İlişki konusunda kararlarınızı kendi başınıza mı alırsınız?
Ailenizin onaylamadığı bir ilişki yaşasanız nasıl sonuçlandırısınız?
Ailenizin onaylamadığı bir ilişki yaşasanız nasıl sonuçlandırısınız?
Hiç öyle bir arafta kalmadım ben Ama eğer bir gün kalırsam diye düşünürsem düşüneceksem tabii ki de ailemi dinlemek zorundayım bir yere kadar onlar da beni dinlemek zorunda çünkü biz bir aileyiz orta yolu bulmaya her zaman çalışırım ki yani bu atla deve değil insanların birbirleriyle anlaşması çok zor değil yani şöyle bir soru olamaz eşin mi ailen mi sonuçta iki tane ülke savaşacak hangisinden yana olayım davası değil bu anlatabildim mi bana bu sorular çok saçma geliyor işte her şeyin orta yolu bulunur eskilerimizin bir sözü var arkadaşlar unutmayalım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır iyi geceler
bir seçim yapmak zorunda kalmadım hiç
Ancak yaşım gereği artık canım istedikten sonra kimseyi dinlemem..
ailem de istediğime laf etmez herhalde bu saatten sonra
Yani.. belli bir yaştan sonra illaki sorucak değil insan..
Kendi kararlarını alabilir hayatına alacağı kişiyi..
bence de öyle katılıyorum
genç iken olsaydı belki de ben yine de bildiğimi okurdum
İnsan karalarından eminse. Ve mantıklı ani radikal kararlar alabilir özgüven meselesi..
katılıyorum evet..
Şükür hiç kalmadım, valide hanimi da dinlemek lazım bazen :D
kalmadım olur da bir gün kalırsam da ailemi seçerim daha evli değilsen sadece sevgiliysek tabii. ama yok durum ilerlemiş ise hayatımdaki kişiyi yani ilişkimi seçmek zorunda kalırım. haklı kim olursa olsun bende kural bu böyle yaşıyorum hayatımı sevgilim ise ailemi seçerim ailemi kaybetmek istemem çünkü. nişanlı es falan ise onu seçerim çünkü ailem eninde sonunda affeder 🙄k
Cevap
5Cevap
Hayır kalmam sevgilimi seçerim
Sevgilim başlı başına bi zararken bile her fedakarlıgı yapacakken degmeyen biri oldugunu gördüm ve kimse için aileyi arkadaş dostlugu kenara atmamak lazım kimseye degmez
Kaldım tarafım hep belliydi
Ailen ne diyorsa onu yap
Evet
hyr kalmadım
Aile onaylamıyorsa kesin bi *ok çıkıyor
Öyle mi diyrosun
@rüyasenben dedim gitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?