Nişanlım nasıl karşılar?

Öncelikle selam, belirtmek isterim üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. Aile yapım biraz sorunlu ve özellikle babam fazlasıyla geçmişi yaşayan bir insan. Demek istediğim şu ki anlatacaklarım bundan kaynaklanan bir yetiştirilme sorunu. Bir buçuk hafta kadar önce amfide ders işlerken birden bir sıcaklık hissettim. Önce bir iki dakika anlamadım ama sonradan anladım özel günümün geldiğini. İşte mecburen beklemek zorundaydım zaten üniversite okuyan bilir sınıftan izin alıp çıkmak imkansız gibi bir şey, en azından bizim hocalar böyle yani başka bölümlerde vs nasıl bir sistem var bilmiyorum. Her neyse... İşte mecburen bekledim ama anlıyorum yani oturduğum yere geçecek. İşte sonra ara verildi falan o sırada hafiften doğruldum korktuğum başıma gelmiş. Oturduğum yer falan full kan. Böyle uzun süre kalkamadım oradan. En sonunda da hoşlandığım bir çocuk var bizim amfide. O geldi yanıma ve dedi ki neden kalkmıyorsun? Bir şey mi oldu? Cevap vermedim dediğim gibi bu tarz konular çekinilecek konular değil tabi ki fakat benim yetiştirilme tarzım bu konuda çok sıkıntılı. O da anlamış sanırım kalkar mısın dedi. Hayır diyince de lütfen falan felan kaldırdı beni zorla. Ceketini belime falan bağladı. Sonra da tuvalete git dedi. Utançtan zaten kıpkırmızıyım dedim tamam. Geldiğimde de oturduğum yeri temizlemiş. Ya ne bileyim yani o temizledi veya off yani ilk defa bir erkekle böyle bir şey yaşadım. Hatta kendi babamla bile bu konuda bir kez olsun konuşmadık. Napsam yüzüne bakmaya da çekiniyorum. Yani bir iki kere yanıma geldi neden Soğuksun bir şey mi oldu falan diye ama içim çok kötü yanı öyle söyleyeyim. Bu durumu nasıl unuturum? Yani birde hoşlandığım kişi ondan da biraz çekiniyorum. 1 buçuk haftadır geçmedi...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu başlık ne lan? Arkadaşım olacaktı o
Nişanlım nasıl karşılar?