Aşk İlişkileri Sevgilinizin oryantal izlemesi sorun olur mu sizin için? HeartBrokenClock Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimkiyle bu konuda biraz atıştık. Büyütülecek bir meselemi bu bukadar? Kıskanacak ne var? Hosuma gidiyor dansöz izlemek Sevgilinizin oryantal izlemesi sorun olur mu sizin için? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sorun tabi. Gömerim onu televizyonun içine, izleyecek başka bir şey mi bulamamış? Şaka gibisiniz he. 0 1 Yorumla HeartBrokenClock +1 yıl izlerim ben kimsede karışamaz. Yorumla
dontletusdown Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl kiskanclik acisindan bi sorun olmaz benim icin ama bu kisinin zevksizliginin gostergesi bence o yuzden boyle biriyle beraber olacagimi sanmiyorum 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. izlesin hele bir bende onu dansöz yaparım 0 4 Yorumla HeartBrokenClock +1 yıl o da senın gıbı abartyor boyle Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Abartı mı bu donsozle sevgili olsun o zaman ayrilirim sadakatsizligi asla afedemem Yorumla HeartBrokenClock +1 yıl sadakatsızlıkle ne alakası var kı? evımemı cagırdım? Tvden , bılgısayardan ızlıyorum Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl o zaman kız arkadaşinda bilgisayarken erkekleri izlesin baksın Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sorun olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun tabi. Gömerim onu televizyonun içine, izleyecek başka bir şey mi bulamamış? Şaka gibisiniz he.
izlerim ben kimsede karışamaz.
kiskanclik acisindan bi sorun olmaz benim icin ama bu kisinin zevksizliginin gostergesi bence o yuzden boyle biriyle beraber olacagimi sanmiyorum
izlesin hele bir bende onu dansöz yaparım
o da senın gıbı abartyor boyle
Abartı mı bu donsozle sevgili olsun o zaman ayrilirim sadakatsizligi asla afedemem
sadakatsızlıkle ne alakası var kı? evımemı cagırdım? Tvden , bılgısayardan ızlıyorum
o zaman kız arkadaşinda bilgisayarken erkekleri izlesin baksın
Nayn
sorun olmaz
Haklı doğal olarak