İlişkilerde ki bencillikler neden?

Kızlar Bir Adım Öne 5 yıldır birlikte olduğum eşim ile 1.5 yıldır evliyiz. Bu süreçte kendisinin isteği doğrultusunda hiç olmak istemediğim bir şehirde yaşayıp garsonluk yapmak zorunda kaldım ve kariyerim etkilendi. Kendisi de bu süreçte bir çok yerde yöneticilik pozisyonunda çalıştı. Bir süre sonra bu benim psikolojimi olumsuz etkileyip depresyona girdiğimde işlerimizden ayrılmayı ve benim için bodruma taşınmayı kabul etti. ( turizmciyiz ) Ve buraya gelirken benim için iyisi olan neyse onu seçmemi gerekirse kendisinin de benim için garsonluk yapacağını söyledi. Ama gelen hiçbir garsonluk teklifini kabul etmedi. Bu yüzden ben kendisinden önce gelmek zorunda kaldım. Bir de bunun üstüne istediği işi bulamadığı için bu durumu bana yansıtıp benimle tartışmaya başladı. Hani garsonluk yapmaya bile hazırdın dediğimde daha iyisini istediğini söyledi ve inatla bir otelden haber bekliyor. İşin özün kısası… 5 yıldır onun kariyeri için fedakarlık yapan bendim ve şimdi bu muamele ile karşılıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İlişkilerde ki bencillikler neden?