Selam KS ahalisi! İlişki içinde elbette anlaşmazlık yaşanan durumlar olabilir. İki taraf birbirine küsebilir ya da kırılabilir. Böyle bir durumda kırgınlığınızı nasıl ifade edersiniz? Trip mi atarsınız ya da ne yaparsınız?Kırgınlığınızı triple mi ifade ediyorsunuz?
Ben ilişkide net olunması taraftarıyım kalp kırılığına bağlı bir tavır ilah ki olur kadın tarafından baktığımızda ufak bir trip de olur konu hakkında bu gayet normal ama önemli olan nokta bu tavır ve trip kısmını çok uzatmamak kırgınlıkların konuşulup açık bir şekilde çözüme gitmek yoksa iki tarafda hırpalanmaya başlar trip ve tavırlarından dolayı sürekli.
Valla trip mrip atmam beni kırıyorsa üzüyorsa ben sessiz kalamıyorum bende kırarım biz birbirimizin huylarını bilmiyorsak birbirimizi tanıyamamışız demektir. kim olursa olsun laflarına söylediklerine dikkat etmeli
Aynen. Yüzüme direkt yansıdığını söylerler zaten. Gizlemeye çalışsam da olmuyor. Kötü bir şey ama kırıldığım şeyi direkt söylemek yerine onunla ilgili imalar ve dokundurmalar yaparım 😂