Kaç görücü geldi sana?

🤣🤣 erkeklere de geldi mi acaba hiç 🤔🤔

Kardeşime şey dedim bana hiç görücü gelmedi sonra dönüp şey dedi kızım bizim aile de ki en çok sana görücü geldi 🤣🤣🤣 yani gelmediler ama istediler babam hayır dedi hemde sen 12 13 yaşından beri 😂😂

Ben düşünüp ayy doğru dedim

Hata kötü bir anım bile vardı kuzenimle bağımızın kopmasina sebep oldu

Ben okula gidiyordum 17 yasinda bir arkadaşım vardı onun abisi var mis beni sürekli görüyor musunuz annesi ile çok beğenmiş çocuğun babası ile baba tanıyor mus aramış istedi babam hayır dedi adam ısrar eti babam hayır dedi sonra kızım çok küçük daha geçen gün erkek kardeşi ile kavga edip lolipop için ağladı demiş 🤣🤣🤣🤣 ne kadar saçma bir yalan

Onlarda tamam dedi 2 yıl sonra halamın numarasını buldular annem yok diye halamı araya sokarız demişler halamın kocası ile babamın adı aynı 🤣🤣 halamın aradılar biz eminiz kızı istiyoruz gece gelip nişan yapacağız demişler görücü gelmeye gerek yok biz maşallah her gün görüyoruz çok edepli bir kız çok sıcak kanlı filan filan halam havalara uçtu 🤣🤣

Sonra beni istemediler sen gelme nişana benden en küçük kız kardeşimi aldılar girdiler

Kuzenim girdi içeriye selam verdi ve çıktı kahve yapmaya sonra orada ki kadın beni tanıyor gelinimiz nerde dediler halamlara birbirine baktı gelinimiz derken dediler 🤣🤣 işte Yumna nerde dediler onlarda yumna için mi geldiniz dediler evet dediler sonra tamam onun babası evlendirmez dedi biliyoruz biz iki yıl önce konuştuk küçük dedi ama artık büyümüştür dedi 😂

Halam yine onun babası evlendirmez dedi onun kuzeni var dedi yok biz sadece yumnayi istiyoruz dediler onun için geldik

Halam yüzünü astı kadın kalktı gitti

O zamandan sonrada kim gelse bütün mecliselere mevlit hata bir kutlama varsa ben gitmezdim beni istemediler halamlara hata kuzenim de gelmemi istemezdi hele kuzenimin düğünün de en çirkin kıyafetleri giydirdiler hata düğününe bile gitmeme izin vermeyeceklerdi çok kötü bir durum sanki ben dedim gelin beni isteyin veya ben yanlış anladın kadını veya görücü lerin hepsine bana gelin mi dedim aksine ben her zaman istemiyorum derdim tabi buraya kadar okuyan olacağını sanmam 😂

Kaç görücü geldi sana?