Sevgilim beni Eşim ile tehdit ediyor?

5 yıllık evliyim ilk zamanlar eşim ile rüya gibi bir hayatımız vardı, kendini çok seven birisiydim sonlar da zaman geçtikçe o sosyal medya da çok takılır oldu normal de bana ilgi gösteren her kapıyı açtığın da gülen bir kadın
Yoğun çalışan birisi olmama rağmen Evlilik yıldönümü, sevgiler günü ona hediye alırım çiçekler verir şiirler yazarım Sosyal medya da çok takılması dikkatimi çekti Ve zaman ile Soğudum bu durumu içerlendim 2 yıl önce idi bunlar şu an eşim eskisi gibi bana karşı ilgili aramız iyi
Ama işte o zamanlar 2 yıll önce bir kadın ile tanıştım kendisi eski İşyerim den biri 3 ay önce ondan tamamen ayrılmıştım. Evli olduğumu biliyordu o zamanlar da yanım da durdu ben de ona karşı çok iyi davram dım kendi isteğiyle seni seviyorum falan filan dediğin başta içim de hiçbir şey olmasa sonra dan aklımı çeldi ve eşimden ilgi görmediğim zaman da bana nefes olmuş tu
Her neyse ben onun la iki medeni insan gibi konuşup ayrılmış tım.
Şimdi ise bana eşime her şeyi anlatırım vs Gibi tehditler ederek boşanmamı ve onun ile evlenmemi istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum? eşime deli gibi aşığım bu kadın dan nasıl kurtulurum?
Güncellemeler
+1 yıl
Algı üzerine bir kurgudur.
Sevgilim beni Eşim ile tehdit ediyor?