Güzel giden ilişkim var ama aramızda 12 yaş var? Sizce mantığımı mı yoksa kalbimi mi dinlemeliyim?

Aynı ortamda çalışıyoruz ama farklı departmanlarda. Şu ana kadar ondan yana kötü bir şey görmedim sabah gelir direkt benim yanıma oturur farklı departmanda çalışıyo ama sürekli benim yanıma gelir kahve içeriz yanımdan hiç ayrılmak istemez antresinde dinlenmek yerine gelir benimle sohbet eder güleriz birbirimize kahve ısmarlarız gözü hep benim üzerimde dikkat ediyo yanıma kim geliyo gidiyo birinin gelip benimle konuştuğunu görse hemen mesaj atar annemle babamla tanıştırcam diyo vs. Dışarı çıkar yürüyüş yaparız planlar yapıp uygularız bu arada aşırı çocuk ruhlu çok pozitif ve çocuklarıda aşırı seviyor kısacası daha neler yaşarız bilmiyorum ama bu ana kadar böyle ama benim kafama taktığım tek nokta kalbim tamam diyo mutlusunuz yanyana iyisiniz mutsuzda olsanız halledersiniz siz diyo ama mantığım aranızda 12 yaş var ve bir de kızı var diyo kızıyla da yılda 1 2 kez görüşüyolarmış birde ben ilişki konularında çok hassasım hani ben hiç evlilik yapmadım o olursa ben sanki kendimi aldatılmış gibi hissetcem gibi de geliyo valla kafam çok karışık hah şimdide mesaj atmış ben seninle ciddiyim diye vallahi kalbimle beynim arasında gidip geliyorum bu ne yaman bir çelişki ne yapiyim a dostlar 🤷🏻‍♀️
Güzel giden ilişkim var ama aramızda 12 yaş var? Sizce mantığımı mı yoksa kalbimi mi dinlemeliyim?