İlişkimin ters gitmemesi için soğuk davranıyorum?

Ben 25 yaşında sevgilim ise 34 yaşında ve Nijeryalı. 1 aydan biraz fazladır sevgili gibi konuşuyoruz. İlişkisinin ciddi olduğunu söylemişti başta ailemi falan soruyordu hala da bazen soruyor, her gun mesaj atıyor, ama 10 gün öncesine kadar daha çok sorardı hal hatrımı. Çünki büyük problem benim. Önceki ilişkilerim çok uzun sürmedi hiç hatta 1 ay olan bile yok. Şimdi de korkuyorum onu kayb etmekden bağlanırsam sonra beni istemezse diye hep düşünüyorum ama tabii bunu istemiyorum. Ondan gerçekten hoşlanıyorum, karakter, zevk, burcumuz bile çok uyumlu ama benim tavırlarım normal olmuyor bazen mesajına geç cevap veriyorum bazen 1 günden yazdığım da oldu halbuki o her gün yazıyordu ben böyle soğuk olmadan önce. Mühasebeci kimi çalışıyorum en sevdiyi yanım güçlü görünmem olmuş onun gözünde o yüzden çekici bulmuş beni. Tabii zayıf yanlarımı günlük hayatımda hep saklamaya çalışan birisiyim. Bu durumu mahv etmekden çok korkuyorum belki soğuk davranırsam ilgisini daha çok çekerim falan düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz? motivasyonum da düşük oluyor bazen diye böyle anormallikler çıkıyor ortaya
İlişkimin ters gitmemesi için soğuk davranıyorum?