Kocama gitmemesi için yalvardım nasıl gönlünü kazanırım?

Benim ikinci evliliğim ve ilk eşimden bir kızım var. Şimdiki eşim hiç evlilik yapmamış bekar bir delikanlıydı biz evlendik 1 yıl oldu. Geçen gün oğlum anne babam sen ben ne olur doğum günümde sinemaya gidelim diye bir sürü ısrar etti bende tamam dedim ve gittim kocam bana her zaman eski eşinle tek bir hesabın kalsın istemiyorum. Bir yere Felan gitmeni istemiyorum çoçukta istese demişti ve öğrendi evden gitmeye kalktı. Boşuyorum seni evi de sana kızına bırakıcam bitti deyip gidiyordu yalvardım kaldı ama yüzüme bakmıyor ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
@yunininrutisi yazıp yazıp korkak gibi engel atıp özgüven siz yapını göstemen güzel 🖕 dul sözlükte eşi vefat etmiş demek. Milleti dul bekar diye ayırmak yerine keşke kitap okuyup kendini az geliştirsen orta okul terk olunca böyle oluyor. Evde kalmış baba yanında sığıntı asalakk. Beni almayacak senin gibi basit ev kızını mı alacak. Eğitim bende güzellik bende senin yaşın kadar ülke gezdim bir kadını dul bekar diye ayıran kadınların yüz karasısınn. Şimdi cehaletin sana yeter ve korkaklığın
Kocama gitmemesi için yalvardım nasıl gönlünü kazanırım?