Birdenbire ayrılmak?

7 aydır birlikteydik. Sevgililer gününde bana aldığı kolyeyi annesi beğendi diye ona vermişti annesine de ona yenisini al demişti bende tartıştım doğru bulmadığım için annesini savundu sonra zaman geçti tekrar konu açıldı beni suçladı tekrar açtığım için üstüne bı hediye için bu ayıp bence dedi sen suclusun annem haklı sen bana ayıp ettin dedi neyse işte sonra ben dedim kabul etmiycem bu durumu suçlu değilim sen ne dersen de yinede diye bu ayrılmak istiyorsun yani dedi hayır dedim ama ayrılığa gitti ayrilanda ben oldum sözde öyle demişim diye neyse iki gün geçti yine yazdı soğuk bı şekilde aradı özür diledi suçlusun dedim diye neyse sonra dedi iki üç gün bı sure dusunelim bu ilişki nereye gidiyor madem geleceği düşünüyoruz diye neyse yine aradı falan düzelttik. Bi sure geçti üstünden buluştuk telefonuma bakti işte ben isteyince şüphen mi var yoksa bakma ne gerek var dedi. Çünkü zamanında telefonu vermişti benden önce bı kızla yatakta fotosunu gördüm diye kızmıştım ona yine tatsızlık çıksın istemitorum dedi dedim sil o zaman madem sen bakıyorsun ben bakarken mi güven problemi dedim gostermiycem olanı biliyorum silmiyorum da seninkini de almiycam dedi bende sinirlendim işte uzadı konu uzadıkça kapat lütfen konuyu bak nolur dedi yine uzadı neyse bı kaç saat geçti bişey konuşmamız lazım dedi ayrılmak istediğini söyledi o ilk anne muhabbetinden sonra bu iliskiyi eskisi gibi sevemedigini fark ettiğini söyledi ama ayrilamadim senden yapamadım dedi hislerimide duzeltmistim aslında telefon deyip yine haklı oldugum kanıtlandı dedi bende dedim dün buluştuk bugün ayrılalım diyorsun sırf telefon için sen bana hiç bı zaman guvenmedin ki dedi ben buna yanıyorum sen ne güvenimi sadakatimi haketmiyorsun dedi. Kararım kesin ayrılmak istiyorum sorunlar üst üste biniyo ve yine bu konular açılacak deneyimledik dedi. güven problemi dediği hikaye aticam senle diyodu bı turlu atmıyodu işleri yoğun diye bende dedim ben dedikten sonra anlamı ne o yüzden bana gizleyip atmış hikayeyi normal mi
Birdenbire ayrılmak?