Severken terk etmek?

19 yaşındayım sevgilim 21 yaşında bir sosyal medyada tanıştık aynı şehirde yaşıyormuşuz ama birbirimizden haberimiz yoktu çalışmak için başka bir şehirde

Hayatımın en berbat döneminde onunla tanıştım ve sadece takılmak istedim zamanım geçsin istedim peşimde benden yaşlarca büyük bir adam vardı sağlıklı düşünemiyordum konuşmaya başladık ilerlerdik o benimle sevgili olmak istedi kendime karşı koyamayıp kabul ettim.

İlerledik numaralar verildi güzel ilerliyorduk bir sorun vardı o sürekli alkol kullanıyordu hep kafası güzeldi beni sevdiğini söylerdi ama ben hep bir bağlanma korkusu yaşadım ilk tartıştığımızda onunla ayrılmak istedim çok değil 1 aydır sevgiliydik.

Ayrıldım ve o süreç boyunca umruma gelmedi bir kaç güne bana geri dönmek istedi ve bende özlediğimi farkedince barıştım konuştuk sonra bağlandım sanırım onunla sohbetlerimiz ilerledi ben ona yükseliyorum o bana birbirimize yükseliyorduk ama sarhoş olunca bir şeyler söylemeye başladı benden foto istedi aslında ben kapalı biriyim ve benden açık fotoğrafımı istedi sonra özür diledi ama ben tekrar ayrıldım şimdi de özlüyorum ve kendimi suçluyorum tekrar gittim ama beni kabul etmedi her yerden sil engelle dedi bunu neden istedi bilmiyorum..

Severken terk etmek?