Evet karışırım
Hayır karışmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mis gibi para kazanan ve ailesiyle yaşayan; kira vb. masrafları olmayan bi insan, ne karışcam. Ama kenara üç kuruş da olsa koyması için bi' tık darlıyorum arada, karışmak sayılırsa eğer.
Aynen sonuçta kendi parası harcar tabi istediği gibi karışamaz insan ya. Ama bence biraz olsun parasının kıymetini bilmesi gerekiyor o yüzden ben tutumlu olsun isterdim. Yani parasının kıymetini bilsin.
Yani babam da annem de cerrah eve giren paranın ne kadar olduğunu da ne kadar kazandıklarını da biliyorum. Genelde kendi kazandıklarını harcıyorlar ve birbirlerine asla karışmıyorlar. Sadece ev ya da araba veya yurt dışı tatile çıkacaksak ortaklaşa bir şeyler yapıyorlar. Kısacası annem ve babam harcamalarına karışmıyor birbirlerinin
Hayır tabi ki de karışmazdım yani kendi parası olduğu için de beni ilgilendirmez zaten ama ortak paramız olursa o zaman tabi ki de konuşurduk buna göre davranırdık ikimizde
hayır karışmam hakkım yok zaten kendi kazandığı paraya ne hakla karışıcam ama böyle tutumsuz abuk sabuk harcamalar yapıyorsa uyarırım kendine mi gelsen diye
Aynen bende karışmam tabi kendi parası harcar istediği gibi ama şahsen kenara pars atsın öyle herşeye harcamasın parasını az tutumlu olsun isterim ben. Yoksa ne karışacağım kendi parası sonuçta.
yatırım yapması tabii ki hoşuma gider şu düşünceye geçerim vay be tam aile babası olacak kişi
Cevap
24Cevap
Sevgliyken karışmam ama evliyken karışırım. tekbaşına olmayacak çünki
Aynen sevgiliyken karışılmaz zaten kendi parası sorumluluk yok üzerinde istediği gibi istediği şeye harcar. Ama evli olunca sorumluluk sahibi olunca artık buna biraz olsun dikkat etmeli etmek zorunda.
Niye karışayım beni ilgilendiren bir durum yok, kendi bilir.
Aynen bende karışmam sonuçta kendi çalışıp kendi kazanıyor. Yani sadece tutumlu olsun isterim ben parasının kıymetini bilsin hani her vurup harman savurmasın az tutumlu biri olsun.
Sevgilimin harcadığı paraya karışmam saçma olur 😄
Yani zaten kimse karışmaz herkesin kendi parası. Ama yani ihtiyacı olmayan şeyleri bile alıyorsa bir tık orada müdahale ederim ben. Sonuçta o kadar çakışıyor parasının kıymetini bilsin isterim.
Ben ona karışmam ama o bana karışır ihtiyacın olana harca der 😬
Yani aslında oda sizin iyiliğinizi istiyor bir nevi. Paranın kıymetini bil öyle herşeye para harcama diyor. Bence bu çok güzel bir şey. Bende tutumlu olsun isterim parasını har vurup harman savurmasın.
Kendi babasının parası ya da kazandığı parayı harcamasına ne karışacağım? Banane? Ne haddime? :D
Yani ona bende karışmam ama tutumlu biri olsun isterim. İlerde ciddi bir yola beraber girince en azından parasının kıymetini bilir tutumlu biri olur har vurup harman savurmaz. Onun dışında harcar karışmam.
İleriye gidersen o zaman dusunursun çok kasmamak lazim😂
Karışmam ama göz önünde bulundurum. Sonuçta para harcama alışkanlıklarımız uyuşmuyorsa çok da uyumlu değiliz demektir..
Yahu Paraya Neden Karışayım Bırak İstedini Alsın Beni İlgilemez
karışmam için baya seneler geçmiş olması lazım o durumda zaten ortak bütçemiz olur
Karışmam ama az biraz bakarım yatırım mı yapıyor çarçur mu ediyor sonuçta hayatımızı birleştireceğiz
Normalde karışılmaz ama dışarıya gelince çar cur edip bana gelince romantiklik yapmıyorsa gezdirmiyorsa karışcak laflarda bulunurum
Yani evet başkalarına yediriyor sana gelince eli sıkı oluyorsa o zaman sıkıntı bence. Yani genelde erkekler öyle zaten parasını çok gereksiz harcar. Genelde arkadaş çevresi çok ise hep arkadaşlarına harcar.
Karışmaya hakkım yok eşim olsada karışmam...
evet o da bana karısabilir ama boyle kısıtlama olarak degil
Karışmam kocam değil sonuçta
Yani evet evli değilsin sonuçta karışmaya hakkın yok. Ama aynı evi paylaşan biri iseniz o zaman karışmak buna müdahale etmek bence en doğal hakkınız. Az sorumluluk sahibi olsun isteriz çünkü biz kadınlar.
Para harcamıyor ama biryere gittiğimizde hesabı ödemek için hemen bir atılım yapıyor gerçekten bulunmaz hint kumaşı💅🏼✨💅🏼
Parayı kazanan o, istediğine harcasın.
Yani evet tabikide harcasın harcayacak para onun o kazanıyor bu en doğal hakkı ama birazda o kadar gereksiz harcamak yerine bence tutumlu olabilir. Geleceğini düşünerek hareket etmesi gerekiyor
Bana harcarken karışırım ama kendisine harcarsa hayır tabi ki kumar hariç ona karışırım
Fazla harcamadigi sürece karismam
Karışmam kendi parasıyla değil mi
Bana ne ben mi kazanıyorum kendi parası
Karışırım. benden habersiz kuş uçuramaz net
Karışmam ama bunu aratmadığı sürece
kendi parası bana ne
Niye karışayım ki 🤔 Ne alaka 🙄
Kendi parası. Karışmam.
Karışma hakkım yok
Karışmam istediğini yapabilir
Hayır karışmam..
Hayır karışmam evli olsak farklı olabilirdi...
Hayir bebişimin icinden nasil geliyorsa
hayır beni ilgilendirmez
Benim paramı harcıyorsa karışırım tabi.
karışmam istediği gibi harcaya bilir
Beni ilgilendirmez neye harcağıdığı
Yanlış anlamazsınız bir şey sormak istiyorum resminiz gerçek mi?
Benden çıkmıyor ya banane... evlenince karışırım
İstediği gibi harcayabilir.
Hayır karışmam
hayir
Sevgilim, kocam olduğu için karışıyorum tabi ki 😅
Neden karismayayim
Bir miktar karışırım
Karışmam
Karışmam
Karışmam
karışmam...
Duruma gore