Her şey nedenini bilmediğim bir şeyle başlar. Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi yok. Şunu aklından çıkarma: Bu şiiri zamanı geldiğinde okumak için yazdım. Tek bildiğim şey zamanın değerli bir şey olduğu. Sarkaç sallanırken zamanın uçup gitmesini izliyorum. Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izliyorum. Saat hayatı acımasızca harcıyor. Bu, çok gerçekdışı. Aşağıya hiç dikkat etmedim. Pencerenin hemen önünden zamanın geçip gitmesini izliyorum. Dayanmaya çalışıyorum ama zamanı sadece senin gidişini izlemek için harcadığımın farkında bile değildim. Her şeyi içimde tuttum. Ve çabalamama rağmen hepsi dağılıp gitti. Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Nedenini bilmediğim bir şeydir ne kadar çabaladığının hiçbir öneminin olmaması. Şunu aklında tut: Bu şiiri ne kadar çabaladığımı kendime hatırlatmak için yazdım. Benimle alay etmene rağmen, senin varlığının bir parçasıymışım gibi davranmama rağmen, Benimle kavga ettiğini hatırladığım tüm o anlara rağmen… İlişkimizin bu kadar ilerlemesine şaşırıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Artık beni hayatta tanımazsın; Ama zaten eskiden de tanıyor sayılmazdın. En sonunda hepsi bana geri dönüyor. Her şeyi içimde tuttum. Ve çabalamama rağmen ilişkimiz tamamen dağıldı. Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek. Ama sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Tüm kalbimle sana güvenmiştim. Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım. Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var. Tüm kalbimle sana güvenmiştim. Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım. Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var. Çok çabaladım ve çok mesafe katettim. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Her şey nedenini bilmediğim bir şeyle başlar. Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi yok. Şunu aklından çıkarma: Bu şiiri zamanı geldiğinde okumak için yazdım. Tek bildiğim şey zamanın değerli bir şey olduğu. Sarkaç sallanırken zamanın uçup gitmesini izliyorum. Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izliyorum. Saat hayatı acımasızca harcıyor. Bu, çok gerçekdışı. Aşağıya hiç dikkat etmedim. Pencerenin hemen önünden zamanın geçip gitmesini izliyorum. Dayanmaya çalışıyorum ama zamanı sadece senin gidişini izlemek için harcadığımın farkında bile değildim. Her şeyi içimde tuttum. Ve çabalamama rağmen hepsi dağılıp gitti. Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Nedenini bilmediğim bir şeydir ne kadar çabaladığının hiçbir öneminin olmaması. Şunu aklında tut: Bu şiiri ne kadar çabaladığımı kendime hatırlatmak için yazdım. Benimle alay etmene rağmen, senin varlığının bir parçasıymışım gibi davranmama rağmen, Benimle kavga ettiğini hatırladığım tüm o anlara rağmen… İlişkimizin bu kadar ilerlemesine şaşırıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Artık beni hayatta tanımazsın; Ama zaten eskiden de tanıyor sayılmazdın. En sonunda hepsi bana geri dönüyor. Her şeyi içimde tuttum. Ve çabalamama rağmen ilişkimiz tamamen dağıldı. Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek. Ama sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Tüm kalbimle sana güvenmiştim. Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım. Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var. Tüm kalbimle sana güvenmiştim. Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım. Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var. Çok çabaladım ve çok mesafe katettim. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil. Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım. Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaz bakalım deneyelim
Her şey nedenini bilmediğim bir şeyle başlar.
Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi yok.
Şunu aklından çıkarma:
Bu şiiri zamanı geldiğinde okumak için yazdım.
Tek bildiğim şey zamanın değerli bir şey olduğu.
Sarkaç sallanırken zamanın uçup gitmesini izliyorum.
Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izliyorum.
Saat hayatı acımasızca harcıyor.
Bu, çok gerçekdışı.
Aşağıya hiç dikkat etmedim.
Pencerenin hemen önünden zamanın geçip gitmesini izliyorum.
Dayanmaya çalışıyorum ama zamanı sadece senin gidişini izlemek için harcadığımın farkında bile değildim.
Her şeyi içimde tuttum.
Ve çabalamama rağmen hepsi dağılıp gitti.
Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek.
Ama en sonunda hiçbiri önemli değil.
Her şeyi tamamen kaybetmek için düşmek zorunda kaldım.
Nedenini bilmediğim bir şeydir ne kadar çabaladığının hiçbir öneminin olmaması.
Şunu aklında tut:
Bu şiiri ne kadar çabaladığımı kendime hatırlatmak için yazdım.
Benimle alay etmene rağmen, senin varlığının bir parçasıymışım gibi davranmama rağmen,
Benimle kavga ettiğini hatırladığım tüm o anlara rağmen…
İlişkimizin bu kadar ilerlemesine şaşırıyorum.
Hiçbir şey eskisi gibi değil.
Artık beni hayatta tanımazsın;
Ama zaten eskiden de tanıyor sayılmazdın.
En sonunda hepsi bana geri dönüyor.
Her şeyi içimde tuttum.
Ve çabalamama rağmen ilişkimiz tamamen dağıldı.
Benim için çok önemli olan birlikteliğimiz sonunda çok çabaladığım ve mesafe katettiğim zamanların bir anısı haline gelecek.
Ama sonunda hiçbiri önemli değil.
Her şeyi kaybetmek için düşmek zorunda kaldım.
Tüm kalbimle sana güvenmiştim.
Ve kendimi gidebildiğim yere kadar zorlamıştım.
Tüm bunlar için bilmen gereken tek bir şey var.
Çok çabaladım ve çok mesafe katettim.
Bu sözlerden ne anladın?
Çabaladığını şartları zorladığını alay etmene ragmen sevgisinden vazgeçmediğini ama bu şarkı kiminmiş böyle
Ama artık hiç birşeyin önemi kalmadığını sölüyor
Sence bu kişi hala o kişiyi istiyor mu?
Linkin park- in the end
Hayır düştüğü yerden akıllanmışya kalkmış artık bir önemi olmadığını sölemiş
Olur isterim
Her şey nedenini bilmediğim bir şeyle başlar.
Ne kadar uğraştığının hiçbir önemi yok.
Şunu aklından çıkarma:
Bu şiiri zamanı geldiğinde okumak için yazdım.
Tek bildiğim şey zamanın değerli bir şey olduğu.
Sarkaç sallanırken zamanın uçup gitmesini izliyorum.
Günün sonuna kadar zamanın geriye doğru sayımını izliyorum.
Saat hayatı acımasızca harcıyor.
Bu, çok gerçekdışı.
Aşağıya hiç dikkat etmedim.
Pencerenin hemen önünden zamanın geçip gitmesini izliyorum.
Dayanmaya çalışıyorum ama zamanı sadece senin gidişini izlemek için harcadığımın farkında bile değildim.
Her şeyi içimde tuttum.
Ve çabalamama rağmen hepsi dağılıp gitti.
Nedenini bilmediğim bir şeydir ne kadar çabaladığının hiçbir öneminin olmaması.
Şunu aklında tut:
Bu şiiri ne kadar çabaladığımı kendime hatırlatmak için yazdım.
Benimle alay etmene rağmen, senin varlığının bir parçasıymışım gibi davranmama rağmen,
Benimle kavga ettiğini hatırladığım tüm o anlara rağmen…
İlişkimizin bu kadar ilerlemesine şaşırıyorum.
Hiçbir şey eskisi gibi değil.
Artık beni hayatta tanımazsın;
Ama zaten eskiden de tanıyor sayılmazdın.
En sonunda hepsi bana geri dönüyor.
Her şeyi içimde tuttum.
Ve çabalamama rağmen ilişkimiz tamamen dağıldı.
Ama sonunda hiçbiri önemli değil.
Her şeyi kaybetmek için düşmek zorunda kaldım.
Çok çabaladım ve çok mesafe katettim.
Bu sözlerden ne anladın?