Benim yüzümden 3 çift ayrıldı. 1 nin de arası bozuldu. Toparladılar mi bilmiyorum. Ama niye benim başıma geliyor anlamıyorum. Kiz arkadaşlarınıza da lütfen hesap şifreleriniz vermeyin. Sonra konuştuğunuz insanlara hakaret ediyorlar.
KS'de benimde başıma bir olay gelmişti benim yüzümden kavga etmişlerdi. Kız benim en iyi arkadaşımdı sevgilisiyle kavga ettiler. Kız da bana söyledi çocukla konuş bizi barıştır diye. Tamam işte yazdım bir bakıyorum çocuk gece yarısı mesaj atıyor numarasını yazmış instagram falan. İnsta sini ekledim bir iki gün konuştuk onların ilişkileri hakkında. Barıştılar bir iki hafta sonra bir de ne öğreneyim adam gitmiş kıza demiş Karadeniz'i bana resimlerini atıyordu özelden. Ben kimseye resim atmam buradan oysa neyse. Kızla aram bozuldu bir ay konuşmadık bir ay sonra yine çocuk bana yazdı bunu arkadaşım öğrenince ayrıldılar. Bunlar benim yüzümden ayrıldılar sanırım o gün Instagram sini rklemesem.
Senin durum farklı sen herkesle sohbet eden birisin ve karşı tarafta acaba sevgilisi var mı veya kıskanır mı vs bilmiyorsun maalesef. Bu sorunlar doğması normal.
Benim sorunum değil ki sevgilisinin olup olmaması. Aldatan ben değilim. Benim içim rahat. Biri de vardı sevgilisine bile sormuştu konuşabilir mi diye benimle. Evet demiş kız. Ama ne konuştuğumuzu tam dememiş. Hep de mesajların hassas yerlerini silmiş. Kıza hesabımı verdim. Benden okudu. Benim hiç bi şekilde suçum yok adam şerefsiz ise