7 aydır birlikteydik. Sevgililer gününde bana aldığı kolyeyi annesi beğendi diye ona vermişti annesine de ona yenisini al demişti bende tartıştım doğru bulmadığım için annesini savundu sonra zaman geçti tekrar konu açıldı beni suçladı tekrar açtığım için üstüne bı hediye için bu ayıp bence dedi sen suclusun annem haklı sen bana ayıp ettin dedi neyse işte sonra ben dedim kabul etmiycem bu durumu suçlu değilim sen ne dersen de yinede diye bu ayrılmak istiyorsun yani dedi hayır dedim ama ayrılığa gitti ayrilanda ben oldum sözde öyle demişim diye neyse iki gün geçti yine yazdı soğuk bı şekilde aradı özür diledi suçlusun dedim diye neyse sonra dedi iki üç gün bı sure dusunelim bu ilişki nereye gidiyor madem geleceği düşünüyoruz diye neyse yine aradı falan düzelttik. Bi sure geçti üstünden buluştuk telefonuma bakti işte ben isteyince şüphen mi var yoksa bakma ne gerek var dedi. Çünkü zamanında telefonu vermişti benden önce bı kızla yatakta fotosunu gördüm diye kızmıştım ona yine tatsızlık çıksın istemitorum dedi dedim sil o zaman madem sen bakıyorsun ben bakarken mi güven problemi dedim gostermiycem olanı biliyorum silmiyorum da seninkini de almiycam dedi bende sinirlendim işte uzadı konu uzadıkça kapat lütfen konuyu bak nolur dedi yine uzadı neyse bı kaç saat geçti bişey konuşmamız lazım dedi ayrılmak istediğini söyledi o ilk anne muhabbetinden sonra bu iliskiyi eskisi gibi sevemedigini fark ettiğini söyledi ama ayrilamadim senden yapamadım dedi hislerimide duzeltmistim aslında telefon deyip yine haklı oldugum kanıtlandı dedi bende dedim dün buluştuk bugün ayrılalım diyorsun sırf telefon için sen bana hiç bı zaman guvenmedin ki dedi ben buna yanıyorum sen ne güvenimi sadakatimi haketmiyorsun dedi. Kararım kesin ayrılmak istiyorum sorunlar üst üste biniyo ve yine bu konular açılacak deneyimledik dedi. güven problemi dediği hikaye aticam senle diyodu bı turlu atmıyodu işleri yoğun diye bende dedim ben dedikten sonra anlamı ne o yüzden bana gizleyip atmış hikayeyi normal mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah yardımcın olsun bacım, yalan rüzgari gibi resmen.
Seni benden başka kimse bu kadar sevemez diyordu birde annesi konusundada aldığı hediyeyi annesinin istemesi normal gibi karşıladı ben tartisinca suçlu oldum. Bir kaç saatte ne değişti de ayrılmak istedi anlamadım. Bana karşı hep çok iyiydi aslinda
neler yapmamış ki, hediye almış başkasına vermiş, yatakta başka fotolarıyla yakalamışsın, daha niye üzersin ki kendini bu konuda? 29 yaşındasın ve gerçekten böyle toksik bir insanla beraber oluyorsun, hem anlayışsın, hem yaptığı kötü şeyi hala saklayan ve sana gösteren. Yazık etme kendine bence. Kızlar böyle yapıyoırlar gerçekten çok üzülüyorum.
23 yaşındayım onu bakmadan girdim öyle. Yatakta fotoları benden önce hayatında olan kızlaydi tarih eskiydi ama ben yine kötü oldum onla konusmadim bu yüzden bir daha vermek istemiyormuş yine böyle olursa diye o zaman sil dedim fotolari zor mu silmiycem dedi hediyeyi de annesine verip önemli olan sana hazirladigim defterdi o yanında onemsizdi annem senin için başka seçti diye sevinirsin sandım diyo bide bana hikayeyi gizleyip benle fotoğraf atmış sırf ben dedim diye atma dediğim icinmis bende bana hikaye gizledide unuttu açmayı sandım ona deyince güven muhabbeti oldu yine suçlu oldum. Şifreyi önceden vermişti bı olay oldu vermek istemedi arkadaşlarımla konuşmalar şu bu dedim bişi mi gizliyorsun öyle verdi ama o hikaye seyinde bile girmedim ona sordum bı kere bile hesabına girip bakmadim
Yani sana saygısı yok sevgisinin olduğunu zaten sanmıyorum, ayrıyetten senin gibi narin ve suçsuz da değil. Kızla ilişkiye girmiş ya hala seviyor ya da çok iyi bir şey yaptı diye silmiyor, ayrıyetten iyilk yapacak diye de kırıyor, ayrılmak en büyük çözüm buna yani
Onları silmis ben gördükten sonra başkada çıkabilir dedi dedim sil o zaman zor mu konuları tekrar açıyormusum ama bana alınan hediyeyi annesi almış ben nasıl suçlu oldum anne kuzusu annesini savunuyor bende deyince zoruna gitti haklı haksız ayırt edebilirim dedi. O fotoda ki kızı da takipten çıkmıştı ben istedim diye. Bide diyor wp i gösterdim daha neye gerek var yine kavga edicez kapat dedim kapatmadin dedi bu ilişkide olmayı eskisi gibi sevmiyorum dedi daha anne muhabbetinde dedim kesje bulusmasaydin o zaman bi insan bunlar için ayrılır mı ben anlamadım yüz yüze tartışırken gozleri dolup ağlıyordu nerdeyse
Senin içine çok dert olmuş bu, yani bıraksam anlatırsın sen daha.
Seviyordum çünkü beklemiyordum tamam anlatmıyorum daha kusura bakmayın jdjkf
Sıkıntı yok anlatabilirsin istersen, kendi hayat hikayemin yaninda bu hiç bir şey :D
Beni sevmiyor demek istiyorsun yani. Aslında bana bebegiymisim gibi davraniyordu herşeyi söylerdi geçen erkeklerle bulusucakti kızı cagirmislar onu da dedi demese haberim olmayacaktı sürekli işte zaten. Beni sevdiğini düşünüyordum ama yaptıkları mantıksız beni suçlayıp kizmasi. Artık geri yazmaz diye düşünüyorum yazarsa da içim dönmek ister ama donmemem gerek sanırım. Bu kadar kolay vazgeçen evlenirsek napardi
Bu cocuk seni sevmiyor kızım, böyle düşünmeyi bırak artık.
Tamam teşekkür ederim
Üzülme daha fazla, daha iyilerine layıksın, son cümlem biraz sert oldu galiba.
Doğruyu söylemek her zaman daha iyi o yüzden sıkıntı yok beni kandırmak daha iyi olmayacak sonuçta o yüzden teşekkür ederim
Rica ederim bol şans dertli kız
Bordo berelidir okuyan
Okuyan var dnmfmf
😁😂😂 sevgilin haksiz yılan hikayesi gibi senin hediyeni goturmus anasina vernis oda git ona yenisini al demis sacmalik o kaynana seni zıplatır yemin ederim
Gaza getirdim. milleti bi baktim. bende gelmisim
Abbahababhshshhdb dimi ama beni suçlu yaptı ne hikmetse. Teşekkür ederim okuduğun için
😂😂 gul gitsin ya hic takma kafana 3 5 gun sonra pisman olur bi sekilde ulasir sana onemli olan sen bir an once yolunu ayir onune bak derim kendinizi yakmayin diger kizlar gibi akilli olun ufak bi sorun gordulermi hemen cekip gidiyolar sende oyle ol rıca ederik
#Ederim
Doğru diyorsun haklısın ☺️
Hakliyim tabi 😂
☺️ tabi
İyi yapmışsın ayrılarak
O benden ayrıldı kararım kesin deyip
Çok uzun değil mi
Uzunda fikir almak istemistim
Sarı geliyor