Beğenenlerdir süper olan
Kaç görücü geldi veya görücüye gittiniz?
Beğenenlerdir süper olan

Komik bir soru sorayım….
Hadi dökülün 😂
Bir kere küçükken trabzonda biri oğluna kız arıyordu beni sordular annem dedi ki kuzenime de ki okuyor olmaz engel oldu iyi ki oldu bu arada doğruysa rüya yine olabilir hayırlısı ve annem de bilmez kuran kursunda kadın biriyle tanıştırmak istedi yine küçüktüm demek telefonda diyor ki kimse o bana birini bul diyor dedi ki bana kadın biri var konuşmak ister misin? ben hayır dedim
Ben bu konuyu sevmem övünmeyide , genelde aile akrabalardan çekinirim. İstememde ve yaşımı küçük gördüm gelenlere oranla. Zaten biraz etrafa dişimi gösteririm kimse kolay kolay yaklaşamaz civardan mümkünse şehirden akraba falan istemiyorum uzak dursunlar😇
Görücü bana geldi hatta adam filan iyimiş işide sağlammış adamın suratına bakmadım bilene yani çünkü okul okuyorum birde adamın yaşı 30 muş ABİM YAŞINDA😳
Ne varmış ki bunda, siz çok mu minnoşsunuz hanımefendi ya nasıl tatlı bir yorum bu☺️😄 yaşça küçüğüm sizden ama olgunluk yaşla ölçülür bir şey değil bence.
Sonra noldu
🤷🏻♀️
@TahinliEkmek sende çok tatlısın😅😊
@AlmanPrens zaten annemler filanda kabul etmedi işte sonra onlar yoluna ben yoluma😅
Neden kabul etmedim dediklerinin yanında bir de iyi yürekli biriyse …. Sana değer verdiyse bir bakabilirdin…. Okulu söylersin belki daha rahat okurdun…. Okul mani değil….
Yakışıklı fit ise yaşa çok bakma hem yaşıtın olursa bu dönemde de ebeveyn/çocuk ilişkisi oluyor annelik iç güdüsü bira ilişkiyi yürütüyor… erkekler artık sorumluluk almadığı için çocuk kalıyor…. Erkek lafın ilişkisi olması için karekterlerin oturmuş olması önemli
Peki sonra ona noldu … başka kapıya mı gitti anında 😂
Yoksa senin okulunu mu bekliyor ….. Çocuk. Sevmişmşydi seni
Ailelerin yakıştırması mıydı
@AlmanPrens yok aman gerçekten adamın yaşı büyük 30 fazla yani benim abimin yaşı 34 nasıl yaparım, birde yani ben böyle şeylere hazır değilim ben kim evlenmek kim
Tamam sen Ksnin Evlenmeyen prensesi ol 😂
Söz mü evlenmek yok zjsjsjs
@AlmanPrens yok evlenmicem ki sevgilide yapmıcam günahada girmiycem adam akıllı oturcam 😂
Söz mü 🙃
Sende hiç magazin yok
Eh bari çocuğu anlat ona noldu evlendi mi çocuk ….
Valla çocuğun naptığını bilmiyorum ama umarım iyi birine denk gelir ama o adamla evlenseydim 2 gün sonra net boşanırdım
Neden peki kötü biri miydi insani olarak
biraz büyük konuşuyorsun körkütük aşık olurdun belki.. bir baksaydın şans verseydin öyle öyle anlardın zaten
Bence senin evli korkum var oda düzgün biri anlaşılan aşık olup evlenirim diye korkmuşu gibi geldi bana daha çok😂
Yani evet birazcık aşık olmaktan korkuyo olabilirim ama birazcık, adam iyi ama ben yapamam ya düşünsene sabah bir kalkıyosun yanında bir adam var, ay yok dayanamam 🥶
Ya bende katılıyorum, nikah düşer mi düşer.
15 yaş maximum benim gözümde özellikle yaşıtlarım aralarında çok nadir olgun hayatı içten içe görmüş insanlar var hepsi bebek gibi. Lise sondayken iyi bir lisede olmamıza rağmen öyle tipler vardı ki yani anlatılmaz yaşanır. Zaten yeni nesilin evlilik yaşı 30-35 yaş arası akademik kariyerdi para sıkıntısıydı vs. İki kişiden biri daha olgun olursa orantılanıyor bence. Hani yaşıt yaşıt derdim ama şuanda hiç bakmam. 30 lu yaşlarımda bakarım anca😅😂 en azından hayatı rutine girmiş insanlar oluyor. Bide abinle nikahlanmayacaksın ki ona yakın yaşları çok büyük görüyorsun🙂 onun yaşında olsa ne olmasa ne az çok abinin hayatına bak rutine oturmuştur. Bide 20-30 yaşlar arası evlilik normal hani 15+ olsa derdim abin yaşında napıcaksın diye😂 yinede senin hayatın senin kararın abi dediğin insan eşin bile olabiliyor hayat garip bir şey ya. Ben bu yüzden hiçbişeye olmaz demiyorum sınanıyorum sonra. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çünkü büyük olsun biraz deyince yok paragöz müsün falanda diyebiliyorlar🙃 Gönlünden geçtiği gibi olur umarım✨
İnşallah ama şu an hiç evlilik planım yok biraz daha büyüyeyim sonra bakarız😅
Evet * düşünsene senş canından çok seven … herşeyiyle her mimiğine saniyene yaşına haline talip biri var … herşeyden herkesten seni korumak… tüm korkularını bertaraf edecek …. Sana her şey çok değer veren … uyandığında onun kokusuyla güvende hissedeceğin biri….. keşke 1 saniye 1 dakka 1 saat 1 gün 1 ay 1yıl önce kavuşsaydık diceğn biri
Peki o çocuk seni bekliyorsa….
Yok arkadaş sen aşka aşık olmuşsun ben anladım
Ben aşka aşık olmadım aşk umrumda değil…. Duyguya değer yüklenmez….
Karşı taraf değer verilir….
İnsan birine öyle bir değer verir ki…. Ona şahit olanlar onu anlatır onun adı aşk olur….
Mecnun hiç aşktan bahs etmemiş hep Leyla demiş….
Sana gerçekten değer verdiyse …. Bekliyordur onu diyorum…. Korkma diyorum….
Sen demedin mi aşık olmaktan korkuyorum diye … bu sebeple kaçmak için bahane buluyor da olabilirsin…
Sana gerçekten değer veren biriyse gerçekten Gözlerinin içine bakıp bir baktın mı yoksa kaçtın mı🙃
O beni görmüş ben onu görmedim görmekte istemiyorum napıyım ben aşkı ya heleki bu devirde amaan yaw boş verek ya
Peki sence sevdi mi gerçekten değer verdi mi
Uzun lafın kısadı yeto, herkes birbirine saygı duysun hepinizin yolu açık, gönlüne göre birini bulabilmesi ümidiyle iyi akşamalr. Bildirim geliyor zıplıyorum rica edicem✨
Yoksa öylesine mi talip oldu kapı kapı gezerken mi laf olsun toorba dolsun diye mi ….
Çok da umrumda değilmiydin
Haha karpuz kesecektik daaaa😕
Yok artık
Şaka yaptım neye yok artıkk
Karpuz kesmeye yok artık
bir şey sorcağım …. Seni ya bekliyorsa … hiç aklın gitmedi mi …. Niyeti ciddi gibi anlattın o yüzden
1 kere geldiler evlendim işte
Tek seferde vay beeee :)
Wow kaç yıllık e
Cevap
27Cevap
Hiç gelmedi ve gitmedim de zaten
Annem sağolsun hepsini defediyor sen akrabayla yapamazsın diye 😅 yurt dışı olanları da ben seni göndermem diyip defediyo. ben istiyorum yurt dışı karışma dedim 😅 Ablam ve arkadaşları bu konuda iyiler bi ara her hafta birini gösteriyolardı
Annen seni kendine saklıyor hahah
Ablan evli mi
Hepsi evlendi sıra bende 😂
Yok yok sen evde anneye yardım et
Annen planı kurmuş seni kimseye vermezz
Yanında değilim ki zaten😅
Akraba mı 😶🌫️
Akraba derken kuzen falan değil aynı köylü hemşehri vs
Hee anladım 🍕
Hiç gitmedim. Ama bir kadın gelmişdi. Oğluyla beni otöbüste görüp ardımdan annesini yollamıştı , bir iki kez geldi hitti bize oğlu ısrar etdiği için 😂🤦🏻♀️
Eh çocuk sevmiş jsjsjsj
İnat etmemeli bekliyordur 🙃
Ben evlendim ama o adamla diyil 😄
Sağol 🙏🏻😃
daha 14 yaşındaydım yan komşum benim reşit olduğumu düşünüp istemeye gelmişti daha çok adresimi vermemeye çalışıyorum başkasının öğrenmesine izin vermiyorum 😂
Gelmek isteyen 7 görücüyude geri çevirdim bi daha çevremden kimse buna cesaret edemez diye düşünüyorum
Görücü usulü evlilik düşünmüyorum düşünmem de. Ama gelmek isteyen oluyormuş ailemin çevresinden oturup kalktığı arkadaşı vs nin oğlu.
Hiç gitmedim banada gelen olmadı çünkü daha gencim ne evliliği (profilde 100 yazıyor diye saçma sapan bi şaka sakın yapma)
Görücüye cikacak yaşta oldugumu düşünmüyorum görücü gelmek istueyeni de kabul etmedim simdiye kadar
Kimsenin günahına girmek istemiyorum. Gitmedim 😂😂
Hiç görmedim böyle birsey nasıl bir işlem ya da neyse işte acaba bilmiyorum
Bana 2 görücü geldi. Ben hiç görücüye gitmedim.
34 yaşında normaldir gelmesi. Zaten 30 lu yaşta ki kadının bir değeri yok kadın vasfına göre.
@ZodyakBeyi Ne diyorsun :D aa bak unuttum bir ailede kızlarıyla gelmişti sözde ben ve abim evde olmayacaktık. Abimle yüz göz etmeye çalışıyorlarmış. Ben evden bir kaç birşeyimi almak için gelince kız abii istememiş beni istemişti zuahah. Yok bahsettiklerim 20 -25 li yaşlarım. Annem ile akraba olmak isteyen onun çocuklarına kız vermek isteyen aile yakınları falan bunlar. Hatta evlenmem için bana ahlaksız teklif verenler oldu hahahah.
Şanslısın. Ailen çok iyi olmalı. Bizimkiler zengin ama akıl fakiri olduğu için kimseyi tanıştırmıyorum bile. tanıştırsam değerim düşer. Nasıl bir aile tanıştır tanıştır diyip birilerini kendi ailesine değer vermez ve sonuna kadar özsaygısını sömürür anlamış değilim. Bizimkiler peder-ana dediğim için çok şanslılar kendilerine.
@ZodyakBeyi Yok kanks anne baba ayrı leş bir aile idiler. Anam aşırı dindan dini bilgisi çok yüksek. İyi insan severler onu onun çevresindekiler. Abim de var ama anam abime kefil olmuyor küçük olanı iyi insan ona kefilim dediği için vana geliyorlar. Senin ailen senin için daha iyi olacağına inandığı kişilerle seni birlikte görmek istiyorlardır. Zengnler ise o konuda çok seçici olurlar genelde. Allah sana da kolaylık versin kardeşim.
Hiç gitmedim gelsin diye dua ettiklerim oldu
Söyleyen oldu gelen olmadı
neden olmadı
Sozlendikten sonra biz istemeye gelecektik diyen bı kaç kişi olmuş annemle babama annemde demiş önce gelen aldı napalm smdi demiş ahahah 😄😄
Görücü gidilecek lafını duyunca ben. Şener Şen kaçışı misali. 😅😅😅 Ortalık durulana kadar kendi evimde kalırım.
Çok geldi.. abartmiyorum bazısını yoldan döndürüyordum, bizimkilerin haberi olmadan olmaz dediğim çok oldu..
Kimse annemi geçemedi. Ben de istemedim. Sayısını bilmiyorum ama çok olduğunu biliyorum.
Bir Çanakkale iki analar geçilmez 🍕
@KalkYerimeYat çok doğru. :))
Baya gelen oldu birini tercih edip evlendim 😉
Eş dost akraba için birkaç görücüye gitmiştik.
Bi gün çiçeğimi çikolatamı alıp ben de görücüye gidicem beğendiklerime
Hiç gelmedi. Hepsinin önünü bir şekilde kestim. Bir süre daha evlilik düşünmüyorum.
Hiç gelmedi. Gelmemesinden memnunum ve izin vermezdim zaten.
En nefret ettiğim mevzu ya ipini koparan geliyor artık eve gitmiyorum 😂
Çok geldi, bende bir sefer kuzenim için gittim annemgille
Kimse bana görücü gelemez😂 akrabaya çevreye o konuda korku saldım bir kere😂
Ne gelen oldu ne de gittiğim, sıfır
Hahah neden engelledin
Aaa kimi engelledim?
Görücü gelmesini neden engelledin… kapıya dayanırlar ya genelde
Ha soruyu şimdi anladım :d yok ya benim kapıma dayanan hiç olmadı ne yazık ki
0

..
Ay gelmesin ya hiç sevmem ama çıkıyorlar bir yerlerden
17 yaşıma girdiğim seneden sonra yaz tatilleri hep görücülerle dolu
6 galiba. sadece 1 ini biiraz istemiştim, iyi ki o da olmamış
evlilik çağlarımda içgüvesyi olacak gibi görücü gelıyordu ((:
Bizde öyle kızın istemediği biri görücü diye eve gelemez anneme söyleyen oluyo ama ben istemediğim için kimse gelemiyor 😄😄👍🏻👍🏻
2 geldi sonra ülkeden kaçtım 🤣
2 kez olmuştu
Kocaman bir 0😅
Gelesim geldi 🍕
Hepsine cevap aynı kahve içmiyoruz 😂
bir tane o da iraktan gelmisti... a
Hiç sıfır negitim ne gelindi daha çok var o işlere
Olmadı öyle bişey
Bana gelmedi de 3-4 kişi haber göndermişti:))
Oooo kimler kimler istemedi ki...
Görücü🤣gördü ve gitti
Görücü mü kaldı ya
Görücüye gelmediler gitmedim.
Sıfır mk umarım o duruma düşmem
İki türlüsü de olmadı :D
Daha hic gelmedi 😄evde kaldım 😂
şu an da 0 mesleğim olsun başlar o iş kesin
Görücü mu gidiyosun😄
18ime girdiğim anda gelmişti başka hatirlamiyom
Hıccc olmadı
0 geldi 0 gittim djshfhd