Kendi ailemden yola çıkarsam çalışma yani kadının çalışmasından haz etmiyolar içten ama çalışınca mutlu olmuyorlar ama dediğim gibi bunlar benim çevremde olan şeyler
Baska en kötü ve cekilmez yönleri ne mesela Bide Kiz Arkadasima bakan Cocuk öyle bakiyor ki gecenlerde karsi Sokaktan onu izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen eleri Cep Tele gidiyor sonra bakiyoruz 2 dk sonra kendisi gelmiyor falan ...
Yani benim aklıma başka bir şey gelmedi kıskançlık dışında genel söyleyebileceğim bi şey yok yani babamı kardeşimi kuzenlerimi ordan tanıdıklarımı düşünüyorum başka ortak bi şey bulamadım ve o bahsettiğin kişiyi sadece memeleketi ile değil kendisinin vr ailesinin eğitim durumu yaşadığı şehir okuduğu okul ve çevre bunların hepsini ele alarak değerlendirmelisin tabi bu benim fikrim
Eveet tabikide dogru orasi öyle ben sadece sizin de orali oldugunuz icin Meraktan soruyorum iyi biliyorsunuzdur diye tskler 😊 Peki sizce neden O Harektleri yapmis olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Trabzonlu erkek kötü ben de trabzonluyum biliyom
Biraz acar misiniz lütfen önemli cünkü
Kiskanclik asiriymis dogru mu ben Dogu Bölgesini öyle düsünyordum da Karsdeniz de öyleymis meger dogru mu bu
Ya bu kişiye göre değişir
Ama genel olarak kıskançlık ve kadını küçük görme var
Yani gene de genele göre yargılama bence
Öyle tabi Kisiye göre de Kiskanclik ön planda sanirim hemen hemen herkes ilk onu söylüyor zaten
Kıskançlık azımsanmayacak kadar çok mlsf
En cok Kiskandiklari Konular neler peki
Giyim benim gördüğüm
Himm baska neler mesela en cok kisitlanan Gezme tozma falan
Kendi ailemden yola çıkarsam çalışma yani kadının çalışmasından haz etmiyolar içten ama çalışınca mutlu olmuyorlar ama dediğim gibi bunlar benim çevremde olan şeyler
Çalışmalarını kısıtlamıyolar ama mutlu da olmuyor*
Aynı zamanda aileye ezdirme de var arkasında durmuyolar pek ama bunlar giderek azaldı benim babamın kuşağında var bunlar kuzenim evlendi o öyle değil
Anliyorum tskler peki Kiz eskisi gibi rahat cikip gezemiyorda sanirim
Ona pek rastlamadım gezme tozma rahat oluyor
Karisma yok yani öyle mi bence öyle degildir :)
Kendi çevrem için öyle
Baska en kötü ve cekilmez yönleri ne mesela
Bide Kiz Arkadasima bakan Cocuk öyle bakiyor ki gecenlerde karsi Sokaktan onu izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen eleri Cep Tele gidiyor sonra bakiyoruz 2 dk sonra kendisi gelmiyor falan ...
Yani benim aklıma başka bir şey gelmedi kıskançlık dışında genel söyleyebileceğim bi şey yok yani babamı kardeşimi kuzenlerimi ordan tanıdıklarımı düşünüyorum başka ortak bi şey bulamadım ve o bahsettiğin kişiyi sadece memeleketi ile değil kendisinin vr ailesinin eğitim durumu yaşadığı şehir okuduğu okul ve çevre bunların hepsini ele alarak değerlendirmelisin tabi bu benim fikrim
Eveet tabikide dogru orasi öyle ben sadece sizin de orali oldugunuz icin Meraktan soruyorum iyi biliyorsunuzdur diye tskler 😊
Peki sizce neden O Harektleri yapmis olabilir
Karadenizli kanka ne işiniz var yaa...
Niyee
Memeleketin ne önemi var yaw
Önemi oluyor ki demek ki
Yakma kendini beee
Trabzonlu gördüğün yerden uzaklaşacaksın
Cidden mi o kadar yani :((
Valla ben nefret ederim
Niye peki
Çok bilmiş, kadına değer vermeyen, kültürleri sıkıntılı, şiddet, alkol, kumar her şey var adamlarda
Hadi yaa kötüüüü
Mümkün insan olduktan sonra her sey mümkün bence
☺️
olmaz
Neden
Arkana bakmadan kaç
🤷♀️
Hahaahah
İmkansız
Sebebi peki?
Trabzonlular çok latı dindar ve agresif
Baska