Bugün şu kadar harcadım şu hediye şu kadar tuttu yemek masrafı..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugün şu kadar harcadım şu hediye şu kadar tuttu yemek masrafı..
Hesaplarım fakat bu ooo bu kadar harcamisim demek için değil zaten bunu yapacak olsam içimden gelerek almam fakat insanın hesabını da bilmesi lazım sadece oba aldığım şey için değil ne alırsam alayım hesap yapmadan almam aldıktan sonra da ayrıca hesaplarım.
Para ne alaka şimdi ben kendim için para harcatmam ben de onun için harcamam. Sevgilimin annesi kızkardwşi var? Bi geleceği olacak ona birikim yapsın. Ben de aynı şekilde. Sevgililerine para harcayan erkekler aşırı itici geliyorlar insan gibi ilerideki eşin için briktir. O kişi şuanki sevgilin olursa da harcayacaksan nisandan sonra bol bol harcarsn ama gelip geçici biriyse sadece paranı yemiş olacak. Bence kızlar erkekleri paraları için erkeklerde kızları cinsellik için kullanıyorlar. Yoksa kimse eşi olmayan adamdan maddi hiç bir şey kabul etmez. Kullanmak olarak görüyorum.
Sevgilim ya hani neyin hesabını yapacağım? Yapacağım tek hesap bir sonraki buluşmaya paramın kalıp kalmayacağı olur. Gerektiğinde idareli harcamam gerekiyorsa zaten kızla paylaşırım bunu, paranın lafını yapacak en son adamım
Hayatıma olan kadın benim kadar eli açık ve bonkör olursa hesap kitap tutmam. Cimri, üç beşten kaçan bir tipse zaten harcama yapmaya gerek duymadan yolu veririm.
Cevap
16Cevap
Sevgilim olsaydı hesaplamazdım paranın lafı olmaz bende
Hiç bir zaman ne aldıgım hediyenin fiyatına nede harcanılan miktara takıldım... Benim sevgilimse buna zaten değer... Ha hak etmiyor diye düşünürsem zaten sevgilim olamaz 🤷🏻♀️
Para hayatımın hiç bir döneminde önemli olmadı. Harcadığım parayı hesaplamak aklıma bile gelmez.
Bunun hesabını yapan adam veya kadın, sevgili yapmasın bir zahmet.. Her mevzuya parayı sokmak çok itici. Hele ki aşk meşk mevzularına..
Geceliğine 500 verdim geçende 500 vermiştim hmm. 1000 olmuş
Sevgilim para harcatmıyor ki bana. Kendisini ayda bir görüyorum zaten
bu zamana kadar sevgilime beş kuruş para yedirtmedim kendimle gurur duyuyorum :D
sevgilim demiyim çok pardon eski sevgili :D
evlendi şimdi kocası uğraşsın :D :D
Içimden gelerek yaptığım şeylerin muhasebesini tutturmasın Allah.
Hayır hesaplamam. Harcıyorsam o riske girmişimdir o yüzden hesaplamam feda olsun oğluma 😚
Bu zamana kadar sevip sevmediğim hiç bir kadından para sakınmadim bir cimri hariç
Ayrılınca hesaplıyorum istemsiz
😂👍👍
Milyon dolar harcadım neyini hesaplıyayım
Hayır tabikiii
Bunu cimri insanlar yapar.
Niye sevgilisinki o zaman
Hesaplarım ama sonunda evlilik olacaksa önemsemem
Evt ayrilinc söylemek icin
N.. harcarım
Hayır hesaplamam
Sevgilim olsa da harcasam..
Hayır öyle bir kabalık yapmam asla