Kolye, bileklik, halhal, bel kemeri, kutsal pabuç, muazzam şapka nedir o size evet dedirtecek alternatif aksesuar? Evet evet evet diyor musunuz? Erkekler siz ne alırdınız? Aklınızdan ne geçiyor?Aaa hayatım bu tektaş değil! Boncuk hayatım. Ne boncuğu? Nazar boncuğu. Benimle evlenir misin? Şlappp ben buna mı layıkım
Tektaş yerine alternatif hangi aksesuar size evet dedirtir?
Mandalina 😂 tek taş bu işin geleneği olmuş artık. O yüzden başka alternatif olursa, neden bana bunu uygun görmedi duygusu yaratır, kırılırım. Tek taş dediğimiz şey de illa pahalı olanlarından olması da gerekmiyor her bütçeye uygun çeşidi var
Dün akşam bu konuyu eşimin kuzenleri öyle konustuk 🤣🤣 Ben evlenme teklifi, tek taş ve balayi gibi seyler almadim esimden🤣🤣 Ama servetleri bedel iki oğlum var.. Heebu arada tek taş beş taş gibi takıları sonradan aldı o ayrı tabii🥰😇
Herkes pahaliliktan şikayetçi ama bir şeyden de geri kalmıyorlar. Benzin çok pahalı ama trafik var yollar kitleniyor. Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz? alışveriş merkezleri tıklım tıklım alışveriş yapılıyor. Yani kısacası ekonomi fakiri vurdu sadece yani parası hiç olmayanı...