Valla sen uçuk hareketler etmezsen ve güveni çok iyi sağlarsan olmaz böyle bir şey yani boş yere kıskançlık yapmayız tabi herkes için demiyorum yine öyle manyaklarda var
Ucuk Hareketler ne mesela :) En cok neyi Kiskanirlar? inanirim mesela Kiz Arkadasimin Sevgilisi Trabzonlu bizimle yani Kizlarla bile artik eskisi gibi takilamiyor henüz Evli bile degiler :(( Evlenirlerse hic düsünemiyorum bile yani
Şimdi çok açık giyinirsin kıskanırız başka erkeklere uzun bakarsan bir patlak çıkar veya bana değer vermedin ama arkadaşına veriyorsun kıskanırız benimle konuşmadın arkadaşınla konuşuyorsun kıskanırız yani var olaylar tek tek sayamam ama genel olarak böyleyiz sevgili olup yaşaman lazım
Mesela benim Kiz Arkadasima uzundur Trabzonlu Erkek bakiyor derin derin kendisi de göze gelen Tip 1.88 Boylarinda Kumral falan O yetmezmis gibi onun Kankalari da bakiyor 🤷♀️ Neden sizce mesela O olmayinca onlar Eline Cep aliyorlar sonra 2 dk sonra kendisi geliyor yani Kiz Arkadasima bakan En son mesela Kiz Arkadasim Garson Cocukla konustu güldü diye hemen uzaktan gördü ve Kankasiyla geldi öyle bi bakti ki Bakislar sanki konustu? Ayrica kendisi Arabesk dinliyor Müslüm Azer falan en son Kiz Arkadasima karsi Sokaktan izlerken icti falan ... Cözemedik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direkt evlen adamlar devletin tüm kademelerini ele geçirmiş , bir müdür eşi olma ihtimalin çok yüksek
Amacim öyle degil Huylari nasil oluyor O ÖNEMLi !!
Benim trabzonlu bi ustam vardı bişeyi yanlış yapınca laz kafası işte yarım çalışai falan diyodu kendine
Bildiğim tek şey sen anlat karadeniz dizisindeki tiplemeler. Gerçekse severler güzel dhdhdh
:))
Buna rez atıyorum.
Ben de Trabzonlu biriyle evlenmeyi planlıyorum ahahahshs
😅 Yani
Trabzonluyum gel sorunu sor
Sevdigine nasil olursunuz mesela Evlenince
Yani Kiza karsi
Gerçekten severiz kıskanırız ev işlerinde yardım ederiz ailesine bağlı kişiler oluruz bir çoğumuz böyle ama tabi bunların tam tersi olanlarda var
Kiskanclik olmasa olmazlar arasinda galiba neredeyse hepsi Kiskanc oluyor sanirim
Peki Dozunda bir Kiskanclik mi bu acaba?
Valla sen uçuk hareketler etmezsen ve güveni çok iyi sağlarsan olmaz böyle bir şey yani boş yere kıskançlık yapmayız tabi herkes için demiyorum yine öyle manyaklarda var
Ucuk Hareketler ne mesela :) En cok neyi Kiskanirlar? inanirim mesela Kiz Arkadasimin Sevgilisi Trabzonlu bizimle yani Kizlarla bile artik eskisi gibi takilamiyor henüz Evli bile degiler :(( Evlenirlerse hic düsünemiyorum bile yani
Şimdi çok açık giyinirsin kıskanırız başka erkeklere uzun bakarsan bir patlak çıkar veya bana değer vermedin ama arkadaşına veriyorsun kıskanırız benimle konuşmadın arkadaşınla konuşuyorsun kıskanırız yani var olaylar tek tek sayamam ama genel olarak böyleyiz sevgili olup yaşaman lazım
Mesela benim Kiz Arkadasima uzundur Trabzonlu Erkek bakiyor derin derin kendisi de göze gelen Tip 1.88 Boylarinda Kumral falan
O yetmezmis gibi onun Kankalari da bakiyor 🤷♀️ Neden sizce mesela O olmayinca onlar Eline Cep aliyorlar sonra 2 dk sonra kendisi geliyor yani Kiz Arkadasima bakan
En son mesela Kiz Arkadasim Garson Cocukla konustu güldü diye hemen uzaktan gördü ve Kankasiyla geldi öyle bi bakti ki Bakislar sanki konustu? Ayrica kendisi Arabesk dinliyor Müslüm Azer falan en son Kiz Arkadasima karsi Sokaktan izlerken icti falan ...
Cözemedik
?
Ruh hastasına denk gelmiş böyle tiplerde var dnsksk
Ne var
Kendi kendine triplere giren kafasında kuran tipler durduk yere kendilerini efkara sokuyorlar
Peki neden böyle olurlar Erkekler en cok
Kızı kaybedicek korkusundan dolayı kafasında kuruyor beni sevmiyor bırakıcak gidicek diye triplere giriyor kendi kendini üzüyor
Zaten birlikte degiler yani daha hic konudmadilar sadece 👀
Sen niye merak ediyporsun o zaman bırak onlar yaşasın
Cünkü merak ediyorum
Yani Kizi begeniyor mu
evet büyük ihtimalle
Peki gercekten begenen neden gidip konusmazda sadece bakar ozaman 🤔