EVLİLİĞİMİZİ KISKANAN ARKADAŞ?

Merhabalar arkadaşlar,

Direk konuya girmek istiyorum 5 senelik evliyim evlenmeden önce bi ortak arkadaşımız vardı kız arkadaşı vardı sonra bizden 1 sene sonra evlendi kendi de söyledi sizin süreçleri görünce heveslendim ettim diye her neyse. Bizde ortak arkadaşlarla takılmayı birlikte okey oynamayı pikniğe gitmeyi vs. seviyoruz evlendikten sonra bi kaç kişiyle görüşmeyi kestik bahsettiğim çiftlede takılmaktan çok keyif alıyoruz fakat şöyle bir durum var erkek olan ne zaman bişey yapmaya kalksak tebrik edeceğine hep olumsuz yorum yapıyor örnek vermem gerekirse eşim arabasına çok düşkün benim ehliyetim olmasına rağmen 2 sene falan kullandırmadı sonra ben bazı borçlarımız yüzünden altınları verince kullandırmaya başladı hatta arabasını değiştirip ikimizin kullanabileceği bir araba aldı şu an hep ben kullanıyorum. Bu çocukta eşine hiç araba kullandırmaz ve aşırı bu konularda eski kafalı bunu eşim söyleyince kadın elinin hamuruyla her işe kalkışmamalı bence erkek bu araba konusunda bir adım daha önde daha güzel kullanıyor falan diye küçümseyici laflarda bulundu aslında eşine gönderme yapıyor ama bu tarz yorumlar şahsımıza yapılıyor sonuçta hoşuma gitmiyor şimdi hamileyim bunu duyduğundan beri hep olumsuz özelde doğuracağım diyorum sorunca ne gerek var devlet dururken her şeye ne gerek var tarzında konuşuyor enerjimizi eriyor ya da sigara içiyolar diye balkonda için diyoruz ay ne kadar abartıyorsunuz bi siz mi doğuruyorsunuz tarzı imada bulunuyor bu arada mutsuz bir veliliği var bundan dolayı kötü enerji verdiğinin farkındayım bu aralar bu düşüncelerimi tetikleyende arıyor hep beraber görüşmek için eşimi sana uyar mı yarın işe de gidiyorsun yani hep eşimi düşünür gibi siz demiyor üstelik ben de çalışıyorum ve hamileyim özellikle eşimin beni bu kadar el üstünde tutmasını çekemiyor bence çünkü kendi evliliği kötü vs ondan düşünüyorum şimdi bu olaylardan soğudum ama başka arkadaşımızda yok ve birlikte bişeyler yapmaktan çok keyif alıyoruz kafam çok dalgın bu konuda ne yapmalıyım sizce özellike son zamanlarda siz demiyor sana uyar mı şu saate gelsek işe de gidiyorsun falan eşim açıklama yapıyor kardeşim merve de işe giidyor diye ama beni görmezden gelmeye başladı aşırı kıskançlıktan mı çözemedim

EVLİLİĞİMİZİ KISKANAN ARKADAŞ?