Beni Ne Olarak Görüyor?

2 ocak gibi bir cocukla tanistim ve sanirim ona asigim. onu gorunce cildiran kalbim.. her neyse konu tam olarak bu degil K ile tum gun konusuyoruz bugun konusurken elektrikler kesildi ve bana korkma yaninda ben varim o canavarlar sana bisey yapamaz dedi. kiskandirmaya calisiyor sanirim yani su sekilde bugun yine konusurken benden karakter puanlamami istedi bende tamam dedim full kiz gosterdi bak asigim buna bak falan dedi ve guldu. ilk basta cok umursamamistim ama simdi fark ettim o o kadar mukemmel ki.. benim hislerim olmadan once de surekli bisey olursa soyle tamam mi ben yanındayım tarzi seyler soyluyordu herhangi bir erkekten bahsettigim zaman da o pci agzina alma falan diyor. ona hislerimi belli etmeli miyim saklamali miyim cidden bilmiyorum. konusmadan once basinin agridigini soyledi saat gece 1.30 gibi konusmamiz bitti ve son olarak bana bana ilacsin sanirim basimin agrisi gecti dedi bende bunu baskasina yapmam dedim ve o da yani bu bana ozel falan dedi ve guldu. bana kanka vb dediği zaman kiziyordum sakasina ben senin kankan degilim vb diyordum bugun yine yanlislikla kanka dedi daha sonra iste ben arkadaslarima kanka dedigim icin alistim ozur dilerim dedi ve yine guldu hatta ben en yakin arkadasim Y den bahsederken tum arkadaslarini oldurup en yakinin ben olacagim dedi sizce seviyor mu ve ona hislerimi belli etmeli miyim biraz korkuyorum ya arkadas bile gormuyorsa?
Beni Ne Olarak Görüyor?