Herkese samimi davranmıyorum en azından. Belirli mesafelerim var. Sanal, reel bunlar değişmiyor. Herkese gülen, herkesle samimi olmaya çalışan insanlardan bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum.
İki tane yüzüm var biri uzak durulması gereken diğeri ise yakın olunması gereken. Herkese aynı davranmam kişi nasıl gelir ve davranırşa ona göre kusanır ve uzak durulması gereken yüzümü göşteririm. Bu hayatta sadece bir tane yüzümüz yoktur. Bunu ikiyüzlülük ile karşılaştırılmaması lazım. Mesela annelere göşterilen davranışları başka birine gösterebilir miyiz? Hayır, çünkü herkes aynı değil ve herkese de aynı yüzümüzü göştermeyiz çünkü suistimal edilir ya da çıkar sağlanmaya bakılır yani adamına göre davranırım...
Herkese karşı belli bir mesafem vardır, o mesafeden içeri girmelerine müsaade etmem kim olduğu fark etmez, benim özel alanım benim için ayrıdır, en samimi olduğum arkadaşımdan en uzak yabancıya kadar mesafemi, ciddiyetimi korumayı severim, burada bazen troll cevaplar da versem, ciddiyetten uzak cevaplar vermiyorum, en troll cevabımda bile gerçeklerden bir pay muhakkak vardır.
Olduğum gibi birisiyim, kendimi insanlara ve ortamlara göre şekillendirmiyorum, bir tane benliğim var onuda doğru dürüst yansıtmak istiyorum, iyi birisi kötü yüzümü göremez, kötü birisi iyi yüzümü göremez.
Tek yüzüm var. Yüzsüzlük edip de fazladan yüz arsızlığına düşmüyorum. Bir insan neyse o olmalı. Olmadığında zaten günün birinde düşüyor yüzünden o sahte maske. Heyecan aramaya gerek yok.
Hmm ben genelde herkese soğuk davranmam yani çok değerli bulduğum insanlara aşırı samimiyim ama mesafeli olduğum insanlarda var fakat her insana olduğum gibi de davranıyorum gibi değişik
Günümüz toplumunda maalesef birçok yüzümüz var evde eşe ayrı çocuğa ayrı işte patrona ayrı arkadaşa ayrı. Çünkü her yerde aynı olursanız yadırganmaya ve yargılanmaya mahkum oluyorsunuz.
Tabiki her insana ayrı davranılır... Sevdiginle düşmanın aynı olabilir mi sence? 😂😂 Güler yüzlüyümdür ama sinirime dokunursa dövmeye koşarım onlarda kaçar 😂😂😂 yoksa panca pincik olacagini bilir 😂😂😂