Her türlü saygısızlığa rağmen hep ben alttan alıyorsam... Bilemiyorum o anki psikolojime bağlı ama içe de atamamak gerekiyor genelde çekinsem de karşıma alıp doğru düzgün konuşup sorununu anlamaya yeltenirim.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Evet bilerek kalp kırabilirim çünkü bir insan bana kötülük yapıyorsa bende o insana hak ettiği gibi davranırım ama bu kötü anlamda değil. yani hakkını aramak anlamında daha çok adalet anlamında. ya da haksızlıklara susmamak anlamında. yoksa kimsenin kalbini kırmam çünkü çok büyük vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum. birde hassas olduğum için bu konularda dikkat ediyorum. istemeden kimsenin kalbini kırmamak için. çünkü bir kez geliyoruz dünya ya ve kimseyi üzmemek lazım. ama bazıları da kötülük yapıyor işte. onlar da hak ediyor.
Şimdi bilerek ve isteyerek kalp kırmıyorum dersen fazlasıyla samimiyetsiz bir cevap vermiş olurum. Bazen aşırı derecede sinirli olduğum zamanlarda karşımdaki insandan hıncımı çıkartabiliyorum. Bu da ister istemez kalp kırmama sebep olabiliyor Tabii akabinde beni çok büyük bir pişmanlık bekliyor.