Kimseyle tanışmak, konuşmak gelmiyor içimden , kaçıyorum resmen aşk ilişkilerinden. Ufak bi flört deneyince bile birkaç güne bırakıyorum, kısıtlanmış hissediyorum ve bu his boğuyor beni.
2 ay
O zaman alma hayatına birini dur öyle kafanı dinle.
3 yıldan fazladır öyleyim
18-24 yaş aralığı insanların evlilik düşünecek kapasitesi de maddiyatı da maneviyatı da yok.
Yaşım 25
Neyin zor acaba zor bir kadınım demişsin de koç aslan yay burcu musun sen
Aslan ve yay var bende ikiside...
Elde edince soğursun. Statüye ve ulaşılamaz olana bakarsın. Cinsellik olarakta zayıf erkek istemezsin. Özgürlükçü birisin. Hayatı dolu dolu yaşamaya gelmişsin. Özgüvensiz erkek sevmezsin tam tersi serseri ve hayatı dolu dolu yaşatacak çapkın ulaşılamaz kendi işinde gücünde alfa erkek istersin. Bundan dolayı da evet zor bir kadınsın hak verdim şimdi.
Abartısız 3 günde soğuyorum neden bilmiyorum. En uzunu 2 hafta sürdü, o kadar kötü.
Beni çok güzel anlatmışsınız, imza mühür kaşe gerçekten
Ve o bahsettiğiniz profildeki erkek yok denecek kadar az. Ben kabul ediyorum zaten zor bi kadın olduğumu, her erkek kaldıramaz beni. Alfalar hariç.
Sabırsız ve tahammülsüzüm ilgisiz bırakırsa soğuyorum, çok ilgilenirse dk başı hesap sorarsada boğuluyorum, kaçıyorum cevap bile vermiyorum bildiğin kayboluyorum.
Zayıf erkek çok çok afedersin ama gözümde erkek gibi bile görünmüyor. Ben dominantım fakat benden daha dominantlar ilgimi çeker.
Şuana dek hemen hep koç burcuyla flört ettim, bilerekte seçmedim hiç yani , koçları çekiyorum sanırım nedense.
O kadar özgürlüğüme düşkünüm ki arkadaşlarmla bile mesafeliyimdir hep , kişisel alanım özel hayatım benimdir yani bir "arkadaş" bile karışamaz bana göre. Yalnız takılmayıda çok çok severim. Şöyle düşününce 3 yıldır arkadaşım yok ve kafam rahat 😂
Bazen bakıyorum kendime ortada önemli hiç bir şey yokken ben özgürlük derdine düşmüş oluyorum, bunuda kendim fark ettim...
Her konuda zor ve ulaşılmaz olanı istiyorum fazla mükemmeliyetçiyim.
Meslekten tut özel hayata bu böyle... buna engel olamıyorum, aksi olursa depresyona girerim.
Okucam hepsini akşam
Engeli kaldır da konuşalım
Şu anlattığın hissi o kadar iyi anlıyorum ki… 🫂 Bazen insanın kalbi flight mode’a alınıyor resmen, kimseyi almak istemiyorsun içeri. Bu kötü bir şey değil, aslında kendini koruma hali 💔➡️🛡️
Kısıtlanmış hissetmen de çok normal, demek ki şu an önceliğin kendin, bu da harika bir şey. İlla flört etmek zorunda değilsin, kalbini dinle, kendi hızında ilerle. Birine yazman gerektiği için mi yazıyorsun, yoksa gerçekten istediğin için mi, buna bi bak bence. Şu an hayatında aşk dışında sana iyi gelen ne var, neye odaklanmak isterdin? 💭✨
Yeni değil bu halim , 3 yıl oldu
Üç yıl baya uzun bir süre aslında 😢 İçinde ne kırıldı da böyle kapattın kalbini sence 🫂💔
Ne yapsam açamıyorum, belkide açmaya korkuyorum bilmiyorum.
Cevap
7Cevap
Aynısından ben de istiyorum ya gerçekten karşıma kimse çıkmıyor ama çıksın da istemiyorum herkesten nefret ediyorum bütün kadınlardan
bende aynı durumdayım saldım artık bi beklentim yok çıkarsa karsıma cıkar cıkmazsa cıkmasın ne olucak
Zamana bırak zorlama kendini
Ağır geliyor, gözümde büyüyor bu ilişki konuları
Büyük değil aslında gözünde büyütüyosun yavrum
ya da gözümde sorunları küçültecek potansiyeldeki adama denk gelmedim henüz belkide bilmiyorum
Alışkanlıktır o güzelim boş ver
Bir süre yalnız kal sende
3 yıldır yalnızım. Millet sürekli soruyor birisi yok mu falan ya da artık evlen diyorlar.
Bir kişiye sürekli bağlı olmak beni boğuyor , ne yapacağım bilmiyorum.
Bunu detaylı konuşabilir miyiz
Konu çok uzun sizin
Eşlik etmek isterim
Bu arada çok üzülüyorsunuz
Neye üzülüyorum
Kafanız karışık
Sormuşsunuz soruyu
Fikir alışverişi için söyledim
Çözmek adına
Olur
tamam bekliyorum o zaman
Aynısı