Nişanlıma ne oluyor?

Nişanlımla 5 yıldır beraberiz nasipse bu yaz evleneceğiz kendisi savcı adaylık süreci yeni bitti sayılır fakat savcı olarak atandığından beri hareketleri çok canımı sıkmaya başladı farklı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir yanıma geliyor bir yere oturuyoruz böyle hareketleri falan çok değişik benimle bazen emirli konuşuyor gibi adaylık sürecinde asla böyle değildi sadece adaylık değil kendi böyle biri değildi bir yere oturuyoruz herkese çok ciddi bakıyor benle konuşurken bile artık çok fazla ciddi ya telefonları bile SÖYLE diyerek açıyor artık çok sinir etmeye başladı geçen hafta yanıma gelmişti bir günlüğüne telefonu çalıyor böyle sinirli sinirli konuşuyor ben bir şey diyorum bana dönüyor emir vererek konuşuyor artık dayanamadım senin karşın da kalemin yok ben emir verdiğin polisler de değilim dedim (hiçbir mesleğe kötü bir şey demiyorum yanlış anlamayın beni) ben böyle söyleyince sinirlendi tartıştık kavga ettik bir hafta geçti ne ben aradım ne o ama bu akşam aradı beni ne yapıyorsun tatlım özür dilerim yok işte iş yoğunluğuna rast geldi gibi cümleler kurdu ben de bu konuyu yüzyüze konuşalım dedim şimdi bana işi yoğun yok abartma büyütme diyenler olacak arkadaşlar kusura bakmayın ama benim de bir mesleğim var ama nişanlıma bunu yansıtmıyorum onunda yansıtmamsı gerek biz ömür boyu bir yola gireceğiz bu şekilde mi gidecek hayatımız ona belli etmedim ama yani bitirmek bile kafamdan geçti bilmiyorum belki bu biraz abartı olabilir ama off kafam çok karışık ne yapmalıyım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben diş hekimiyim uzmanlığımı yapıyorum
Nişanlıma ne oluyor?