Sevgilimle 3 aydır beraberiz. Herseyi iyi hoş ama işte duygu anlamında kendini ifade edemiyor biraz odunsu gibi.. yanyanayken hissediyorum sevgisini ilgisini ama mesajda sanki başkasıyla konuşuyorum gibi hissediyorum. Bunu ona da söyledim rahatsız oldugumu ilgi istediğimi belirttim bir ara değişti bi hafta şehir dışına çıkmıştım şimdi yine böyle. Eskiden daha çok sevgilim bebeğim şu bu diyordu. Artık hep canım diyor. İzinli oldugu olacagı zamanlar hep son dk planlar yapıyor gelim alim seni diye. Bi gece bi kac gün önceden plan yapmıyor falan aşırı rahat ne yapsam bilmiyorum ben rahatsız oluyorum?
Ben şu kısa konuşmadan anladım ki sen sürekli canım sıkkın, moralim bozuk, eh işte diye mızmızlanan bir tipsin karşındaki insan biraz bıkkınlık geçirmiş gibi.
4
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dimi bende öyle düşünüyorum. Ne yapmam lazım düzeltme amaçlı?
Karşındaki insandan ilgi görmek için sürekli hastalık veya bir şeylerden şikayet etme halinden vaz geçmelisin acil şekilde. Sen ilgi manyağı tiplerdensin ama insanlar 24 saat ya da her gün sana ilgi gösteremez karşındaki insanın da hayatı sorunları iyi olmadığı anları olur.
Öyleyim galiba ben😔 acaba beni seviyor mu bakalım ilgi gösterecek mi diye deniyorm akabinde ilgilenmiyor beklediğim gibi ve sorun oluyor hep aramızda. Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? Hissetmek istiyorum
Arkadaşım siz kadınlar neden böylesiniz? Karşındaki insandan sevgiyi hissetmiyorsan eksik bir şeyler varsa bunu onunla konuşursun. Beklentilerini düşüncelerini dile getirirsin ve iki taraf için de uymuyorsa ilişkiye son verirsin. Sen şöylesin şu an bak elinde bir tane çubuk sürekli dürtüyorsun seviyor musun beni, sev beni, ilgi göster bana hadi hadi hadi... Böyle nereye kadar gideceksin acaba ne zannediyorsun bir süre sonra sevmeye alışacağını mı?
3 aylık birlikteliğiniz var bayramda sana gelip kalayım diyecek kadar rahatsın kusura bakma ama karşındaki insanın düşünceleri de çok olumlu olmaz ve senden beklentileri de buna göre olur. Ciğeri almış kedi gibi aşkımlardan canımlara düşmüş.
Gerçekten takıntılı bir haldesin onu fark ettim ama anlayamazsın arkadaşım karşındaki insanın iyi rol yapmasına bakar o iş önemli olan hisler ve sana verdiği değer, karşındaki seninle ilgili değil anlattıkların üzerinden bakınca sen ittiriyorsun olay bu.
ya da karşındaki insana toz kondurmamak için sürekli sorunun kendinde olduğunu düşünen birisin? Seni tanımam bilmem ama beni bile şu 20 dakikada daralttın hep istediğin şekilde çevirmek istiyorsun olayları öyle olmuyor.
Serbest bırak bak bakalım o ne kadar seni düşünüyor sana geliyor bir gözlemle izle. Sende olan değişiklikleri bakalım görecek mi ne zaman fark edecek ne diyecek otur izle.
Valla beyefendi taş olsa çatlardı sabrınıza hayran kaldım. Soruyu soran arkadaşimiz senin sorunun sevgilinle açık açık konuşamamak bence ya da konuşmayi bilmiyorsun kendini ifade edemiyorsundur. Sevdigini nasıl anlarim diye sorma seven insan her türlü sevdigini belli eder. Git açık açık konuş sevgilinle halledin
@llmeelissss Sabırlı biriyim karşımdaki insana anlatmayı zorlarım benim için sorun değil ama kadınların genel sorunu görmek istediklerini görüyor işine gelmeyenleri direk es geçip o öyle değil ya da öyle birisi değil diye hemen aklama çalışmalarına giriyor.
Sevgilin ilgisiz falan değil sen ilgi manyağısın çocuk normal konuşmuş işte :D Sen hep bu yazışmalarda ki gibiysen çocuk da doğal olarak sıkılır yani ben bile daraldım burada :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır değilim de nasıl davranayım genel olarak? İlgi beklemek saçma mı anlamadım
Ya mesajlasma konusunda çok takılma zaten bulunuyorsunuz yan yana geliyorsunuz ayrıca ilişkinin cikim ayları geçtiği zaman böyle sözlerin tukenmesi normal
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki buluşma konusu? Hep benden çıkıyor planlar gelecem diyorm şunu yapalım edelim. Hiç kendisi söylemiyor?
Şimdi bize misafir geliyor diye ben sevgilime sende kalıcam dedim. O da tamam dedi az önce konustuk yine unutmuş. Gitmesem mi acaba? Dayınlara ayıp olmaz mı dedi bende evde yer yok dedim benim için farketmez senin için diyorum dedi. Zaten normalde hep ben gelecem şuraya gidelim falan diyorm o nadir gel ya da seni alayım diyor ne yapim kankam bi akıl ver
Şimdi bize misafir geliyor diye ben sevgilime sende kalıcam dedim. O da tamam dedi az önce konustuk yine unutmuş. Gitmesem mi acaba? Dayınlara ayıp olmaz mı dedi bende evde yer yok dedim benim için farketmez senin için diyorum dedi. Zaten normalde hep ben gelecem şuraya gidelim falan diyorm o nadir gel ya da seni alayım diyor ne yapim kanka bi akıl ver
SÜREKLİ BİR ŞEYLERİ SEN YAPMAK İSTİYORSAN HAKLISIN BİRAZ İLGİSİZ ARKADAŞ YANINDA KALAYIM DİYORSUN SANKİ GELME DER GİBİ KONUSMUŞ SEN DEMEDEN BULUŞTUĞUNUZ OLUYOR MU
Peki buluşma konusu? Hiç bana gel hadi şu izin gününde şunu yapalım seni görmek istiyorum şu bu demiyor. Hep ben plan yapıyorm benden bekliyor hep? Onu napıcam
@DişilTanrıça01 duygusal olarak sana pasta yapmayı yazıyorum , pasta yaparak duygunu pastaya yansıtmanı istiyorum , mantık olarak da mantıklı şeyleri düşünerek hatta 2 kere düşünerek yapmanı yazıyorum bunları iyi güzel ve daha daha güzel günler de kullan , kafana da tokatan başka bir şey takma takacak olursan da lastik toka olabilir :D
Peki buluşma mevzusu? Hep ben plan yapıyorum benden bekliyor. Hiç geliyor musun gelecek misin demiyor yani ara ara diyor. Beni sevip sevmediğini nasıl anlayacam kafayı yicem ya
Peki buluşma mevzusu? Hep ben plan yapıyorum benden bekliyor. Hiç geliyor musun gelecek misin demiyor yani ara ara diyor. Beni sevip sevmediğini nasıl anlayacam kafayı yicem ya
Sen br daha asla ve asla o teklif edesiyr kadar buluşma teklif etme. Senin sevmediğini ilgisizliğinden anlarsın mesela sürekli yazma merak ettir boşla bir süre mesaj attı diye hemen koyverme mesaja görüldü felan at be kaybedersin ki en fazla gerçek yüzünü görür tepiği koyarsın kendini kasma