Nişanlım ile ilgili?

Bana annesi onu her konuda etkiliyor gibi geliyor erkek arkadaşımla yeni nişanlıydık fakat nişandN sonra altında araba olmasına ragmen 1 saat dahi beni 40 gün görmedi çagırmadıda annesi babasida bir garipti mesaj atiyordum okumuyolardi bile cocukla aramiz kotuyken demiyolardi hic oglum iliskinin kiymetini bil annemde kizgindi onlara hic sayıpta gormeye gelmedikleri icin ailesinin kendi işleri hayvancilikla uğraşıyorlar 1 saat uzaklıkta kalıyorlar askerden geldi geleli telefonda dahi ilgilenmezdi cok hep isim var derdi o biraz degismisti 2 haftadır ayrılmıştık annemde ayridlgimizi duyunca kızmıştı mesaj atarak erkek arkadasima ve ailesinin böyle umursamaz oluşuna karşı benim haberim yoktu ama annemin atacağı mesajdan fakat bana bunlardan sonra yinede gün içinde mesaj atar seni seviyorum kendime iyi gelemedigim icin sana iyi gelemiyorum bir goruselim hersey guzel olucak derken 1 gun sonra garip bir sekilde tamamen konusmayalim dedi ve yazmayi kesti pişman olur mu sizce napmam gerek hatasini farkına varması için ben olanlara anlam veremiyorum artık inanın
Bana dönsün diye değil en azından hatasini bilsin istiyor gönlüm
Nişanlım ile ilgili?