Moda & Stil Her kombinde aksesuar kullanır mısın? akıllanamadım Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Her zaman saat takarım bunun dışında şapka, bere, bileklik gibi farklı aksesuarlar kullanırım. Her kombinde aksesuar kullanır mısın? Cevapla Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her kombin yaparken aksesuar kullanmam ama bazenleri kolye, bileklik, yüzük falan takarım 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Hayır her kombinde kullanılmaz daha çok sade kombinlerde kulanılır 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her kombinde kullanmam, kombini tamamlayıcı bir parça varsa takarım. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siyah düz yüzük sabit takarım. Saat kafama göre değişik takıyorum 0 0 Yorumla
Elifbüşradsjjj Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bence evet gözlük , bere , kolye ve saat gibi bir çok aksesuar 0 0 Yorumla
nazenin43 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl kombine göre değişir ama en az bir aksesuar gerekli 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Genelde kullanırım unutmazsam😅 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı. Kolye bileklik seviyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır bazılarında kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Gözlük kullanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır kullanmıyorum
Her kombin yaparken aksesuar kullanmam ama bazenleri kolye, bileklik, yüzük falan takarım
Hayır her kombinde kullanılmaz daha çok sade kombinlerde kulanılır
Her kombinde kullanmam, kombini tamamlayıcı bir parça varsa takarım.
Siyah düz yüzük sabit takarım. Saat kafama göre değişik takıyorum
Bence evet gözlük , bere , kolye ve saat gibi bir çok aksesuar
kombine göre değişir ama en az bir aksesuar gerekli
Genelde kullanırım unutmazsam😅
Kolye bileklik seviyorum
Hayır bazılarında kullanıyorum.
Kullanırım mutlaka
Hayır kullanmam
Hayır
Hayirrr
Gözlük kullanırım
Hayır