaparızda siz bizim yapğtıgımız herşeyi kolay kolay yapamazsınız. siz evlenmeyin erkekle zaten kadın kadına evlenin :D
İkiside değil, Çünkü genelde tüm erkek ve kadınlar birbirileriyle evleniyorlar.
O nedenle Evlenilecek varlıklardır.
İkisi de birbirinden evlenilesi jsjs
Ne yapsın bu erkekler daha 😂
İkisi de çekilecek dert değil
Görsele katılıyorum : ))
Bu devirde kimse alınmasın ama kadınlar
Şimdiki kadınlarla evlenilmez
Erkeklerlede evlenilmez ama aralarında iyisi varrr
Evet kızda o istisna yok erkekte var ama
Olan bu
Kadınlar yanılıyor
😅😅😅bi çevrene bak dışarı ve buraya ne demek istediğimi anlarsın
Fedakarlık nedir bilmeyen kişi
Erkek var erkek var, kadın var kadın var.
Saçma olan evlilik. Erkekler değil.
Erkekler yollu, evlenilmez.
Erkek kadın demek doğru olmaz 2 taraftada var
Cinsiyet değil şahsiyet belirler bunu
Bu devirde daha çok kadınlar değil.
Bu konuda ayrım yapmam.
Kadını erkeği Yok karakter meseleri
Cinsiyet değil karakter meselesi bu
Herkes bekar yasasin 🤣
Erkeklerin nesli tukensin artık
Aynen kadınlar çok düzgün çünkü 🥰🥰
Onlar degil ❤️