Aşk İlişkileri İlişkiniz konusunda hiç akrabalardan nasihatler aldınız mı? morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tamam iyiliğimizi düşünüyorlar ama bazen yani gereksiz buluyorum. Ne yapmam gerek? Güncellemeler+1 yıl Malum bayram gezmeleri hala falan İlişkiniz konusunda hiç akrabalardan nasihatler aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 +1 yıl Ay yok, onlardan nasihat alsam başım 💩 'tan çıkmaz ahaha 0 0 Yorumla
acilyardimlutfen990 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl ablam her iliskimde durmadan konustu kotuledi savundum da ne oldu hepsi aynı bok cıktı o yuzden gereksiz deme dinle bence bizim gozumuz kor oluyor o sırada onlar objektif bakıyorlar evet bazen cok konusuyorlar ama napalım 0 0 Yorumla
KARANLIKKRALI Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ben normalde kimseyi dinlemem çünki yanılmam çok zordur ama bırkere dınledım ondada nasıhat veren haklı çıktı 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Büyükleri dinle dinlemezsen ortada kalırsın sap gibi sonra da gelir ağlarsın burada 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. akraba gördün mü kaç ne naSİHATİ 0 2 Yorumla morsaclihuriyeee +1 yıl Türkçe öğretmeni misin Yorumla şahinn1 +1 yıl yok neden? Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Hayır almadım almamda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ay yok, onlardan nasihat alsam başım 💩 'tan çıkmaz ahaha
ablam her iliskimde durmadan konustu kotuledi savundum da ne oldu hepsi aynı bok cıktı o yuzden gereksiz deme dinle bence bizim gozumuz kor oluyor o sırada onlar objektif bakıyorlar evet bazen cok konusuyorlar ama napalım
ben normalde kimseyi dinlemem çünki yanılmam çok zordur ama bırkere dınledım ondada nasıhat veren haklı çıktı
Büyükleri dinle dinlemezsen ortada kalırsın sap gibi sonra da gelir ağlarsın burada
Dinarli nasihat almaz kimseye de ihtiyaç duymaz
akraba gördün mü kaç ne naSİHATİ
Türkçe öğretmeni misin
yok neden?
Hayır almadım almamda
Sadece annem bilir başka kimse bilmez
Tamam de geç, bitmez bunlar 😌
Kimsem yok ki
dinle gec
He de geç