Elini elime getirme çabası falan çok itici.
Ben mi geri kafalıyım? 😬

Sarılabilir, elimi tutabilir. . Eğer ikimizde birbirimizden hoşlanarak bir araya geldiysek ve sohbetimiz uyumumuz sardıysa temas elbette olacak. Hayır olmaz diyenler, Sevgililik ile arkadaşlık arasındaki farkı pek bilmiyorlar sanırım
İlk buluşmada yakın temas olmaz olmamalı en fazla el sıkışılır ama yaklaşırsa acımam yakarım. Her şeyin bir adabı usulü kaidesi var her şeyin bir zamanı var ilk anda bir de edep ya hu derler noluyoruz... 😠
Cevap
15Cevap
Normal ya oldukça normal gerçek hayatta tanıştıysam anormal karşılarım ama önce telefondan filan konuştuksak bir geçmişimiz varsa normal
İlk tanışma ilk görüşme değildir zaten. Normal karşılarım..
Karşılama- uğurlama sarılmaları hariç gereksiz temas olarak görüyorum; mesafeyi korumak ve her türlü samimiyeti hayal gücüne bırakmak çok daha tutkulu bence.
Uzun süredir tanıdığım veya çok çok hoşlandığım biriyse belki yanağından öperim ansızın, şaşırtmak da güzel bazen.
El ele tutuşma olayına yeltendi, anında soğudum. Zar zor bir süre daha götürdüm ilişkiyi. O davranışından sonra ısınamadım bir türlü. Duracağı yeri bilmeli. Böyle laubali davranışlar sergilerse sonu da böyle olur işte...
Kesinlikle
Estağfirullah asla geri kafalık değil. Cidden böyle düşünen birisi kaldıysa ne mutlu. Herkes yerini bilmeli. Büyük saygısızlık ve yersizlik kesinlikle temas etme çabaları. Bunu yapacak zihniyetin mezhebi baaaya geniştir derim ben. Bugün onu yapan yarın ne yapmaz ki. Az edep. Eski zamanlara bu yüzden özeniyorum. Göz göze gelmek bile büyük lükstü
Yani şimdi masada otururken, elini uzatırsa kadın ben tutarım. Uzatmazsa, uzatmam. İlk buluşma da kadına göre hareket ederim ben.
Hoş karşılamam. Yani neden temas edelim ki ilk buluşmada. Benim içim muhtemelen değil, kesinlikle son buluşma olur. Eğer bu geri kafalılıksa yalnız değilsin, ben de geri kafalıyım.
Sen astroloji fenomeni değil miydin
Pardon pardon 😃
Yok kardeşim geri kafalı değilsin sen emin ol. ☺️ Fritozü ilk aldığım da bende mutfakta denerken temas edemedim. 🤣🤣🤣 Sonuçta faturaya yansır bu dedim. 😃
Sağ ol abicim 😂😂 fatura önemli 😃
Rica kardeşim. Fatura sonra keser döner hesabı olur. 🤣🤣🤣
😂😂😂 doğru doğru
😃😃😃
Hem flört hemde ilk buluşma. Bana dokunamaz. Bu benim direk ne yapmaya çalıştığını anlayıpta soğumama sebep olur. Ve onun devamı da gelmez artık.. Sevmek sadece dokunmaktan ibaret değil. Öyle yapan bi insanın amacı bellidir zaten.
Flörtten florte değişir. İlk buluşmada şimşekler çakar karşılıklı aşık bile olunursa ufak temaslar olabilir tabi. Öyle bi durum yoksa ilk buluşma değil 3 te 5 te bile eli omzuma deyse sinirlenebilirim😖
İlk buluşmadan önce aramızdaki samimiyet iyise sıkıntı olmaz. Ama iki gün konuşup buluştuysam ve böyle bir şey yaşanırsa biraz şüphe ederim. Reddetmem de aslında ama kafamda birkaç şüphe oluşur, yalan yok.
Bunun bir alt yapısı varsa normal karşılarım ama ilk tanışma ve buluşmaysa laubali gelir bana..
"Kamperastil"in görüşüne sonuna dek katılıyorum:
"Kimseyle öylesine buluşmam. İstediğim bir adam olduğu için buluşurum ve istediğim bir adamın her teması hoşuma gider."
Bununla birlikte şunu da eklemek istiyorum:
İstediğim bir adam olması, onunla uzun soluklu ilişki düşündüğüm anlamına gelmez.
1 saat bile olsa onu yaşamadan ölmek istemediğim anlamına gelir.
tamamen samimiyete ve duygu alışverişine bağlı. bunlara bağlı olarak tepkim değişebilir. 🍬
Kimseyle öylesine buluşmam. İstediğim bir adam olduğu için buluşurum ve istediğim bir adamın her teması hoşuma gider.
Bırak flörtü sevgili bile olunsa temas işini hoş karşılamıyorum. Çok yakın kız arkadaşlarımla bile temas sevmem.
İlk buluşmada cinsellik yaşamaya zorlayan karşı cinse ne demeli?
Engel
Evet 👍
Biz utangaç olduğumuz için eller bile dokunmadı. Belki çarpar demiştim oysa ki
Bencede cok itici, her şeyin bir zamanı var zaten ilk buluşmada öyle çabası omandada pek hayır geleceğini zannetmiyorum
Senin de dediğin gibi benim içinde son buluşma olur
Abartmadan minik sevgi gösterileri olabilir ama dozunu bilmesi lazım
İlk buluşmada değil, karşılıklı bir birlerini tanımalı çiftler, zamanla gelişecekdir.
Sosyal medyada gorustuysek konuştuysak küçük bir samimiyet olabilir
Hızlı olduğunu düşünürüm.
Tabi temas şekli önemli elimi tutar aksi elini kırarm
İlk buluşmada temas olmaz, sadece tokalaşma olur.
Anında çeker giderim zaten kaldı ki öyle bir şeye cesaret edemez
Ağzına kürekle vururum
Vur gitsin 😂
Elinin ayarı yoktur senin doğru. Vurma sen 😂
O eli indir demişliğim var
Oo 😂 kuzey Tekinoğlu kadın versiyonu. Helal
Çok hızlı bana göre, kendimi geri çekerim ve soğurum
Nasil bir temas olduguna bagli. Ileriye gitmedigi surece sorun olmaz
Dogru bulmam her sey zamanla gelişirse daha iyi olur
Çok haklısın ilk buluşma da temas karşılıklı ise güzel olur
Hoşuma gitmez itici bulurum
flört işlerini sevmem
Temas yok. Kabullenmem.
Temastan nefret ederim hoşuma gitmez
Bu ne hız kardeşim diye düşünürdüm.
Sapıklik olarak karşılarım
Niye olsun, bence heyecandır olabilir.
İlk buluşmadan önceki samimiyete bağlı
Haklısın. Aşırı itici ve soğuma sebebi.
Höstttt geri tep geriii
Muhtemelen son buluşma olur.
İndir o elini kime diyorum oglun 😂😂😂
😂😂
devamı gelecek diye düşünürüm o akşam :)
Çok hoşlanmışsak olabilir
Uzaklaşırım elbette garip yani canım
Ağzini kırarım 😂
Haşin kadın 😃
Aynen öyle 😂buyuzden hiç sevgilim olmadı 🥺😂
Hep bir dram hep bir dram. Çık gizliden belki taliplerin olur 😂
Istemiyorum hiv kimseyi adam ilan direk evlensin 😂😀
Adam olan direk nikah masasına götürecek okdar 😀😂
Dur bi tanısın yahu. 😃
Hayır tanımasın kanka temas eder😂😂😂şaka yapiyorum daha üni bitmesi ne evlenmesi.
Bu kız evde kalr 😂
Yok yaa yapma beee 😭😭😂
Inşallah kalmam 😂😀sen alırsın 😒😏
Gizli olunca öz güven patlaması var tabi 😂 neyse
Yok çikarim gizliden ne var bundan ama gizi olamk isterim 😂iyi akşamlar cığerim
Çıksana bi. Bu ciğerim sözü hangi üyeden geliyor göreyim 🧐
Ha çıktım
Beni hiç görmedin bende seni ilk görüyorum zaten
Evet görmedim 😃 daha da unutmam
Cesaretinden dolayı tebrik tebrik
teşekkür
hoş olur