Sevgiline ailesi ya da arkadaşları tarafından birisi önerilse ve sevgilin ayıp olmasın diye görüştüm ama kabul etmedim merak etme dese bu durumda ilişkin devam edebilir mi?

Sevgiline ailesi ya da arkadaşları tarafından birisi önerilse ve sevgilin ayıp olmasın diye görüştüm ama kabul etmedim merak etme dese bu durumda ilişkin devam edebilir mi?
Sevgilime görücü gelemez, erkeğe görücü gelmez. 😀Ama ailesi bir kız bulsa ve onunda görüşürse bu benim çok rahatsız ederdi. Ben varken başkasınla görüşemez.
Sevgilim olsaydı benim haricimde biriyle görüşmesini kesinlikle anlayışla karşılamazdım. Bir insan biriyle sevgili olmuşsa onunla ciddi düşünen bir tavır ve duruşta olmalı. En başta düşünce ve niyet olarak ve sadâkat gereği tek kişiyle görüşmek ve tek kişiyle sevgili olmak önemli. Bu geleceğe dair de güven sağlar. Bir insan sevgili olarak gördüğü biri varken en başta zaten onunla evlilik planları yapıyor olması gerekir ve ailesine bu durumdan bahsetmiş olması gerekir. Ailesinin de bunu bilip başkalarıyla bağlantı kurmadan tavır belirlemeleri gerekir. Bu tarz görüşmeler güvenilmez ve geniş biri olduğunu gösterirdi sevgilim olsaydı ve kesin olarak tavrımı koyup direkt ayrılırdım o kişiden. Sadece ayrılmazdım elbette çok ciddi âh ta ederdim ve hakkımı helâl etmezdim katiyyen.
Kelimesi kelimesine katılıyorum..
Yoo görüşebilir belki kendisi için doğru olan o kişidir. Ben varım diye fırsatları kaçıramaz ya, benimle evlenmediğine göre alternatifleri değerlendirmeli aradığını bulmalı
Latife olarak algılamak istiyorum..
Boş vermişlik seviyem maalesef 🤒
Elimi yüzümü yıkayayım da kendime geleyim..
🤣🤣🤣 zamanında fazla önemsememin yan etkileri bunlar
Tecrübelerinizden ders çıkartıyorum, mersi.. 😅
Ne demek efenim 😀 öyleyse şuraya günün notunu düşelim;
Bazı şeylerin son raddesi, tepkisizliktir...
Bazı şeylerin son raddesi, yok saymaktır.. Bu da benden insanlığa mesaj olsun..😅
Hmm, ilginç bir durum olmuş 😂 Ama bana sorarsan sevgilin böyle bir şeyi sırf ayıp olmasın diye bile yapıyorsa empati yapıp düşünmen lazım. Aynı şey sana yapılsa nasıl hissederdin? İlişkide güven temel, bu tarz şeyler kafa karıştırabilir. Unutma, önemli olan sevgilinin tutumu ve sana olan bağlılığı. Peki sen bu duruma nasıl tepki verirdin? 🧐✨
Senin bu modernliğin beni benden alıyor.. 😂
Hahaha, beni güldürdün ya! 😄 Modernlik falan değil bu, sadece gerçekler canısı! Sevgilinle net olmazsan bu işler karışır vallahi. Ama senin de halin coolmuş, takdir ettim! 😉✨
Cevap
13Cevap
Sayı kadar geniş olamadık rahatsızlık ile birlikte deli etme ve ayrılma sebebi
sevgilime görücü gelemez. çünkü sevgilimin ailesinin benden haberi olur. ve sevgilim de başkasıyla görüşemez zaten. mümkün değil.
bir erkeği 100 kadin ister bir kadin alır artık kırmızı boncuk kimdeyse yaz sezonunu geçiş yapmış titikaa djdjdj
😂😂
Yok daha neler. Hatta evlensin ya aa aşk olsun neden rahatsız olalım dimi ama 😂😂 afedersin de öyle sevgilinin...
Düşman başına..😂
Artık kimin başına olursa olsun da bizden uzak olsun 😄
En azından benim düşmanlarımın başına diyeyim o zaman.. 😂
Olur olur 😄
asla ayıp olmasın diye bir şey mi var bende ayıp olmasın diye evleneyim o zaman bunu yapsın cenaze namazını kıldırırım onun :)
Ayıp olmasın diye görüşen ayıp olmasın diye evlenir de gördük böylelerini. Hayır biter ilişkim ya da ağzına scrdim
Rahatsız edecek seviyede ise o kızı elli yerde ben alıp evlenmiştir. Evlenmemisse boş boş kıskansın kenarda
Evet gele bilir ama görüşemez hiç bişekilde bunun izahı olmaz
Valla sevgilim annesinin bulduğu kızla görüşse yüksek ihtimal bitiririm
Sevgilim kabul ediyorsa zaten sıkıntı var demek
Aynen öyle..
Eğer kabul etmeyecekse, rahatsız olmazdim.
Rahatsız eder elbette
Fazlasıyla rahatsız eder.
Ayrılırım ondan
Git ondan önce iste tutan kim
Yok canım o kadar da dar kafalı olmayalım
😂
Eder tabiki
Eder tabi ki
Çok rahatsız olurum
Aralık sebebi
Ayrılırım usjxjxcj
O kadar geniş değilim