Sevdiğim insanın öncü kuvvet oluşu, en önde film izlemesi, Pol pozisyonunda yarışa başlaması, varlığının kudretli oluşu, zekasının ön planda akıcı olması, görünüşünün zarafeti, işinde zirve olması vb konular benim için sorun asla teşkil etmez aksine kendini geliştirmiş olması beni daha mutlu eder. Bunlara takılacak biri değilim alfa karakterler bu tarz şeyleri kafaya takmaz
Hayır sevgilimin güzel olması beni mutlu ederdi. tabi ki ben sadece karaktere bakıyorum beni dış güzelliği hiç etkilemiyor bir kadının.
ama güzel olsaydı da bu beni sadece daha mutlu ederdi. çünkü aşk demek sevgi demek aynı zamanda güvenmek demek. bu yüzden sevgilime güveneceğim için bunu asla sorun etmezdim. güzel olması veya olmaması sorun olmazdı bir şeyi değiştirmezdi benim için.
Sorun edeceğimi düşünmüyorum çünkü ön planda olan insanları severim diğer insanlarla bir topluluk içinde kendini belli eden duruşunu belli eden kişiler her zaman favorim olur bundan rahatsızlık duymam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Sevdiğim insanın öncü kuvvet oluşu, en önde film izlemesi, Pol pozisyonunda yarışa başlaması, varlığının kudretli oluşu, zekasının ön planda akıcı olması, görünüşünün zarafeti, işinde zirve olması vb konular benim için sorun asla teşkil etmez aksine kendini geliştirmiş olması beni daha mutlu eder. Bunlara takılacak biri değilim alfa karakterler bu tarz şeyleri kafaya takmaz
Bana Özel olmasını isterdim göz önündeki bir insanla ben yapamam
Bana ait sonuçta göz önünde olması bu durumu değiştirmez.
Yo benim erkeğim sonuçta görsünler onun gözü tek beni gördükten sonra 😚
Hayır sevgilimin güzel olması beni mutlu ederdi. tabi ki ben sadece karaktere bakıyorum beni dış güzelliği hiç etkilemiyor bir kadının.
ama güzel olsaydı da bu beni sadece daha mutlu ederdi. çünkü aşk demek sevgi demek aynı zamanda güvenmek demek. bu yüzden sevgilime güveneceğim için bunu asla sorun etmezdim. güzel olması veya olmaması sorun olmazdı bir şeyi değiştirmezdi benim için.
Sorun edeceğimi düşünmüyorum çünkü ön planda olan insanları severim diğer insanlarla bir topluluk içinde kendini belli eden duruşunu belli eden kişiler her zaman favorim olur bundan rahatsızlık duymam.
Merhaba,
Yani çok göz önünde olmasından ziyade erkeklerle içli dışlı fazla olması beni rahatsız ederdi
Yaptığı işe bağlı. Görünüş olarak sevgilime güvenirdim, fakat karşı hemcinslerime pek güvenmezdim hele de tanımıyorsam.
Dış görünüş olarak dikkat çekiyorsa, hali tavrı, davetkarsa o zaten benim sevdiğim kadın olamaz.. Tesettürlü bile olsa..
#Vesselam
İllaki ister istemez kıskançlık olur, inkar edilemez. Ama kişiyi o şekilde kabullendiğime göre saygı duyarım ve onun adına mutlu olurum.
Sorun etmem ama çevresindeki sorun edebilirim belkii
Bana yakışan insanları hayatıma aldıgım için sorun olmuyo parlasın herkesin ışığı farklı
Sorun olmaz sadece kızlarla pek samimi olmasin
Etmem gururla taşırım uyumla ama kötüye kullanırsa yandı
Hayır, sonuçta nasıl davranması gerektiğini bilen biriyle olurum, onun için sorun olmaz.
Çoğu kişi görünüş itibariyle göz önünde olmasından rahatsızlık duyar, haksız da sayılmazlar
Valla sadık olsun gözü dışarda olmasında ne yaparsa yapsın
Hayır. Kendime ve ilişkime güvenim tam olduğundan sorun yok
Ciddi düşünmem her an her şey olabilir. Göz önündeyse takılırım geçerim
Etmem gurur duyarım bilakis