Nasıl beni fark eder?

Grup arkadaşımdan çok hoşlanıyorum, bu aylardır böyle ve kendime engel olamıyorum. İtalyada master yapıyorum, ve grup arkadaşım italyan. Haftanın 3-4 günü görüşüp proje üstünde çalışıyoruz. Öğlen beraber yemek yiyoruz, hatta birkaç kere beni çıkışta bira içmeye de çağırdı. Ben biraz çekingenim ve aramızda dil bariyeri olması beni biraz etkiliyor. Yine de onunla iyi bi muhabbet kurabildik. Bana geçmişiyle ilgili özel şeyler bile anlattığı için bana güveniyor diye düşünüyorum. Çoğu arkadaşıyla da tanıştım. Aslında henüz grup olmadığımız zamanlarda bana karşı bir beğenisi olduğunu düşünmüştüm ama sonra işin içine grup girince bir daha bu konu gündeme gelmemiş oldu. Ve aramıza biraz resmiyet girdi. Hatta bir ara 1-2 aylığına bir sevgilisi olmuştu. Ve ben de onu kalbime gömdüm. Ama son zamanlardaki samimiyetimiz bana farklı gelmeye başladı (ilk başlarda böyle değildik) ve eski duygularım tekrar canlandı. Tam olarak kankayız diyemem ama proje gereği sürekli baş başa zaman geçiriyoruz. Bazen hareketlerini çok samimi buluyorum ama bazen de tam tersi kesin bana ilgisi yok diyorum. Büyük ihtimalle bir duygusu olsa hareketleri daha net olurdu. Bunu bilmek beni çok üzüyor ve sürekli kendimi vazgeçirmeye çalışıyorum. Fakat grup arkadaşı olduğumuz için ondan çok ayrı kalamıyorum ve tekrar bazı hareketleri bana umut veriyor. İyi anlaşıyoruz ve birbirimize yakışıyoruz. Fiziksel olarak beni beğenmediğini sanmıyorum. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Belki ona ilgim olduğunu fark etmiştir bile, ve beni sevmiyordur. Ama belki de o da beni arkadaşça görüp hiç başka bir ihtimali düşünmemiştir. Ona daha mı çok belli etmeliyim yoksa tamamen ilgimi çekmeli miyim bilmiyorum :( ona ulaşamamak beni mahvediyor. Daha beraberken bile bir sonraki buluşmamız çok geç olursa diye endişeleniyorum. Yanımda otururken boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor. Bana ilgisi olup olmadığını nasıl anlarım?
Nasıl beni fark eder?