Erkeklerin ilgisi nasıl çekilir ki? Beni farketmesi için ne yapmalıyım? Ağlamak istiyorum niye böyle oldu neden ilgisini çekemiyorum ya.:((
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Keşke bu kadar basit ve kısaca verilebilecek bir cevabı olsaydı bu sorunun.
Her insanın bir çerçevesi vardır ve biz insanları tanıdığımız zaman çerçevelerine göre değerlendirir kategorize ederiz.
bu biraz da senin gelişmişliğin ve iltişiim konusunda kendini ne kadar geliştirmiş olmanla alakalı.
erkekler görsel yaratıklardır, kadınlar ise daha işitsel.
Görsel-uzamsal işlerde erkekler kadınlardan, sözel işlerde de kadınlar erkeklerden daha üstün performansa sahiptir.
Burdan hareketle erkeğin önce gözlerine hitap etmen gerekiyor.
Kusura bakma ama babet ve conversler ayağından çıkmıyorsa, topuklu denen mucizeyi keşfetmediysen.
saçlarını toplayıp çıkıyorsan olmaz. Bir kuaföre git, biraz hareketlendir.
biraz etek denen olayı keşfet ve kadın gibi yürümeyi öğren.
yürümekle mesafe kat etmek arasında fark vardır. bazıları yürür bazıları ise sadece bir mesafeyi geçer.
gülüşün ne kadar büyük bir mucize olduğunu öğren..
pantolunun arka tarafında kocaman don izi görünmesin.bi zahmet uygun iç çamaşırı giy.
güzel kok..
kadının kokusu önemlidir.
kısaca kendini çekici bir kadıın yapmak için bilmen gereken bir çok şeye en kısa sürede sahip ol..
ve adamı tanımıyor sadece yakışıklı diye arzuluyorsan..
BÜYÜ
Anam kızlar erkek delisi olmuş ya la. Bizim zamanımızda nerdeeeee.
Bir kız gülecek bir göz kırpılacak diye atmadığımız taklalar kalmıyordu...
Yazık be yaw...
Erkeğin ilgisi nasıl çekilir. Bir söz vardır. Erkek gördüğüne, kız gözüne kestirdiğine... diye. Bilmem anladın mı..
erkek deliliğiyle bi alakası yok hayatımda ilk kez birinden bu kadar hoşlandım ve ne yapcağımı bilmiyorum.
Mecazi söledim zaten. :)
Onun dikkatini çekmen için gözüne hitap etmelisin. Yanlışlıkla bir yerini mi görür, yanlışlıkla bir yerine mi çarpar bilemem. Sonuçta biz erkekler gördüğümüz şeylerden etkileniyoruz. Siz "gözünüze kestiriyorsunuz".
İş cinsel dürtülerle başlasada bir erkek her zaman bir bayandan milyon kere daha çok sever.
Esas mesela şu ki bu çocuk hakikaten iyi, sevgiyi hak eden biri mi yoksa senden cinsel olarak faydalanıp "skor" diye düşünecek kötü bir mi.Ne ekersen onu biçeceksin...
Cevap
4Cevap
Erkegin ilgisini cekmek icin ona bakmalısın. Baksan yeterli zaten 3-4 kere kesişmen yeterli.
ne oldu ki daha once ilgiliyken simdi alakasini mi kesti?
hayır ilgiliyken ilgisizleşme değil. ondan çok hoşlanıyorum ve ilgisini nasıl çekebileceğimi bilmiyorum
ilgisini çekmemek en güzeli daha sonra daha büyük dertler başlıyor.
Dekolte ver.
cesaret ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar