Sevgilimin karısı herşeyi öğrenmiş beni tehdit ediyor?

24 yaşındayım. Üvey babamın turizm şirketinde çalışıyorum. 40 yaşında bir adamla birlikteliğim var kendisi evli ve 2 oğlu var. Karısı yaptığımız herşeyi öğrenmiş. Beni öğrenmiş. Bizim şirketi bulmuş iş yerine geldi. Beni bir cafeye götürdü. Karşısına aldı ve bana benim kocamdan uzak dur. Sen tek gecelik bir kızsın. Hiç utanmıyor musun yarın öbür gün başka bir adamla evleniceksin onun yüzüne nasıl bakicaksın dedi bende ona sende seni aldatan kocanla hala evlisin seni hiç sevmediğini bana kaç kez söyledi ve hala onunla evlisin sende hiç gurur yok mu diye sordum. O da bana eğer böyle dik dik konuşmaya devam edersen ailene gider yatakta çektiğiniz storylerin hepsini teker teker gösteririm dedi bende git hadi göster hiç durma benim kimseden korkum yok istersen p**no mu izlet tüm Türkiye'ye umrumda değil. Ben sevgilimden vazgeçmem sen ondan bosanicaksin. Peçetemi sen mi tuttun sen benim bilmem neremden sorumlu devlet bakanı misin da karşıma gecmissin konusuyosun dedim. Bı arbede yaşadik. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?
Sevgilimin karısı herşeyi öğrenmiş beni tehdit ediyor?