Abi görüş paylaşan çoğu kişi rahatsız olurum demiş cimri diyen bile var. Bunlardan hic kimse ailesiyle bir yere giderken harcamayı hesaplamıyor mu? Şahsen ben samimi olduğum birinin yanındaysam hesap yapıp param yetiyor yapabiliriz derim. Belki o an parası az ya da yanında belli bir miktar para var. Kimse ya canım hesap yapmana gerek yok bende öderim dememiş. Böyle bir konuda Alman usulünün mantıklı olduğunu düşünüyorum. Para kazanmak çok zor ve fiyatlar uçtu. Binbir zorlukla kazandığı parayı bana yedirmesi beni vicdanen rahatsız eder zaten. Arada bir ısmarlamak daha iyi olur bence.
106 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun bu yorumu okudum ya diğerlerine gerek bile yok.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncesinde veya sonrasında ne fark eder ki hesap yapması sinirimi bozar. Yapıyorsa içinden yapsın bi kıza bunu yansıtmak yanında söylenmek aşağılık bi hareket bana göre, erkeğin kalitesizliğini ortaya koyar. Sevdiğim adamın durumu yoksa ben kendim öderim herşeyi bundan soğumam ama bana harcayacağı parayı hesaplaması çok sinirimi bozar. Bide bazı erkekler var sokakta kızla el ele yürürken gül satan birinin yanlarına geldiğini görünce erkek dışından söyleniyor gelme lütfen gelme vs ya da gülcüye yok abi sağol felan diyorlar aşırı soğuyorum insan nezaketen sorar ister misin diye. Ben zaten durumu yoksa gerek yok derim ama varsa da bi gülü bana fazla görmesi ağırıma gider.
42 Yorumla- +1 yıl
Bence de kesinlikle katılıyorum. Direk canları sıkılıyor kaçıyorlar. Hem yanımızda olmak için ölüyorlar hem de üç kuruş harcamak istemiyorlar. İnsan asla ilişki yaşayamıyor bu krizde. Her erkek cimri bakımsız Abaza ve aç.
- +1 yıl
@ayayayayayay Paragözsünüz işte.
+1 yılSabancılardan biriyle çıkmıyorsam tabii ki bu devirde hesap kitap yapacak ama bunu bana yansıtmamalı. Herkesin belli bir bütçesi, gelir gider dengesi var. Bunu sesli düşünmeden halledebilir diye düşünüyorum. Yediğimiz içtiğimiz şeyleri de hesap edecekse evimizde oturalım en güzeli çünkü öteki türlü her şey boğazımıza dizilir. Öğrenci yıllarında gibi hissettiğim ilişkinin beni mutlu edeceğini sanmıyorum. Her yaşın belli bir konfor ve jest beklentileri var. Karşılıklı olarak bunları karşılayamıyorsak sürekli dile getirmek yerine bitirip yolları ayırmak en mantıklı olanı. Başkalarına ayıracak sabır ve enerjimiz, yeniden başlama isteğimiz bize kalır en azından.
64 Yorumla- +1 yıl
Prenses konuşuyor susun, konuş piremses. 🎤
- +1 yıl
Harika yazmışsın. Her yaşın tarzı konforu beklentisi farklı. Ben de mesela artık çalışan biriyim öğrenci değilim ve işsiz öğrenci ya da cimri birini midem kaldırmıyor. Güzelce yiyip içip gezemiyorsak asla mutlu olamam.
- +1 yıl
@ayayayayayay Ilişki için sizin cebinizden kuruş cikmiyor. Hep erkeğe kitliyorsunuz.
- +1 yıl
Ne alakası var embesil. Bilip bilmeden canım canım millete sataşmaya mı geldin. Defol git.
+1 yılRahatsız olurum.
Her zaman dakik yaşamak, kişinin kendini belli bir kalıba sokup zaman ile bunalmasını sağlar.
Parası olan gezer ve ona göre mekanlara gider. Sürekli yanımda hesap yapan birini görmek istesem muhasebeci bir arkadaş alırdım. En azından daha çabuk sonuca ulaşırdık.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç benlik değil ve anında soğuma sebebi..
Öyle birine sevgilim zaten demem.
Kimsenin parasına ihtiyacım yok şükür.
Bu denli hesaplarla ilişkiye kimse adım atmasın.
Kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil.
Sevgiyi yaşamayı bilmeyenle yola mı çıkılır. Çok basit hesap bunlar..40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karşıma geçip hesap kitap yaparsa bir çayını bile içmem artık. İnsanın boğazından geçmez. Hatta soğur ve ayrılırım.
Hesabını kafasında yapsın bana yansıtmasın. Bana yansıtmasının altında neden ararım.41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hiç buluşmayalım daha iyi
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır rahatsız olmam
00 Yorumla
+1 yılBence soruyu herkes yanlış anlamış, bahsedilen sizin yediğinizi içtiğinizi ödemek değil, örneğin alkol alsak mı diye düşündünüz, yanınızda şu kadar içseniz ne kadar gider o bu ileride sizi zora sokar mı onu hesaplıyordur. Bence de kendi başına yapmalı ama burada biri şey yazmış, cimrilik işte paraya odaklanmamalı benle geçirdiği güzel vakite odaklanmalı. Hiçbir şey yapmasan bile cebinden 100 tl uçup gidiyor nasıl hesaplamayalım?
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bro doğru anlamışsın ✌🏻
+1 yılAbi görüş paylaşan çoğu kişi rahatsız olurum demiş cimri diyen bile var. Bunlardan hic kimse ailesiyle bir yere giderken harcamayı hesaplamıyor mu? Şahsen ben samimi olduğum birinin yanındaysam hesap yapıp param yetiyor yapabiliriz derim. Belki o an parası az ya da yanında belli bir miktar para var. Kimse ya canım hesap yapmana gerek yok bende öderim dememiş. Böyle bir konuda Alman usulünün mantıklı olduğunu düşünüyorum. Para kazanmak çok zor ve fiyatlar uçtu. Binbir zorlukla kazandığı parayı bana yedirmesi beni vicdanen rahatsız eder zaten. Arada bir ısmarlamak daha iyi olur bence.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle rahatsız olurum. Hesap kitap yapabilir elbette sonuşta herkesin bir bütçesi var ama bunu bana yansıtmamalı. Yansıtırsa yediğim içtiğim her şey kendim ödesem daha boğazıma dizilir. Sürekli hesabı kim ödeyecek düşüncesiyle yenen yemekten de hayır gelmez. Ben zaten kendi ayakları üzerinde duran ve ilişkisinde bir şeyler ödeten bir kadın değilim ama yediğimiz yemek, içtiğimiz kahve için de o kendini iyi hissetsin diye adisyon kovalayamam.
10 Yorumla
+1 yılYani. Sonuçta para, eğlenmek için bir araçtır. Tutumlu olmak tâbi güzel ama gerektiğinde harcamak gerekir.
20 Yorumla
+1 yılZamanında öyle bir ilişkim olmuştu. Her gün buluşuyor ve okul-iş dışında günü bitirenedek takılıyorduk. Paramızı da ortak olarak hesaplıyorduk. Yemek falan beraber oluyordu haliyle. Suyu bile hesaplıyorduk. Haftalık ders programı gibi tablo yapıyorduk. İki günümüz kraldı. İyi kahvaltı ve güzel akşam yemeği tatlı, kahve, hepsini içeriyordu. Diğer 2 gün yurt ya da evden getirilen herhangi orta düzey yemekler 3 gün de makarna günüydü 😂. Makarna günleri üzerdi.
21 Yorumla- +1 yıl
Yani bunu rahatça yaptığımıza göre belli bir samimiyet derecesinde süper hissettirir :D
+1 yılHiç böyle bir şey yaşamadım kadınların bir şey ısmarladığı bir gezegende yaşamıyorsam demek djdkflglgş
24 Yorumla- +1 yıl
Var mı öyle bi gezegen biri konum atsın ckckvjk
- +1 yıl
Marsta su bulundu o gezegen bulunamadıdjdjfıfıf
- +1 yıl
Güldüm Allah affetsin 😂
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Güler geçerim ben de hesabına katkıda bulunan önerilerde bulunurum. Zam mevsimi âşıkları olmuşuz sonuçta, klişeler akla dahil değildir.
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀00 Yorumla
+1 yılTabiki yapması gerekiyor siz hayatı toz pembe mi sanıyorsunuz oh ne ala erkek onu yapmasın bunu yapmasın düğünü erkek yapsın harcayan erkek olsun sonra hesap yapıyor hayat çok pahalı bir kahve 20 TL buluşmada harcanacak para aynı şehirde iseniz 250 TL hele birde uzak sehirdeyse en az 750 TL biraz hesabınızı bilin kimse zengin değil paralar kolay kazanılmıyor
10 Yorumla
+1 yılSamimiyet böyle bir şey değil. Bu görgüsüzlük kültürsüzlük. Benim yediğimin içtiğimin hesabını ödemek zorunda değil, çok şükür çalışıyorum kazanıyorum ama böyle görmedik, hesap kitap yapan hoşuma gitmez.
20 Yorumla
+1 yılSevgilinin yanında yapılmaz bu tür hesaplar. Ben olsam işimi garantiye alır önceden mekan ayarlar aşağı yukarı harcamımı bilir ona göre çıkarım. Bu aslında işini bilmektir ama bunu sevgilinizin yanında yaparsanız olmaz. Karınızın yanında yapabilirsiniz belki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kadınının aç gözlüsünden, beş parasız işsiz güçsüz çulsusundan, hem karakteri hemde kendi çirkin ama kendini güzel sananlardan, Beyni olup ama yıllardır kullanmayan tembellikten beyin noronları bile biribine küsmüş iletişimi kesmiş kadınlardan tüm erkeleri korusun Yarabbim. Amin diyin beyler.
01 Yorumla
+1 yılAşırı rahatsız olurum tabiki. Aramızda senin benim olmasın isterim önce. Kimde varsa onu harcarız, ikimizde de yok çıkar dolaşırız, sürekli yanımda hesap yapması demek bana param yok harcama iması yapmak demektir ama ben zaten para avcısı biri değilim, zaten sevgilimin cebine zarar vermek istemem. En nihayetinde termusa vay yapıp parkta çekirdek çitlemeyi de bilirim.
00 Yorumla
+1 yılHesaplayan bir sevgilim olmuştu.
Öğrenciyiz diye yapıyor diye düşünmüştüm (bu arada o 30 harcıyorsa ben 130 harcıyordum) ama hayır, o cimriymiş sadece sjsjsjs10 Yorumla
+1 yılBence hem mantıklı hemde kendini düşünüyorsa mantıklı egerki senede düşünüp yapıyorsa daha mantıklı sende söyle bütün herşeyi ben yapcam sen keyfini çıkar de oda sende kafa yormayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani sürekli kızın yanında hesap yapılmaz
Önceden konuşulur bu işler Sonuçta karşı tarafda anlayışlı olmalı Yani asgari ücretli birinden nusrette kaburga dolma beklemekde hata olur yani😃
Gerci starbucks bile lükse gidiyo 🙈10 Yorumla Olurum elbette. Sürekli harcamalarının lafını yapacaksa hiç görüşmeyelim daha iyi. Cimri biriyle geçinemem ben. Düşündüğü şey yapacağı harcamalar değil, birlikte geçireceğimiz güzel vakit olmalı.
10 Yorumla
+1 yılCok rahatsız edici bi davranış. Eğer pahalı tutacağını düşünüyorsa şuraya gitsek daha iyi şimdi o kadar harcamayalım demesi yeterli. Her gittiğimiz yer için sürekli hesap yapacaksa gitmeyelim daha iyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSevdigim insanla geçireceğim vakiktte harcayacagim paranın hesabını yapmam, dikkat edeceksem de bunu dile getirmem yonlendiririm. Bu tür bir insan bana göre değil.
10 Yorumla
+1 yılBuna sadece evliysem bir şey demem. Sevgiliylen bunları düşüneceksem kendi kendime gezip eğlenirim ben zaten. Birine masraf oluyormuş gibi hissedeceksem napim ben o ilişkiyi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet mantikli. Buna asla diyen insanlar zor görmemiş ya da hayatinin bundan sonrasını hesap kitap yaptirmadan yasatacak birini arayanlardir kolay kazanılmıyor ve bizi zora sokacaksa yapmanin bi anlami yok bizde hesap kitap yapiyoruz paramiz yetiyosa gidiyoruz yoksa erteliyoruz benim mesela erkek arkadasimin parasindan borcundan herseyinden haberim var ona gore hareket ediyoruz hicte rahatsiz olmadjm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle birisi hayatımda olmuştu, çok hesap kitap yapan birisiydi yani maddi durumuna göre harcama yapardı bazen karşılıklı yapardık bunu çok beğenirdim ama bi süre sonra beni maddi yönden kullanmaya başladı borç istedi, gittiğimiz yerlerde hesabı ben ödüyordum iş çığrından çıkmıştı yani o yüzden ayrılmıştım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokki ne hesaplayalım akşam ayakkabım delinmiş bayramda bir ayakkabı alayım diye çıktım mağazalarda 300 den aşağı ayakkabı yok. ve yemin ederim mağazanın içi Suriyeli dolu adamlar bir sürü ayakkabı alıp çıktı kendimden utandım. bir ayakkabı bile alamadan çıktığım için
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapacam artık sağolun bayramdan sonra alırım kargo gelir
Mekanın güzel ve otantik olması dışında hesaba katacağım tek şey, yemeklerinin lezzeti olurdu.
Gecenin sonunda bulaşık yıkasam bile gerisi önemsiz.10 Yorumla
+1 yılElbette rahatsız eder. Gerçi ben onun durumuna göre ayar çekerim. Hesap kitap yapmasına gerek kalmaz.
10 YorumlaHesaplama yapmadan buluşmaya giden yoktur bence zaten. Önemli olan bunu yansıtmamak kendin halletmektir.
10 YorumlaYa şöyle birsey var "Cimri" gözüyle bakar o kiz öyle değilsen bile yanliş anlar her yerde mi öyle Yapcak bi yere gidemicez mi felan filan diye
10 Yorumla
+1 yılAilesiyle giderken hesap yapan insanlar sevgilisinin aynısını yapmasını neden yadırgamış anlamadım, en yakınım sayılacak insan içinde düşüneceğine dillendirsin bunu
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok rahatsız edici. Ben zaten kendi yediğim içtiğimi kendim ödeyen bir insanım. O da hesabını kitabını kendi kafasında yapsın yapacaksa bana yansıtmasın. Ki umarım çok hesap kitap yapan cimri birine denk gelmem.
02 Yorumla- +1 yıl
Hesap kitliyorsunuz erkeğe.
- +1 yıl
Ben kitlemiyorum bro.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCebimde hesap ödecek para yoksa kimseyle yemeğe vs çıkmam. Ortalama bir hesap mutlaka yaparım aynı zamanda.
Onun da yapması gerekir.
Maaşını bi akşam yemeğine dökecek kadar canım biriyle ikinci defa buluşmam.00 Yorumla
+1 yılTabi ki de baskı altında hissederim artı sevgilimin bunu düşünmesine gerek yok çünkü ben kendi harcamalarımın parasını öderim. Erkeğe karşı böyle bir algı olmaması gerek bütün hesabı erkeğin ödemesi yanlış.
00 YorumlaÇok rahatsız olurum. Parkta simit yiyelim ama hesap yapma lütfen...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç samimiyet olarak karşılamam hatta soğurum. Tabi hesap yapması yanlış bir şey değil ama benim yanımda yapması beni aşırı derece rahatsız eder. Cimri olarak görmeye başlarim
10 YorumlaKadinlar tabii ki yapmaz da, erkek yaparsa çok ayıp olur bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olmam. Hesabını bilmesi ve ona göre planlama güzel
10 Yorumla ben bundan rahatsiz olurum ve kendimi guvende hissetmemi engeller
10 Yorumla
+1 yılHesaplama kötü değildir ama abarttigi zaman iş degisir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet olarak karşılamam çok itici bi davranış, ayrılırım..
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir davranış ama fazlası yersiz. Ama birde bak ben ne kadar düşünüyorum diğer kızlar gibi değilim gibi mesjda olabilir o oldukça basit ve yapmacık
00 Yorumla
+1 yılEvet rahatsız edici. Kafasında yapsin hesabı eğer maddi durum sıkıntı oluyorsa gitmeyelim der ben de sorarım neden diye o zaman bana yansitabilir bir hal çaresi düşünürüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılYani genel olarak öyle şeylere ben hoş bakmam. Kız istediği kadar hesap yapabilir benim komiğimede gidebilir bazen ama ben yapmam. Hoş bir hareket değil
00 Yorumla Insanlık bitmiş parasını kafede felan çarçur etmeyi sevmeyen biridir belki niye böyle ağır konuşuyor insanlar cimri felan siz bukadar paranızı çarçur edin bunun bide 40 ı 50 si var o zaman parasız kaldım mı kimse size işte vermiyor yaşlı iş yapamaz diye
00 Yorumla
+1 yılCimri erkeği hiç sevmem en özel anımız da birbirimize zaman ayırdığımız o özel dakikalarda benimle ilgilenmek yerine karşıma geçip hesap yaparsa olmaz olsun öyle sevgili
00 YorumlaTutumlu Kadınlar aynı zamanda iyi bir girişimci ruha sahiptir,
Ekonomi yönetimi de iyi olur.
Hızla değişen ve kötüye doğru ivme alan bir dünya da mantıklı olanı yapan iyidir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyo olmam tam tersi ben de katılırım hesap çok yüksek gelirse bazı şeyleri çıkartırız bile müsrifliğin lüzumu yok
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha çok ben hesaplıyorum masraf çıkartmak istemem ona.. Makul şeyler istiyorum.
20 YorumlaÇok itici olur
Böyle davranırsa ömür boyu devam eder ondan dolayı
Eğer parası yoksa bir şey diyemeyecgimm demekki safmış parası olmadığını bellide ediyorsa20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni sevgiliyse olmaz öyle. Butce sıkıntıdaysa kafanda makul yerleri belirlersin. Bulusunca sunarsın fikrini. Karsidakide insansa anlar yani. Ama acikca konusmak itici bi durum bence ilk zamanlarda. Sonrasi icin olabilir
00 YorumlaAksine hoşuma gider ama konu o olunca isteğine göre istisnalar yapabilirim bu yüzden karşı taraftan da aynı şeyi beklerim
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olmam hesabını bilmek önemlidir hele de bu devirde. Bir de mutlu olurum benden saklama gereği duymadığı için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Fazla harcama yapmak istemediğini vakit geçirmeyi masraf olarak gördüğünü düşünürüm, kendimi garip hissetmeme neden olur rahatsız olurum fazlasıyla.
00 YorumlaEvden çıkma niyetim var ise iki kişilik param olmadan çıkmam.. Belli mi olur cüzdanı evde unutur v. s.😅
00 YorumlaBundan rahatsız olmayan anormaldir, ben çok rahatsız olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılBüyük konuşmayayım ama muhtemelen bahane bulur ayrılırım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendi içinde istediği kadar yapsın bana belli ederse art niyet ararım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ödemeyeceksem eğer zaten herseyin en ucuzunu söylerim sıkıntı yapmasın 😅😅
10 Yorumla
+1 yılBen rahatsız olurum açıkcası ki zaten asla bana ruj al hediye al diyen biri değilim yemeğe ya da sinemaya falan gidersek de asla ödetmem en azından kendi masrafımı öderim
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat