+1 yılŞahsen ben atıyorum. Attığım adımda yere düşüyorum gibi hissediyorum. Bu sebepten sonra kendi mi çekiyorum. Benim koklamak istediğim gül belki de zehirdi bilmiyorum. Varlığı güzelken, yokluğu kafayı yedirtecek cinstendi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen istemiyorum zaten bana kimse adım atmaz çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser ona aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları kıçına vura vura vura ardına bakmadan kaçar. Bazıları anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Bu ulkede kadin beyani esastır kanunu varken (ki bunun sebebi katil ruhlu hemcinslerim) ben güzel bir kiza bakmaya bile çekiniyorum. Gidip tanismak istesen birazcık kotu niyetli olsa orada bi rezalet cikarsa linc edilirsin. Bir de tanismak istedigini hoslandigini soyledigin anda bulunmaz hint kumasi havalarına girenler var ki o an reddetmek onlar icin resmen hazlarin en büyüğü oluyor girdigi şekiller inanılmaz oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. geezeklik ve korkaklik. ben bi matemarik yaptim kabul erme olasiligi %50 ve ustu olarak analiz ettiysem her kosulda cesaret edip adim atiyorum. ihtimal analizim %21 ile %49 arasindaysa kontrol edip dhruma gore nabza gore serbet yaparim. ama sansim analize gore %20 ve altiysa asla adim atmam ve yoksayarim. teşekkür
00 Yorumla
+1 yılYa kendilerini hazır hissetmiyorlar
Ya uğraşmak istemiyorlar
Ya olumsuz bir cevap alabiliriz diye çekiniyorlar olumlu bir şaret bekliyorlar
Ya da kenidlerinden daha da gurur duymak için karşı taraftan bekliyorlar11 YorumlaÇünkü günümüzde bir kadına ilk adımı atmak riskli. Karşı tarafın gönlü varsa sıkıntı yok. Ama gönlü yoksa sizi asılmakla hatta cinsel taciz ile suçlayabilir. O yüzden ilk kadınlar adım atsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılgonlu olmayana niye adim atacaksiniz zaten offf
Vücut tipini ve yüzün bunun gibi ise...
Bırak adımı
Koşarım bile yavrum 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılsen bu kadina asik olmussun
Soran+1 yılhayır
+1 yılTürkiye de her şey ilk olarak erkeklerden bekleniyor. Artık insan farklı şeyler görmek istiyor. Biraz da siz bizi şımartın
14 Yorumla
Soran+1 yılturkiye ne alaka ya klasik olgunlasmamis erkek kafasi bu
- +1 yıl
Gerçekler acı dimi
Soran+1 yılaynen ablam aynen
- +1 yıl
Bişey diyim mi çok boşsun Yazık kafana tartismicam senle
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , erkekler genelde siz kadınların bizi beğenmeyeceklerini düşündüğümüz için sizden bir ışık bekleyişine geçiyoruz. Bazende hayatında biri olduğunu düşünüyoruz felan.
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen kadinin değil erkeğin atması taraftarıyım çünkü kadın erkeğini güçlü ve kararlı hissederse yakınlaşır benimser erkek koruyucu kadinsa sığınmacı şimdi kadın atarsa nerde erkeğin korunma hali o yüzden erkek kararlı ve üşengeç olmayacak aksine doğru ve net olursa kazanacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır demeyi medenice beceremeyenler çoğunlukta maalesef. Ne sapıklığımız kalıyor ne ırz düşmanlığımız. Bi top model havaları, kibir paçadan akıyor. Ondan sonra erkekler kötü. Yok öyle yağma kollayacaksın *ötü
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha kolay oluyor hemen kabul edecegimiz bir olayii kizin da kabul edeip etmedigini bilmedigimizden zort olmamak icin
10 Yorumla
+1 yılİstemeye gelen erkek. Ev döşeyen erkek. ALTIN yapıp kadına veren erkek. Nişan Düğün v. b uğraşan erkek bir zahmette ilk adım sizden olsun.
10 Yorumla
+1 yılNerden bilelim bizden hoşlanıp hoşlanmadığını sonra geldiğimizde sert tepki verip toplum içinde sapık oluyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için özgüvenim yok; yani hiçbir kadına açılamam çünkü boylu poslu ve yakışıklı erkekler kim beni ne yapsın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler atınca sapik diyorsunuz, yürüyor diyorsunuz, abaza diyorsunuz, diyorsunuz da diyorsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanımız yok,
Kadınlar daha ince ruhlular, daha düşünceliler. O yüzden kadınlar atmalı ilk adımı 😂😂😀00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Çekindikleri ve ego yapacakları için. Beni reddetti sanki dünyanın sonu gelmiş gibi oluyor biz erkek milleti genelinde.
00 Yorumlaaslında doğada da öyle değil mi? bir sürü erkek kur yapar ama dişi olan seçer çiftleşeceğini :)
05 Yorumla
Soran+1 yıladım atmayan erkegi secmez ama
Soran+1 yıllk adimdan kastim sinyal cakmak degil teklif etmek
Soran+1 yılsoru benimle veya biriyle ilgili degilllllllll. bazi erkeklerden kadinin ilk adimi atmasini istedigini duydum ben de bunu sordum
+1 yılBiz atsak herkese yazıyorsun sen yha dediğiniz için djdj
015 Yorumla
Soran+1 yılherkese boyle yazdigin icin benim kim oldugumu da bilemiyorsun simdi😂
- +1 yıl
Çünkü yalan söylüyorsun ısrar etmem istemiyorum dediğinde mesaj attığımı zaten ben söylüyorum ki sorularda sürekli yazıyormuşum kimsen madem öyle söylesene gizliden atıp tutuyorsun :D
Soran+1 yılediyosun 😄cevap vermiyorum hala yaziyosun
- +1 yıl
Israr etmem istemiyorum dememişsindir görüldü atmışsındır sadece de böyle gizli üye olup konuşman ne kadar öz güvensiz olduğunu ortaya çıkarıyor biraz da :( ve attığım mesajla övünmen hahah :D
Soran+1 yıllan övünecek olsam senin attigin mesajla mi övünürüm. ben gorusunu dogruluyorum sadece. evet herkese yaziyorsun diyorum neyiyle övüncem nerenden anliyosun yazdigimi
- +1 yıl
Mundofresa mı ne var o kıza yazdım bir süre sadece ama ara ara cevap verirdi ve rahatsız olmuyordu sadece konuşmuyor kimseyle o kadar garip garip insanları toplamışlar bir araya ego kasmak için burada takılıyorsunuz biri sana mesaj atınca bunla hava mı atıyorsun vasıfsızlık gerçekten :D
- +1 yıl
Ben istemiyorum diyene mesaj atmıyorum yalan konuşmayın kimseye yazmadığım zaman da egolu diyorlardı bu insanlar çok değişik bana yazan var baya zaten ama yeni kişiler daha cazip geliyor hepsi budur :D
Soran+1 yılgunde kac kisiye yaziyorsun mkkkkk senin mesajinla kim ego kasar kim hava atar kim övünür kufrediyorum
Soran+1 yılherkese yaziyosun iste susss
- +1 yıl
Herkese yazmam sizi ne kadar da kötü etkilemiş buna devam edicem dgsha
Soran+1 yılsonunda kabul ettin bb kudur sen de herkese yaziyorsun sen yha dedigimiz icin
- +1 yıl
Beyin olsa mesaj attın bana sürekli hahahha olm ne büyük adamım lan ben eyv güldürdün hadi sektör clear :D
- +1 yıl
Siz öyle dediniz diye kızlara yazmayacağım yhaaa aaaw malları sizi :D
Soran+1 yılaw sàlagi😂😂😂zoruna gitti anlasilan. hala senin mesajinla övündügümü soyluyorsun evet herkese yazdihin mesajla😂
- +1 yıl
Gizli üye olup gel sorularıma aşkım bekliyorum biraz gülelim yhaaa
Ne istediğini ve kendinin ne olduğunu bilmeyen büyük bir kadın çoğunluğu var.
Uğraşmak yersiz ve boş.
Uzak durmak en akıl kârı davranış oluyor.00 YorumlaReddedilme korkusu sadece egosu tavanlarda olanlarda daha fazladır bilki sana bakıp gelmiyorsa saydıklarım sebeptir.
00 Yorumla
+1 yılHepsi öyle değil ki. Çekingen olanlar ister anca bunu
10 Yorumla
+1 yılErkekler üşengeçlikte zirveye ulaşmak üzereler dokunma 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Sana lafını verirdimde uğraştırma beni şimdi bir üşendim 😴
- +1 yıl
Dedi ve yorum attı toxic insan
- +1 yıl
Diye cevap verdi insanları yargılıya bileceğini sanan ilgi meraklısı asıl toxic olan insansı terbiyesiz
- +1 yıl
Her gün sizden gelen ilgiyi reddediyorum ❤ Ayrıca burası soru platformu, bunu anlayamayacak kapasitedeysen git de kendini eğit. Benim yorumum beğeni topladı diye altında ilgi çekmeye çalışan sensin 🤠
Erkek korkar reddedilirim diye o yüzden kızdan adım bekler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılyalan arkadaş kim demiş onu dlşfklsşk hangi kadınmış o gelsin beni bulsun lütfen dlkfjlj
00 Yorumla Çevremdeki görürüm biryse kadından beklerim niye tepkisinden ve sonucu da tamamen kaybetmek istemem
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce reddedilme korkusu derdim ama sanırım öyle değil. Ciddi anlamda hoşlanmamışım karşımdaki kadınlardan. Aşık olunca önce niyetimi belli ettim. Pozitif enerji alınca direkt adımı attım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların sağı solu belli olmuyor böylesi daha iyi 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSizden hiçbir şey bekleyen yok. ALLAH bütün kadınların belasını versin
00 Yorumla
+1 yılBen cinsiyete bakmam şahsen bir kadınla konuşmak istiyorsam olumlu olumsuz yanıtta alsam söylerim niye içimde kalsın. Şeye de karşıyım ilk adım erkek atmalı falan. Karşıyım öyle şeylere.
00 YorumlaMesela ben garanti iş yaparım kız bana 1 adım atsa aynı günde 1000 adım atarım ama kız adım atıyor mu atmıyor mu belli de olmuyor bazen yanlış anlaşılmaya kurban gitmekte istemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Uğraşmak istemiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü dengesizsiniz. Ne yapacağınızı kestiremiyoruz (:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz atınca ya o adim geri giderse korkusu yüzünden ilk sizden küçük bir kivilcim gelirse ancak öyle
014 Yorumla
Soran+1 yıle tabi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben sana burdan yürümeye çalışsam senden bir yaklaşım olmasa nasıl olcak
Soran+1 yılistemiyosam geri cekilcen
Cevap sahibi+1 yılİşte geri cekilecegimiz bir adımı neden atalım
Soran+1 yılcok sacma bu dusuncen
Cevap sahibi+1 yılErkek olmadigin için saçma gelebilir doğal bunu anlaman için erkek gibi düşünceye sahip olman gerek
Soran+1 yılsen adim atmadan ben senin istedigini nerden anliycam
Cevap sahibi+1 yılOda doğru haklısın işte benim isteğim geri çevirilirse diye mesala ilk senin bakışların tavrın hareketlerin duruşun önemli eğer onlardan birinden ufak bir sıcaklık olursa ilk adımı atarım
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılİlk adımı atıyorum ozaman varmisin diğer tarafa geçelim
Soran+1 yılhayir tabii ki ne alaka ahahaha sen de yuruyecek yer ariyosun
Cevap sahibi+1 yılBak gördün mü daha adım atmak için bacağımı kaldırdım. adim bile atmadim
Soran+1 yıldaha fazla anlatamiycam sen istedigin gibi düşün bb
Cevap sahibi+1 yılBbyyy canim
+1 yılsert bi tepkiyle karşılaşıp öz güveninin sarsılmasından dolayı
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliği. Red edilme korkusu. O kıza karşı 1 gömlek büyük geldiğini düşünmesi
00 Yorumla
+1 yılRed edilmekten korkuyoruz si biraz pas verince cesaretimizi topluyoruz :)
00 Yorumla
+1 yılyok oyle bir sey ya etrafinda 3-5 ornek gormussundur
00 Yorumlaİlk adımdan öte o mesajı almak istiyorum ben yoksa adım atamıyorum korkuyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzguveni kirilmissa boyle bir sey yapabilir. Bir mekanda kastettiysen kiz kalabalik bir arkadas grubunun icindeyse cekinebilir
00 Yorumla
+1 yılBıktık çünkü kezbanlardn , her şeyi bizden beklemelerinden , artik evde kalacaksiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiz atınca abaza damgası yiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar erkek ilk adım atip bi iliskiye basladi ama sen abaza ilan edilip reddedildin
- +1 yıl
Ben şimdiye kadar karşımda bir ışık görmeden adım atmam.
TR kızı zordur. Kaprisli ve hint kuşamıdır. 😏
Bunu böyle bu duruma getiren de tr abazaları
+1 yılSiz niye erkeğin atmasını istiyorsunuz
015 Yorumla
Soran+1 yılolması gereken o
- +1 yıl
Hani eşitlik nidaları !!!
Soran+1 yılne eşitliği be. o zaman kadına kadın erkege erkek demeyelim ayırt etmeyelim
- +1 yıl
He eşitlik yok diyorsun o zaman olur :) 👍
- +1 yıl
Yahu 😅 Netice de kedi de köpek de eşittir. 2si de hayvandır ve 2sinde değer görmeyi ve yemeği hak eder. Ama eşit olsunlar diye 2sine de kedi maması mı veriyorsun? Doğa da bile erkek dişisini etkiler. Tamam illa erkek açılacak demiyorum ama erkeğin açılması daha centilmen duruyor. Çünkü yapı gereği kadınlar bir tık nazlıdır.
- +1 yıl
@sudesiyahseven yahu tamamda sen hiç eline pankart alıp biz erkek köpeklerle eşitiz. Erkek köpekler dişiler üzerinde baskı kuramaz dediğini duydun mu :))
- +1 yıl
Beyefendi onlar patisi ile pankart nasıl tutsun. Ayrıca onlarda var mı böyle bir şey sanki? Ben hiç eşini ezmeye çalışıp duran bir kedi ya da köpek görmedim. Ben zaten erkekleri değersiz gören biri değilim. Elbette eşitiz, mesela kadın da çalışabilir vs.. Ama yapı gereği farklıyız anlayın şunu 😅 Biyolojimiz farklı beyefendi, feminazilik yapmaya çalışmıyorum. Mesela sen çiçek alsan zıplamazsın ama aşık bir kadın çiçek alınca sevinçten zıplar. Biz önem veriyoruz bu detaylara.
- +1 yıl
@sudesiyahseven biz normal erkeklerde kadınlara değer veriyoruz zaten. Lütfen şerrefsilerle karıştırmayın :). Tamam haklısın biliyorum doğanın kanunu zaten bu takılıyorum
- +1 yıl
Ahh çok şükür, erkek düşmanı ilan edilmedim 😍😅💜 Teşekkürler iyi geceler dilerim 🤠😊
Soran+1 yıliste erkek ya
- +1 yıl
:) yok canım haklısınız sizler. Ama kuzucuklarım size bir tüyo. Sizler tam bir öküzsünüz. Neden mi? Hiç sinyal vermiyorsunuz! O dişi köpek bile erkeğe kuyruğunu sallıyor. Siz anca arkadaşınıza dönüp bana bakıyo mu bana bakıyo mu diyorsunuz :) Az bir sinyal verin öğrenin artık :)))
- +1 yıl
Bir dişi olarak ancak inek olabilirim, öküz sizsiniz beyefendi, bilgi için rica ederim 😂😂😂
Amaa 🤠 Çoğu kız, siz konuştuğunuz da daha samimi konuşuyor ya da gözlerinizin içine bakarak konuşabiliyor. En azından belli edenleri üzmeyin be. Yaa bir çiçek ile bile günümüz güzelleşiyor ama sizler "niye biz yapıyoruz" diyorsunuz ya, puhh size 😀 Biz de size pasta yaparız evlenince ne var 😂 Dibini de siz sıyırırsınız - +1 yıl
@sudesiyahseven siz sizi sevenle birlikte olursanız o sadece gözlerinizin içine bakmaz orada hapsolur emin olun :) hanımefendi. Yanlış gönüllerde ararsanız samimiyeti elinizde kalbinizde gözünüzde boş kalır ;)
- +1 yıl
Hiç de öyle olmuyor be abisi 🤠 Bugüne kadar bir erkeği ne burcu yüzünden, ne maddi durumu yüzünden, ne boyu ne de kilosu yüzünden terk ettim. Ama genel olarak üzülen taraf oldum. Bir son sevgilim ponçik biriydi, onunla da geleceğimiz yok diye bitirdik. Genelde başta çilek gibi diri ve renkliler ama zamanla pörsüyorlar. Benim suçum ne şimdi? 🤠
- +1 yıl
@sudesiyahseven :) Zaman. Vakitsiz çiçek açmaz. Sen daha Gül goncasısın vakti geldiğinde çiçek açacaksın, bir arıda mutlaka konacaktır :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. saginiz solunuz belli değil çünkü
10 Yorumla
+1 yılTaciz etti diye şikayet eder diye düşünüyorum
10 YorumlaKadından yeterli işaret almadığı icin
10 Yorumla
+1 yılBiz atınca hapse atıyolar
10 Yorumlaİlk adımı o atsın diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ben hiçbir şey istemiyorum.
00 Yorumlaİlk adımı beğendiysem ben atarım.
00 Yorumla
+1 yılBence tam tersi kadınlar öyle istiyor
00 YorumlaÇünkü süründürüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEgo tatmini işte beğenilme.
00 Yorumla
+1 yılYoo ben atarım hep 🤷
00 YorumlaÖylemiymiş genelde hep biz atıyoruz da😉
00 Yorumla
+1 yılO yuzden avcı erkekler de oyler de kiz brakmiyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü korkak benim hemcinslerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBıktık yürümekten birazda siz yürüyün
00 Yorumla Çünkü halen çözemediğimiz durumlar mevcut
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılTers tepki vereceğinisi düşünüyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen utangacim ilk adımı atamam çünkü
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne